Banner for Profile - Barneveld, Carservice

Profile - Barneveld, Carservice Anmeldelser

Harselaarseweg 109, 3771 MA Barneveld, Gelderland, NL

Snelle service Transparant advies Efficiënte reparatie Ze vonden het het niet veilig om verder te rijd n zonder reparatie Kreeg een vervangende bus me die alleen afgetankt hoefde te worden Kom hie... Se mere

Ik ben eigenlijk nog nooit ontevreden geweest over Profile Barneveld. Al jaren zijn wij vaste klant voor onze auto's. Altijd eerlijk advies, belletje vooraf bij grote punten en denken mee.

1. Autoværksted
  2. Synshal
  3. Automekaniker
  4. Privatchauffør
  5. Dækbutik
  6. Lastbilværksted

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Harselaarseweg 109, 3771 MA, Barneveld, Gelderland, Holland

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Barneveld, Carservice

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.513 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Schurend geluid snel opgelost

Ik werd gebeld n.a.v. open boeking voor onderhoud. Vraag was of ik eerst even langs kon komen om storing (schurend geluid bij sturen) te onderzoeken. Dat kon nog dezelfde dag EN ter plekke meteen opgelost. Kosten: een half uurtje werk. Snelle en betaalbare service!

20. marts 2025

Profile Tyrecenter: Wij houden je mobiel… tenzij we een ringetje vergeten

Ik had 2 nieuwe voorbanden erop laten zetten (4,5 bar) De volgende dag was linksvoor 1,8 bar, levensgevaarlijk…..waren een ringetje vergeten in het bandventiel. Helemaal geen excuses. Profile Tyrecenter: Wij houden je mobiel… tenzij we een ringetje vergeten

25. februar 2025
Profile - Barneveld, Carservice-logo

Besvarelse fra Profile - Barneveld, Carservice

Bedankt voor uw reaktie. Het is natuurlijk altijd vervelend als er iets niet goed gaat. In dit geval waren wij niet iets vergeten maar was er een nieuw binnenventiel lek gegaan. Dat komt gelukkig zelden voor maar ik begrijp dat het voor u vervelend is als dat u net moet overkomen. We hebben het defect gelukkig snel voor u kunnen verhelpen, terwijl wij uw koelwagen hier aan de stroom hadden staan.

Blij dat ik rij met 4 nieuwe all seasons

Ik voor een goede prijs 4 nieuwe all seasons onder mijn auto. Goeie communicatie over de afspraak vooraf, een prettige wacht/werk ruimte tijdens de bandenwissel en een fijne auto om mee te rijden door goed gebalanceerde en uitgelijnde wielen

18. februar 2025

Makkelijk

Het was makkelijk om online een afspraak te maken. De dag voor de afspraak kreeg ik een herinnering via de mail. Op de afgesproken dag auto weg gebracht, en werd gebeld toen ie klaar was.

18. februar 2025

Snel geholpen!!!

Mijn linkerruit en linker spiegel moesten hersteld worden. Het bestellen en monteren duurde maar 1 dag. Ben heel blij om zo snel geholpen worden + de vriendelijke service: dankjewel Patrick!

10. januar 2025

Probleem met de startaccu van mijn…

Probleem met de startaccu van mijn camper. Op twee plaatsen had men geen tijd, te druk blabla. Bij Profile Barneveld werd de camper naar binnen gereden, nieuwe accu en 3 kwartiertje later kon ik mijn reis vervolgen! Topservice, aanrader!

8. november 2024

Fijn bedrijf

Ze hebben netjes werk geleverd. Auto is netjes uit de APK gekomen. Wel kan de communicatie iets duidelijker. Want ik kreeg pas laat te horen dat de auto een dag langer moest blijven staan en wanneer de auto klaar was.

30. oktober 2024

Goed advies

Ik kom al jaren bij deze locatie van Profile. Ik ben zeer tevreden. Goed advies en altijd terugkoppeling bij problemen of extra kosten.

27. september 2024

Peter vd receptie en alle mannen vd…

Peter vd receptie en alle mannen vd werkplaats houden rekening met de tijden van de afspraak en niet te vergeten de reinheid / schoonheid vh voertuig zoals zij hem kregen en ook weer teruggeven aan de berijder/ster.
Dus, 5 sterren van mijn kant 6 waren er niet>

24. september 2024