Virksomheden har svaret
Recentelijk een bezoek gebracht aan Profijt Meubel Utrecht, een nette opgeruimde winkel. Na lang zoeken in diverse meubelwinkels vonden wij daar een bankstel dat aan onze behoeften voldeed. Wij zijn b... Se mere
Virksomheden har svaret
Ruim een jaar geleden een grote hoekbank gekocht. Tijdens corona. Daardoor duurde de levering wat langer dan gehoopt. Ongeveer 6 maanden. Maar een super goeie service, van verkoopster Caroline. En de... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Skrevet af virksomheden
Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR, Utrecht, Utrecht, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte service en zeer matige kwaliteit!
Wij hebben vorig jaar 2 banken en 4 stoelen besteld. Na erg lang wachten was het dan eindelijk zover. Maar helaas, één van de twee banken in de verkeerde kleur.. mail sturen, foto’s erbij etc. Mag je weer 15!! Weken wachten op de goede bank. Vraag je om een compensatie, al is het maar een tegoedbon. An eigen winkel, helaas, zei kunnen er niets aan doen dus een compensatie of kadobon zit er niet in. Sterker nog, een excuus kon er nog niet eens vanaf. “Ook wij vinden het erg vervelend”
Al met al zijn we ruim een halfjaar, ja u leest het goed, een ruim halfjaar verder voor wij het bestelde hebben.
Ook staat de bank niet goed op het frame maar goed, los ik zelf op, anders zit ik 15 weken op een tuinstoel.
De prijzen zijn oké, maar de kwaliteit is dan ook zeer matig. Maar als de service dan ook zo slecht is kopen wij hier niets meer!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Wij zijn vaste klant van Profijt meubels en altijd goed geholpen.
Fijne winkel en hebben alle tijd voor de klanten.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Zijn hier al meerdere keren geweest en altijd goede ervaring gehad.
Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
We hebben deze keer 2 tv meubels en een vitrine kast gekocht bij het Profijt filiaal in Utrecht. We werden goed geholpen, in het bijzonder mbt het in juli '22 bestellen en begin januari '23 afhalen. Alles werd goed en duidelijk geregeld en gecommuniceerd. Bij het ophalen werden we goed geholpen met het inladen van de goederen. Wij ervaren het Profijt filiaal Utrecht als prettige en (klant) vriendelijke winkel, waar wordt meegedacht en gekeken wordt naar mogelijkheden.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Wat een fijne eerlijke begripvolle en snel schakelende gastvrouw die Caroline. Na maanden van verkooppraatjes en handenwrijvende grijnzende verkopers was dit een verademing. Eindelijk zijn we geslaagd. Caroline vond, zonder opdringerig te zijn, onze droombankjes. Dank je wel voor de goede service. Wij wachten met smart op onze meubels. Een echte aanrader zonder flauwekul.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
We werden vlot geholpen en de verkoopster kwam uiteindelijk met grote lappen stof, waardoor we beter konden bepalen welke stoffen we voor de bank namen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Heel duidelijk en uitgebreide informatie gekregen op een vriendelijke manier

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Door een misverstand had ik geen montage,even gebeld en probleem de zelfde dag opgelost,netjes gemonteerd en een vriendelijke monteur.
Geweldige ervaring.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Fijne winkelervaring, vriendelijk personeel en heel blij met de geleverde meubels

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Eerste winkel waar we ons gingen oriënteren voor een nieuwe bank. Eerste die we zagen sprak ons al aan. Vervolgens toch nog even verder kijken. Een uur later toch weer terug om bank te bestellen. Fijn geholpen en alles duidelijk uitgelegd

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Eetkamer stoelen en bank gekocht na 2 jaar 1 stoel geheel doorgezakt en de bank de rugleuning zowel links als rechts afgebroken. Terug naar de winkel in Utrecht daar fantastische geholpen. Het probleem is nog niet opgelost, maar hebben er wel voor gezorgd
dat ik voorlopig weer kan zitten. Ik hoop dat de rest van de afhandeling ook een goed gevolg krijgt. Ik zal hier zeker een goed bericht over schrijven als het zo is.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Ik ben super goed geholpen door medewerkers met name Manon in de vestiging Utrecht. Ze waren heel erg behulpzaam en dachten mee met het maken van onze keus. Ik en mijn vriendin zijn tevreden en gaan zeker van de meubels genieten. Nogmaals bedankt voor de goede service. Gr vrolijke en tevreden klanten!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Na een slechte ervaring met koop van een tafel en een eventuele verandering van tafel. Slechte recensie geschreven vandaag gebeld door een uiterst vriendelijke dame die het erg vervelend vond en probeerde de problemen op te lossen. Nu dat heeft ze gedaan en een extra service gegeven dus bij deze recensie verwijderd en nu positief over deze verkoopster top!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Utrecht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.