Profijt Meubel - Sliedrecht Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbelforretning
  4. Sofabutik

Om Profijt Meubel - Sliedrecht

Skrevet af virksomheden

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Skrevet af virksomheden

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Kontaktoplysninger

• Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holland

• 0184-425995
Promotion box for Profijt Meubel - Sliedrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

491 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

593 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prima

Prima, goed geadviseerd door Anna-Maria en fijn dat het op voorraad was.

24. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het advies van Anna-Maria, Gerdina. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie winkel met ruime keuze

Mooie winkel met ruime keuze, heel aardig en behulpzaam personeel

24. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze vijf sterren, Paul. We stellen je complimenten over de winkel en ons personeel zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed en vriendelijk geholpen door…

Heel goed en vriendelijk geholpen door Ingeborg, zij weet wat klantenservice inhoudt en Profijt mag heel zuinig en trots op haar zijn. Zelden zo'n prettige ervaring gehad in een winkel

7. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie woorden voor onze collega Ingeborg, Christa. Dit waarderen wij zeer! Super dat je zo'n prettige ervaring in onze winkel hebt gehad. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geholpen door Anna-Maria (vestiging…

Geholpen door Anna-Maria (vestiging Sliedrecht). Vriendelijk geholpen, meedenkend en goede uitleg over alle mogelijkheden (stoffen, voeringen en garantie). Sample meegekregen van de stof zodat we ook andere bijpassende meubels en kleuren kunnen gaan uitzoeken. 5 sterren!

17. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Van deze vijf sterren worden wij heel blij, Jessie. Anna-Maria heeft jullie met heel veel plezier geholpen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Gastvrij, vriendelijk & enthousiast

Anna Maria in Sliedrecht heeft ons gastvrij ontvangen. Wij zochten een draaibare eetkamerstoel, alle stoelen zijn ons persoonlijk geshowd.
Er werd alle tijd voor ons genomen.

8. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie complimenten voor Anna-Maria, Nell. Leuk dat je laat weten dat je zo tevreden bent over hoe ze jullie geholpen heeft. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Super Bank

Wat een fanatisch hulp van Anna-Maria, Celeste en Sophie. Het was eenvoudige uitleg en goed geadviseerd voor een bank, wat een super team! Bedankt voor jullie hulp

8. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Graag gedaan, Mees! Ze hebben je met heel veel plezier geadviseerd. We waarderen het zeer dat je jouw ervaring gedeeld hebt en we wensen je heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Een bank gekocht

Een bank gekocht. We konden hem gelijk meenemen. Fantastisch geholpen door Marco, hij was niet opdringerig, echter wel enthousiast. Blij mee.

3. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring in onze winkel. We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent hoe Marco jullie geholpen heeft. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Goede eerlijke service

Goede eerlijke service. Goede prijs/kwaliteit. Zeer klantvriendelijk en uitgebreid assortiment. Met dank aan Bart , was een zeer vriendelijke hulp. Goede uitleg over verschillende keuze.TOP

5. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring in onze winkel, mevrouw Van Eersel. Leuk om al deze positieve feedback te ontvangen! Dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies en behulpzaam medewerkers

Goed advies en behulpzaam medewerkers. Ik word geholpen door Celeste. Een vrolijk en enthousiast verkoper. Na zoveel manden heb ik nu een bankstel gekocht.

3. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Super dat het gelukt is om bij ons jouw droombank te vinden, Fatima! Deze mooie beoordeling stellen wij zeer op prijs. Céleste heeft jou met heel veel plezier geadviseerd. We wensen je heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Dankjewel Bart!

Wij willen Bart hartelijk danken voor de prettige manier waarop hij ons geholpen heeft bij de aankoop van een bankstel in de vestiging in Sliedrecht.

Hij was helder en duidelijk in zijn uitleg en heeft ons prima geadviseerd over de keuze voor het zitcomfort.

2. maj 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, Joop. Bart heeft jullie met heel veel plezier geholpen. We waarderen het zeer dat je laat weten dat jullie zo tevreden zijn over het advies van Bart. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een hele fijne en mooie overzichtelijke…

Een hele fijne en mooie overzichtelijke winkel, prachtige meubels. Zelfs op Koningsdag vriendelijk personeel, al had ik ze wel een oranje tompouce gegund op zo’n dag.
Bedankt Marco, Celesté en Anna-Martha voor de fijne winkelervaring in Sliedrecht

26. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor je mooie review, K. Krul. We waarderen je complimenten over de winkel en de klantvriendelijkheid van onze medewerkers zeer. Ze hebben jullie met veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hadden vandaag Marco die ons hielp…

Wij hadden vandaag Marco die ons hielp met de inrichting van het huis en gaf goed advies. Wij zijn erg geslaagd met de meubels en Wij werden ook echt gehoord. Een echte aanrader voor meubels en vriendelijke mensen!

25. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze prachtige review en aanbeveling, Marjet. Marco heeft jullie met heel veel plezier geholpen en waardeert je mooie woorden enorm. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Tevreden klant

Na een halfjaar was een deel van de bank al een stuk ingezakt. Ik kreeg mail terug van Profijtmeubel dat dat normaal is en dat we daar voor hebben getekend. Ik mailde terug dat ik het niet normaal vind en dat ik het prettig zou vinden als er iemand naar komt kijken. Een week later stond Piet Pikaar voor de deur en hij heeft het deel van de bank direct opgevuld, gratis en voor niks. Super blij mee en erg tevreden.

18. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Kim. We vinden het erg fijn om te horen dat de bank naar volle tevredenheid is opgevuld. We wensen je nog heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag meubels uitgezocht bij Profijt…

Vandaag meubels uitgezocht bij Profijt meubel in Sliedrecht. Ze laten je op je gemak kijken, maar ze staan meteen voor je klaar als dat nodig is. Na mijn keuze heel vriendelijk geholpen door Ingeborg. Ze gaf heel goed advies hoe de meubels te onderhouden. Ik had er al een keer een bank gekocht, daarom wist ik dat ik hier weer naartoe wilde.

16. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat een prachtige review heb je geschreven, Babs. Het geeft ons een trots gevoel om te lezen dat je elke keer weer zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van jouw ervaring in onze winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Professioneel en behulpzaam

Fijn en professioneel geholpen.
Ingeborg was erg vriendelijk en wist bij onze vragen een goed passend antwoord te geven.
En ze liet alle opties zien die mogelijk zijn.

16. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor de complimenten over de professionaliteit en behulpzaamheid van Ingeborg, Mariska. Ingeborg heeft jullie met heel veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Profijt neemt de tijd.

Bij ons bezoek aan Profijt zijn we prima geholpen en is aan onze wensen voldaan door Anna Maria.
We wachten onze bestelling in spanning af.

9. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel leuk dat jullie laten weten dat Anna-Maria jullie zo goed geholpen heeft, Henny. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk personeel erg fijn…

Heel vriendelijk personeel erg fijn geholpen en zeer goede service!!

22. marts 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze complimenten, Patricia. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en service. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Super goede ervaring

Super goed geholpen door Ingeborg !
Ze hielp ons super goed met advies en was totaal niet aan het pushen om iets te kopen wat erg fijn was !
We zijn super blij met onze nieuwe bank :)

5. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk dat je jouw ervaring deelt en bedankt voor het mooie compliment voor Ingeborg, Kaylee. Dit stellen wij zeer op prijs! We wensen je heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een eettafel gekocht

Een eettafel gekocht en is geleverd zonder poten.
Zit nu al 3 weken te wachten op poten.
Hier word ik zo niet blij van.

21. marts 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

We begrijpen dat het niet prettig is als je lang moet wachten op een onderdeel, Ingrid. We willen graag even kijken in je order, zodat we kunnen zien wat de status is. Zou je jouw ordernummer willen mailen naar klantenservice@profijt-meubel? Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service door de koopavondploeg

Wij kwamen alleen even snel langs om te kijken en gingen met een bank naar buiten. Het personeel Anna-Maria en Marco hebben ons goed geholpen. Anna-Maria was oprecht en gaf goede tips. Wij zijn heel blij met de service tot nu toe en gingen met een goed gevoel naar buiten.

3. april 2025

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat heerlijk om te horen dat jullie met zo'n goed gevoel naar huis zijn gegaan, Alinda. Anna-Maria en Marco hebben jullie met heel veel plezier geholpen. Bedankt voor deze mooie review! We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.