Vriendelijk en voorkomend personeel. Verder wil ik nog het volgende toevoegen: Ik kwam vanaf een andere aanzienlijke goedkopere locatie omdat deze locatie (Hoogvliet) dichter bij mijn woning was. Doo... Se mere

Lokation
Skift lokationSuikerbakkerstraat 12, 3194 AK Hoogvliet/Rotterdam, Zuid-Holland, NL
Er werd meegedacht over de aanschaf van een winterband of een all-weather band geschikt voor Duitsland. Een acceptabele offerte en een goede snelle montage van de nieuwe banden.
Helaas was ik niet aanwezig voor mijn reguliere zomer/winter bandenwissel. De jongens zorgden echter voor alles zoals gewoonlijk. Geen problemen en alles verliep soepel.
Vriendelijk en snelle service Ik wordt altijd fijn geholpen door het team in Hoogvliet. Ik kom er al jaren voor het wisselen van mijn banden.
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Suikerbakkerstraat 12, 3194 AK, Hoogvliet/Rotterdam, Zuid-Holland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snel en vakkundig!
Op tijd snel klaar en alleszins…
Op tijd snel klaar en alleszins redelijke prijs.
Bij reparatie eerst even overleg.
Vriendelijke bediening
Vriendelijk en voorkomend personeel. Verder wil ik nog het volgende toevoegen:
Ik kwam vanaf een andere aanzienlijke goedkopere locatie omdat deze locatie (Hoogvliet) dichter bij mijn woning was. Door de manager van deze locatie werd heel coulant het verschil in prijs netjes aangepast.
Heel fijn en vriendelijk personeel
Heel fijn en vriendelijk personeel! Meedenkend en alles wat moest gebeuren snel gefixt!
Meedenken met de klant
Een acceptabele offerte en een goede snelle montage van de nieuwe banden.
Vriendelijk en snelle service
Vriendelijk en snelle service
Werd vlot en vakkundig geholpen.
Geen problemen en alles verliep soepel.
Geen problemen en alles verliep soepel.
No nonsense en goede service
Goed en snel geholpen
Netjes te woord gestaan
Netjes te woord gestaan. Wachtruimte met wifi en koffie. Verteld wat er gedaan is en ook welke druk in bar er in de banden gepompt is.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
De bandenwissel is prima verlopen, maar de afrekening is naadje.
De bandenwissel is prima verlopen, maar bij de afrekening was ik volkomen verrast. De Profile medewerker vertelde me dat ik al jaren mazzel had gehad met een laag tarief. Ik zou 100% korting hebben gekregen. Dat is gelul, want als ik 100% korting op iets krijg is het gratis, Ik moet nu € 116,00 betalen voor de wissel en opslag.
Tot 2-12-2014 betaalde ik nog voor dezelfde service
€ 17,01. Van 4-11-2025 tot 2-11-2017 € 30,01.
Van 10-4-2019 tot 16-4-2024 € 50,00 en op 2-12-2024 was het plots 80,01.Dus de laatste keer op 18-3-2025 dus €116,00.
Dit werd me niet medegedeeld voor de wissel, maar toen het klaar was. Ook zei de medewerker dat het eigenlijk €152,00 per wissel zou moeten zijn.
U begrijpt wel dat ik, omdat in 11 jaar tijd dezelfde service ruim 562% duurder is geworden, geen klant bij Profile zal blijven.
Ik haal mijn wielen met banden dus daar weg aan het einde van de door mij al betaalde opslag periode.

Besvarelse fra Profile - Hoogvliet/Rotterdam, DBS
Alles stond klaar op de afgesproken…
Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Koffie tijdens het wachten.
Prima gedaan
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Ook nog adviezen gegeven mbt onderhoud van de auto