Se, hvad kunderne siger
Had een storing en ondanks vakantie medewerkers hebben ze toch even gekeken of het urgent is of kan wachten.
Ik maak een afspraak voor APK, met wegbrengen en ophalen naar huis aan de rand van de stad. Dag van tevoren auto gebracht. Was geen probleem!! Doen we. M'n auto stond op voor 10.15 u en werd geb... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Verrijn Stuartweg 14A, 4462 GE, Goes, Zeeland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Had een storing en ondanks vakantie…
afspraak voor APK
Dag van tevoren auto gebracht.
Was geen probleem!! Doen we.
M'n auto stond op voor 10.15 u en werd gebeld om 09.30 u dat m'n auto gekeurd was.
Ze zoeken ook altijd mee naar oplossingen als dat nodig is en je kan vaak binnen 2 dagen terecht.
Personeel is ook altijd vriendelijk.
Aircoservice laten uitvoeren
Aircoservice laten uitvoeren. Netjes gedaan en vervolgens auto nagekeken
Enorm tevreden met profile Goes!
Met spoedgevallen kun je altijd meteen terecht. Voor onderhoud ben je hier ook aan het juiste adres! Vakkundige monteurs en vriendelijk personeel in de frontoffice. Nooit verrassingen bij Profile Goes, ze doen wat ze beloven en schrijven niet ieder boutje op de factuur. Service waarvoor je terugkomt!
Goed bedrijf
We waren in Goes en de remmen begonnen…
We waren in Goes en de remmen begonnen te klemmen en verder rijden was geen goed idee. Dus naar Profile gereden en werden meteen geholpen. De remmen werden bekeken en dat was niet best, staal op staal. De auto kon daar blijven en onderdelen besteld, complete remrevisie. Dat werd keurig uitgevoerd en de remmen werken weer perfect. Weekje later de auto mogen ophalen. Super leuk personeel en erg behulpzaam. Complimenten voor Profile. De kosten vielen reuze mee. Dank jullie wel.
Kort dag aangemeld en toch volgende dag…
Kort dag aangemeld en toch volgende dag uitgevoerd
Bedankt
prettig geholpen
Afspraak was snel gemaakt. vriendelijke service.
Goede informatie over de uit te voeren reparatie
prettig contact met de monteur
Snelle en professionele service.
Snelle en professionele service.
Scherpe planning die wordt waargemaakt.
Fijn contact
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Nemen geen verantwoordelijkheid voor productiefout
Ik lees hier veel (terechte) positieve ervaringen. Fijn, maar persoonlijk heb ik een andere ervaring. Altijd klant geweest tot ik Bridgestone banden kocht die binnen een jaar niet meer door de keuring kwamen wegens scheurtjes tot op het canvas. Overduidelijk een gebrekkig product; dit is ook bevestigd door de keurmeester en andere professionals. Toen ik dit reclameerde bij Profile bleken zij geen verantwoordelijkheid te nemen. Ik werd aan het lijntje gehouden gedurende maanden en er is nog steeds geen oplossing. Voor mij en mijn omgeving nooit meer Profile! Hun normale dienstverlening is best ok, al snap ik alle vijf sterren reviews niet helemaal; ze doen gewoon wat je ook van ze mag verwachten. Blijkbaar tot er iets misgaat, dan mag je het zelf uitzoeken. Beste Profile, we zien elkaar voor de rechter!

Besvarelse fra Profile - Goes, Zeeland
Behulpzaam en constructieve is
Ik ben netjes te woord gestaan aan de…
Ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon en balie
En snel geholpen !
Ik kom al jaren bij Stanley
Ik kom al jaren bij Stanley. Altijd erg tevreden. Fijne communicatie.
Prima service
Zeer vriendelijke medewerkers .Er wordt goed naar je geluisterd en daar wordt aktie op ondernomen. Goed advies gekregen en auto zeer snel weer klaar.
Snel en efficiënt geregeld tegen een…
Snel en efficiënt geregeld tegen een scherpe prijs
We worden altijd snel geholpen en…
We worden altijd snel geholpen en krijgen goed advies. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.