Goede ervaring. Vriendelijk. Maar had echt beter gemogen/gemoeten. Ik wilde alleen olie en oliefilter verversen en had dat ook bij de aanvraag aangegeven. Geen mailtje ontvangen dat het niet mogelijk... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Je wordt als klant altijd netjes geholpen, er wordt meegedacht bij problemen en oplossingen, en de prijs is reëel en vaak zelfs goedkoper dan bij een kleinere garage.
Volledig vertrouwen dat ik het juiste advies krijg. Aardig personeel, behulpzaam, leerzaam, vriendelijk, en als Jan achter de balie is, kan ik goed overleggen over keuzes die gemaakt moeten worden.... Se mere
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de balie als aan de telefoon. Hebben al meerdere problemen gehad met onze auto. Staan altijd gelijk voor ons klaar en doen hun best om ons zo snel mogelijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Moeskampweg 11, 5222 AW, Den Bosch, Noord-Brabant, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Altijd vriendelijk geholpen
Altijd vriendelijk geholpen. En (voor zover ik dat kan beoordelen) eerlijk advies.
Bij Profile Den Bosch wordt je heel…
Bij Profile Den Bosch wordt je heel vriendelijk en met kennis van zaken te woord gestaan. Deskundige medewerkers en men probeert altijd in oplossingen te denken en er wordt een eerlijk advies dan wel oordeel gegeven. Vergeleken met een deslerbedrijf ben je hier goedkoper uit voor hetzelfde eindresultaat.
Perfecte, eerlijke service
Jan bij Profile Den Bosch is een topper. Altijd vriendelijk en behulpzaam met eerlijk, goed advies.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Bestelde banden aanwezig & vervolgens verkeerde banden gemonteerd
Bestelde banden niet aanwezig op moment afspraak. Vervolgens hebben ze later de auto thuis opgehaald en andere banden gemonteerd dan overeengekomen. Nadat ik ze hier per e-mail op gewezen heb, heb ik geen reactie meer ontvangen

Besvarelse fra Profile - Den Bosch
Vriendelijk personeel en topservice!!
Heel vriendelijk personeel.
Goede service,lekkere
koffie en andere warme
dranken:) :)
Bandenwissel
Bandenwissel. Vergeten doppen (naaf) erop te zetten. Ook velgen svp schoonmaken voordat ze erop gezet worden (tip)
Prima service en communicatie
Top service
Top service. Staan altijd klaar. Vriendelijk personeel komen altijd met een oplossing.
Goede service gericht op de klant en ……
Goede service gericht op de klant en … Altijd vriendelijk !
Snel en goed
Geweldig uitgelijnd
Mijn auto moest uitgelijnd worden wat perfect gedaan is. Achteraf bleek dat mijn auto n flinke knaller heeft meegemaakt. De monteur heeft vanalles gedaan en hij rijdt weer perfect, bedankt
Ben helemaal tevreden
Ben helemaal tevreden, dank jullie wel voor de snelle hulp. Ik heb via de website een afspraak kunnen plannen, wat super makkelijk was. De monteur heeft het probleem van de band meteen op kunnen sporen en herstelt. Super service, leuke mensen, super prijs. Nogmaals bedankt!
Service en onderhoud zijn goed.
Service en onderhoud zijn goed.
Goede prijs kwaliteit verhouding en naar mijn mening ook eerlijk.
Enigste minpunt is de dame achter de balie.
5 sterren als ze wat vrolijker zou doen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.