Se, hvad kunderne siger
Ik kom al ruim 40 jaar bij Profil - Delft, van Kleef. Dit keer had ik last van een trillend stuur. Besproken wat het probleem was en een afspraak gemaakt. Oorzaak bleek een verbogen velg, verder een a... Se mere
duidelijke afspraak, goed geïnformeerd dat levering van gekozen band wat langer duurde dan normaal. netjes uitgevoerd.
Is klantgericht. Was de service afspraak vergeten maar ik kreeg een telefoontje en ik kon de auto over een uurtje nog komen brengen. Was in de middag klaar. Goede kwaliteit.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Accrastraat 1, 2622 DB, Delft, Zuid-Holland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goeie ervaring met dit bedrijf!
APK en kleine beurt! Ivm de weinig km's die ik rijd vonden ze een grote beurt nog niet nodig. Dat vind ik eerlijk! Verder kon ik snel de auto weer ophalen. Goeie ervaring met dit bedrijf!
Lekkere koffie en vlot geholpen
Goede service en snel geholpen
Al jaren klant en nooit een slecht gevoel
Al jaren klant en nooit het gevoel gehad, dat er iets onnodig gerepareerd of vervangen is. Voorheen ook ervaringen met andere bedrijven en dealers, maar daar heb je toch vaak het gevoel dat je teveel betaald en zaken vervangen worden, die eigenlijk nog goed zijn.
Vandaar al jaren een trouwe klant en deze review. Ik ben niet zo van het schrijven van reviews, maar als dank voor jullie betrouwbaarheid, maak ik graag een uitzondering.
Trouw
Bandenwisel: Eenvoudig maken van een afspraak en snel klaar. Niet voor niets al bijna 25 jaar klant
Afspraak eenvoudig te maken
Afspraak eenvoudig te maken, en correct nagekomen
Alleen de afspraak gemaakt op de site wordt kennelijk niet centraal geregistreerd, gezien de herhaal mails die ik daarna nog ontvang
Netjes gedaan. Prima service
Netjes gedaan. Op tijd en gevonden probleem gelijk opgelost
Goed geholpen. Duidelijk overzicht vd kosten. Snel en effectief.. Er was nog een klein probleempje met de auto, volgende dag meteen gefixt.
Leveren prima werk
Vriendelijke hulpvaardig en kundig personeel. Bandenwissel was met 30 minuten compleet uitgevoerd.
Minpuntje vond ik wel, dat er geen koffie was
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Super.mooi velgen met banden besteld
Super.mooi velgen met banden besteld, snel geleverd en netjes gemonteerd. Heel blij mee. Top service
Super good
Super good, first went to kwik fit and they told me i need to change like 10 things on my car and pay 2k.... then I booked here for second opinion and suddently it was all good. Service was excellent, recomended if you want to get ripped off.
Komt altijd afspraken na
erg tevreden over het werk
erg tevreden over het werk, voor een eerlijke prijs rijd mijn auto beter als nooit tevoren
Prima service
Duidelijke communicatie vooraf, makkelijk bereikbaar, direct gebeld bij gereed komen van de auto.
Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur, goede en snelle service. Daarnaast eerlijk advies en kosten goed vooraf aangegeven.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.