Profijt Meubel - Tilburg Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Aabe-straat 36, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze ervaring met de winkel van Profijt in Tilburg was zeer geslaagd. We werden direct geholpen bij onze vragen en geen moeite was teveel.Geen opdringerige sfeer .Aan ons zelf de keus na een duidelijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster die ons eerst zelf op ons gemak liet rondkijken. Ze was beschikbaar voor vragen. Toen we onze keuze grotendeels hadden gemaakt maar twijfelden over s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerder een bank gekocht bij Profijt. Toen al heel goed geholpen. Vandaag weer goed geholpen door Margriet. Op zoek naar een eettafel, stoelen en salontafels. Margriet dacht goed met ons mee en kwam ze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk aangegeven aan Jaap was we zochten, veel eisen eigenlijk, na enkele seconden denken kon hij ons de Relaxfauteuil elektrisch verstelbaar Niland grijs aanbevelen, even in gezeten, stoel was op... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbelforretning
  4. Sofabutik

Om Profijt Meubel - Tilburg

Skrevet af virksomheden

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Skrevet af virksomheden

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Kontaktoplysninger

• Aabe-straat 36, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Holland

• 013-5369281
Promotion box for Profijt Meubel - Tilburg

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

188 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

585 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goed geholpen door Jaap

Goed geholpen door Jaap, geen dwingende verkoop techniek gewoon snel en eerlijk.

28. december 2025

Beste mevrouw Peijs,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ruim assortiment en niet duur.

We kenden deze zaak al omdat we er al vaker meubels hebben gekocht. De meubels zijn niet echt duur en er is veel keus. De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Ook op de afhaallocatie was men erg correct en behulpzaam, men zette de grote doos meteen even in de auto.
Zeker een aanrader voor de toekomst.

27. december 2025

Beste meneer Santegoeds,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijkheid hoog in het vaandel!l.

Meerdere medewerkers vroegen of ze ons konden helpen op een vriendelijke manier. Niet opdringerig.
Rustige sfeer in de winkel.
Na andere meubelwinkels bezocht te hebben, toch naar Profijt!
Want bij Profijt heb je ook echt profijt!!!

28. december 2025

Beste Paultje,

Gouden duo

Toen ik even naar voren liep om hulp, liep Jaap meteen met me mee. Hij nam Roy ook mee die het vak nog moest leren. Samen hebben ze ons goed geholpen met de aanschaf van een tafel, tvkast en salontafel. Er werd goede koffie gehaald, goede uitleg door Roy gegeven over het prijsconcept van Profijt en Jaap heeft alles netjes in een order verwerkt. Alles werd goed gecontroleerd zodat we zeker weten dat we de goede spullen geleverd krijgen. Jaap en Roy zijn toppers, een gouden duo! En Roy? Die komt er dus wel!

24. december 2025

Beste Marcelle,

Hartelijk bedankt voor je positieve review.

Aanrader

Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet door het personeel en direct geholpen. Dit zonder de gebruikelijke opdringerigheid die ik vaak ervaar in woonwinkels.

Verkoper Gerrit was aardig en meedenkend. Hij schetste helder de voor- en nadelen van alle meubelstukken. Extra fijn was dat hij meedacht over onze verbouwing en regelde dat de meubels tijdelijk in hun magazijn opgeslagen kunnen worden.

Uiteindelijk kochten we een bank, stoelen en tv-meubel. Al met al een fijne ervaring!

3. oktober 2025

Beste Nick,

Hartelijk bedankt voor je vijf sterren review.

Profijt meubel Tilburg zeker een aanrader en een dikke 10

Wij hadden al diversen woonwinkels bezocht maar konden toch niet echt slagen. In sommige winkels waren ze nogal opdringerig, wat niet fijn was. Toen we bij Profijt binnen stapte waren we aangenaam verrast door de prijzen en de keus. We hebben daar heerlijk op ons gemak rond kunnen kijken en werden ook zeer snel geholpen. Het personeel is ontzettend vriendelijk en er hangt een heel prettige sfeer. Gerrit heeft ons zeer goed geholpen met onze keuze en we mochten ook wat staaltjes meenemen om thuis te kijken bij de rest van de meubels. Uiteindelijk zijn we geslaagd voor een heerlijke bank met relaxfuncties. We kregen goede uitleg over de motor van de bank en ook over de verschillende vullingen hiervan. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie en thee en een prettig ongedwongen gesprek met de verkoper Gerrit. We kunnen niet wachten totdat we de bank hier lekker thuis uit kunnen proberen. Profijt meubel Tilburg kunnen wij dan ook van harte aanbevelen. Bovendien ligt het in een fijn overdekt winkelcentrum in Tilburg waar het prettig winkelen is.

14. december 2025

Beste Mevrouw van der Vlugt,

Harteljk bedankt voor uw mooie positieve review.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel..

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne adviezen en veel keuze

Helaas paste onze uitgezochte bank niet, dus moesten we opnieuw opzoek. We zijn fijn geholpen en hebben een prachtig alternatief gevonden. Veel keuze in stoffen en kleuren. Ondanks dat we het zelf moeilijk vonden om een keuze te maken is het met adviezen toch goed gelukt.

14. december 2025

Beste Hilde,

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie.

Fijne winkel

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. We waren op zoek naar een bank, eettafel en eetkamerstoelen. We hebben eerst alles op ons gemak bekeken, en toen we rond waren, kwam Jaap vragen of hij ons ergens mee kon helpen. We hadden wel wat moois gezien. Dus onder het genot van een lekker kopje koffie alles in orde gemaakt. Jaap heeft ons hier prima bij geholpen. Over een paar weken zal het geleverd worden. We kunnen niet wachten.

5. december 2025

Beste mevrouw van Dun,

Shoppen Profijt

Zo, een heerlijke loungestoel gekocht.
Ik zal er heel veel “PROFIJT “ van hebben!!
Jaap, hartelijk bedankt voor de goede service en de lekkere cappuccino ☕️

19. november 2025

Beste Corry,

Hartelijk bedankt voor je positieve review.

Met vriendelijke]groet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eén winkelervaring die het verschil maakt

Dinsdag was een bijzondere dag: mijn moeder was jarig. De laatste jaren heeft ze steeds meer lichamelijke klachten gekregen en levert ze steeds meer in. We moesten een dag later naar het ziekenhuis wat spannend voor haar was. Daarom wilde ik haar graag verrassen met iets wat haar comfort en dagelijkse gemak zou vergroten: nieuwe eetkamerstoelen met wieltjes.

Omdat ik zeker echt de juiste keuze wilde maken, was ik vooraf al even langs geweest om verschillende stoelen te bekijken en te testen. Jaap van Profijt Meubel Tilburg voelde haarfijn aan dat ik op dat moment even mijn eigen gang moest gaan om alles rustig te kunnen bekijken. Dat vond ik al heel prettig.

Later ben ik samen met mijn moeder teruggegaan, en opnieuw raakte Jaap precies de juiste snaar. Hij nam echt de tijd voor ons. Mijn moeder probeerde de eerste stoel, maar doordat ze slecht ter been is, bracht Jaap de andere stoel naar haar toe. Het lijkt misschien een klein gebaar, maar voor mij en mijn moeder maakte dit een wereld van verschil. Daardoor kon ze meteen vergelijken en was de keuze snel gemaakt.

Juist dit soort momenten, die extra moeite, de oprechte aandacht en het meedenken, maken het verschil. Mede dankzij Jaap voelde deze spannende dag toch een beetje als een feestje voor mijn moeder.

Een warme aanrader!

3. december 2025

Beste meneer\mevrouw Schoonis,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat Jaap u zo goed heeft geholpen.
Wij zien u graag nog eens terug in de winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren aan een nieuwe bank toe!

We waren aan een nieuwe bank toe. Verschillende zaken bezocht. Bij PROFIJT meubel Tilburg leken we de meeste kans van slagen te hebben vanwege het grote en meest diverse aanbod. We waren al enthousiast aan het worden tijdens de rondgang. Waarbij we met rust werden gelaten door de medewerkers. Wel werd hulp aangeboden indien we daar behoefte aan hadden. Een juiste en fijne sfeer en benadering. Toen we wel onze vragen hadden over de mogelijkheden, werden we door Maud fantastisch geholpen. Met als resultaat een hele fijne bank, precies volgens onze wensen. Er werd ook tijd genomen, en met alle keuzes die we hadden en kregen, werd de keuzestress weggenomen. Duidelijk werd alles uitgelegd. En ook, niet onbelangrijk, waren álle medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. En nooit opdringerig.
Blij en heel tevreden met de bestelde bank liepen we de zaak weer uit.
Inmiddels staat de bank al bij ons in huis, eerder dan gepland, dus dat was heel fijn. De bezorgers waren ook top, met veel ervaring, kunde en voorzichtigheid gingen ze te werk. Met de feestdagen kunnen we optimaal "bankhangen".

11. september 2025

Beste Christine,

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie en je mooie woorden.
Wij wensen je veel plezier van de bank en zien je graag nog eens terug in onze winkel.

Fijn en vakkundig geholpen

Heel fijn en vakkundig geholpen door Margriet met het uitzoeken van een bank. Komen afspraken na.

13. august 2025

Beste Mi,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn goed en vakkundig geholpen…

We zijn goed en vakkundig geholpen waardoor we uiteindelijk onze nieuwe tafel en bank/stoelen hebben gekocht

3. november 2025

Beste meneer Jansen,

hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zen u graag nog eens terug in onze winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn aankoop van een relaxstoel

Zoals gewoonlijk werd ik weer vriendelijk begroet en was er snel iemand bij mij die me vakkundig wilde helpen. Dit is uiteindelijk ook gelukt en ben ik weer met een aankoop en een tevreden gevoel naar huis gegaan.
Resy

21. november 2025

Beste meneer/mevrouw van Arkel,

Goede service in tilburg

Na dat we bij profijtmeubel eindhoven vroegen of dat iemand ons kon helpen we het antwoord kregen dat ze bezig waren het al half 5 was en er ook nog anderen moesten zijn die ons konden helpen zijn we de winkel uit gelopen en hebben we de bank die we wilden de volgende dag bij profijtmeubel in tilburg gekocht zijn daar geholpen door jaap die ons netjes en goed adviseerde kunnen de bank week 5 of 6 komen halen met bus die je daar kunt lenen om hem thuis te brengen ik vind dit een goede service daarom 5 sterren voor tilburg en eindhoven krijgt van mij 1 ster voor hun slechte service naar de klant toe

16. november 2025

Beste meneer Geenen,

^Hema

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

WinkelbezoekInformatief wilden we gaan kijken naar…

Informatief wilden we gaan kijken naar een nieuwe bank. Maud heeft ons geweldig geholpen. Ze heeft heel kundig de juiste opstelling naar onze wensen gemaakt. We hebben meteen de bank aangeschaft. En daarbij komt ook nog dat dat levertijd korter was dan verwacht. Het lijkt heel normaal, maar toch vind ik het bijzonder om zo goed geholpen te worden.

5. oktober 2025

Beste meneer en mevrouw Slegers,

hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat u zo kundig geholpen bent.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Julie zijn klant vriendelijk.

Jullie zijn klant vriendelijk.
En hebben goed kwaliteit modern meubels

11. november 2025

Beste mevrouw van Rooij-Coppens,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van showroom naar droomhuis!

Wij waren op zoek naar een bank en tv-meubel die perfect zouden aansluiten bij onze eerder aangekochte meubels, en bij Profijt vonden we precies wat we zochten.
De service was top, er werd met ons meegedacht en niets was te gek. Maud nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen en ideeën te luisteren en wist deze prachtig samen te brengen in een mooie combinatie van meubels. Wij werden goed begeleid in het proces van kopen en alle verschillende opties en mogelijkheden werden verteld. Hierdoor verlieten wij de winkel met een glimlach en een tevreden gevoel. We kijken vol vertrouwen uit naar de levering, als die net zo soepel verloopt als de service in de winkel, kan het niet anders dan helemaal goed komen.
Wij raden Profijt zeker aan als je op zoek bent naar mooie, kwalitatieve meubels met goede service!

20. september 2025

Beste Perry en AÏcha,

Hartelijk bedankt voor de positieve review en de mooie woorden.
Wij zien jullie graag nog eens terug in onze winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden heel hartelijk ontvangen.

We werden heel hartelijk ontvangen.
Daarna werden we gevraagd wat zochten.
We kregen de juiste informatie waar we naar moesten kijken voor de juiste zitbank.
We hadden ons oog op een bepaalde bank laten vallen. We kregen hierover de informatie welke materialen gebruikt waren in deze bank.
We hadden er een goed gevoel bij en hebben de bank gekocht.
Al met al alleen maar lof voor personeel en winkel.
Groetjes Wim Haverhals.

18. oktober 2025

Beste meneer Haverhals,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke winkel met mooie producten

Erg leuk en goed geholpen door verkoopster Maud van Profijt in Tilburg. Veel kennis van de producten en ze denkt mee. Daarnaast ook nog erg vriendelijk met een fijne energie. Mooie bank gekocht met leuke korting. Ben tevreden!

8. oktober 2025

Beste Karin,