non nonsense bedrijf. Afspraak maken is makkelijk. Ze werken snel, netjes en goed ! Wachten in de wachtruimte zou wellicht iets luxer kunnen dat wil zeggen zitje gescheiden van de balie en stopcontac... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Profile Helmond (Nick en Bianca) is/zijn altijd behulpzaam en leveren altijd goede kwaliteit en maatwerk. Al mijn auto's worden daar voorzien van nieuwe banden en winter-zomer wissel.
vanochtend op zaterdag merk ik dat mijn band lek is. Mijn vaste garage laat met zitten en dus hier naar binnen gegaan. Ik werd direct en vriendelijk geholpen en even later was mijn band weer ge... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Engelseweg 179, 5705 AD, Helmond, Noord-Brabant, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hartstikke goed
Hartstikke goed, alleen had ik graag op de factuur mijn naam en km stand staan.
Snel geholpen en alles conform afspraak
non nonsense bedrijf
Wachten in de wachtruimte zou wellicht iets luxer kunnen dat wil zeggen zitje gescheiden van de balie en stopcontacten voor je laptop. Maar ze verdienen de maximale score.
Altijd goed
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Geven de klant vertrouwen om te blijven. Ik vind het top
Snelle service
Snelle service, allen vergeten om systeem auto te updaten. Melding van installatie banden zelf uit moeten zoeken
Snel en goed geholpen
Top!
Geven de juiste informatie door die belangrijk zijn voor de banden en vriendelijk personeel.
Wederom een fantastische ervaring
Wederom een fantastische ervaring, goed advies. Wat is dat toch heerlijk rijden met de juiste banden. Dank
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Wat een gepruts . Na band reparatie
Zaterdag band laten repareren van onze OpelMokka . Zo zonde dat ze na het terug plaatsen van de band . Onze velg beschadigen ... het huilen staat mij nader ...

Uitstekende bandenservice!
Uitstekende service en vriendelijk personeel! Ik kom al jaren voor de bandenwissel met mijn auto's bij de vestiging in Helmond. Afgelopen keer had ik twee afspraken na elkaar staan. Uiteindelijk waren beide auto's na 45 minuten klaar. Top bedrijf!
Goede service altijd vriendelijk…
Goede service altijd vriendelijk personeel locatie Helmond
heel snel geregeld en fijne ruimte met…
heel snel geregeld en fijne ruimte met alle benodigheden om te wachten
Prima Service
Prima Service. Netjes teruggebeld over de bandenkeuze en strakke planning.
Heb nieuwe banden laten monteren en…
Heb nieuwe banden laten monteren en kreeg te horen dat ik niet meer met nieuwe banden hoefde aan te komen. Uiterst onvriendelijk.
Maar voor die 70 euro 20 minuten werk kan hij wel zijn werknemer voor een halve dag betalen.
Hoe maak je je zaak kapot. Werkelijk geen inzicht.

Besvarelse fra Profile Nederland - Helmond, H.B.C.
Afgelopen week bij de Helmondse…
Afgelopen week bij de Helmondse bandencentrale geweest op aanraden van omdat de sensoren van mijn winterbanden niet werkten. Dit werd meteen nagekeken door een medewerkster, er werd mij meteen verteld dat er nieuwe sensoren op moesten voor een bedrag van € 250,- Hierop heb ik aangegeven dat ik er nog over wilde nadenken waarop ik meteen misselijk door het personeel werd behandeld. Ze lieten mij onderzoekskosten betalen van € 25,- voor het nakijken van de banden wat achteraf niet was uitgevoerd. Ik kreeg sterk de indruk dat ze boos werden omdat ik niet meteen mijn portemonnee trok en erover na wilde denken. Ik ben later naar een andere garage gereden voor een second opinion waar mij werd verteld dat er van één sensor het batterijtje leeg was dit koste € 2,50 en alles was opgelost. Achteraf gezien waren mijn onderbuik gevoelens bevestigd.
Het zijn grote oplichters bij de Helmondse bandencentrale voor mij nooit meer daar naartoe! Wees gewaarschuwd als u daarnaartoe gaat.

Besvarelse fra Profile Nederland - Helmond, H.B.C.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.