Patrick (Dronten) heeft mij heel goed geholpen met nieuw banden en daar ben ik heel erg tevreden over, ze zijn allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam en staan altijd voor je klaar! Al jarenlang... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Makkelijk online een afspraak maken, zelfs op zaterdag. Snelle reparatie van mijn band, ondanks dat het een heel klein gaatje betrof èn technische toelichting op batterij van geïntegreerde drukopneme... Se mere
Auto moet voor APK en beurt. Had fiets gereserveerd, maar door blessure kon ik achteraf niet fietsen. Mij onverwachts even naar huis brengen, de auto later terugbrengen en de andere wijze van betalen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
De Dommel 56, 8253 PL, Dronten, Flevoland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle service
Snelle service, auto binnen 2 uur klaar. Lenen van een fiets ging ook makkelijk en snel.
Apk keuring
Een apk afspraak gemaakt kon snel
Keuren . Een herinnering via de mail
Goede en snelle reactie
En uiteraard goed gekeurd
Bedankt fam timmer
Prima ontvangst
Prima ontvangst. Vriendelijke mensen achter de balie. Goed geholpen door de monteur.
De auto doet het weer top
De auto doet het weer top! En ze kijken wat daadwerkelijk nodig is! Zeer tevreden!
Ik had een schroef in mijn band
Ik had een schroef in mijn band, mobiele service was 231 excl btw, nu was ik 50 euro kwijt en ik had vervangend vervoer.
De beste ervaring is wel het feit dat…
De beste ervaring is wel het feit dat bij apk/kleine beurt etc je gewoon met koffie kan wachten. dit itt andere bedrijven waar je een dag je auto kwijt bent.
verder ben ik zeer tevreden over de punctualiteit en vakmanschap waarmee men omgaat met de auto.
Lekke band snel gemaakt.
Waarom was deze reperatie een…
Waarom was deze reperatie een aanbeveling Na de apk waren er twee dingen stuur kogel en een band.
Deze had ik al aangeven met de apk en een afspraak voor gemaakt Profiel zorgt er voor dat ook de zelfde merk band op de auto komt daar zijn ze goed in ook in uitlijnen van de gehele auto.
Met vriendelijke groet Marinus Staal
Altijd prima geregeld
Altijd onderhoud en banden geregeld via Profile Dronten en zeer tevreden mee. Goede service tegen goede prijs.
Duidelijk advies en afspraak
Uitstekende service bij Profiel…
Uitstekende service bij Profiel Dronten. Vriendelijke medewerkers die echt de tijd voor je nemen, zeer behulpzaam zijn en veel kennis van zaken hebben. Er wordt actief meegedacht naar de beste oplossing. Absoluut een aanrader!
Bodembeschermplaat van Audi A 4…
Bodembeschermplaat van Audi A 4 vervangen.
Alles verliep volgens plan voor de eerder opgegeven prijs.
Eerlijk
Eerlijk personeel, meedenkend. Ik heb 2 autos hier in onderhoud en ik wordt zeer goed geholpen ook om kosten te besparen denken ze goed mee en hebben een goede drive om een goede auto weer terug te geven. Ook over mogelijke volgende slijtende onderdelen geven ze aan bij de beurt met hou rekening mee dat volgend jaar dit er aan komt.
Fijne medewerkers en zeker vriendelijk
Fijne medewerkers en zeker vriendelijk
En een snelle service.
Kortom ga zo door een dikke duim 👍
Alle afspraken zijn 100 % nagekomen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.