We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.
Skrevet af virksomheden
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Skrevet af virksomheden
Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werd geholpen door Ingeborg, een erg behulpzame en vriendelijke dame. Middels haar goede advies ben ik uitgekomen tot een mooie keuze.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Vanmiddag hebben wij een bank, eetkamerstoelen en een vloerkleed gekocht. Wij zijn geholpen door Ingeborg, wat een topper!!! Ze gaf ons goed advies en heel belangrijk super vriendelijk en geduldig;)
Ontzettend blij met onze aankopen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkster. Goede kennis van de meubelbranche. Voortreffelijk geholpen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Goed geholpen en geadviseerd door Iris en Bart.
Vriendelijk,zeer bekwaam en behulpzaam

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
ontzettend leuke en persoonlijke begeleiding bij de aankoop door Marco, veel kennis en ervaring, goeie sfeer in de winkel mede door de medewerkers

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
In de winkel zijn we, mijn dochters en ik, geweldig geholpen door de verkoopster Cecile. De gekochte artikelen zijn donderdag 21/08 bezorgd ipv dinsdag 19/08 door Vlot, dat vond ik niet zo heel erg geslaagd. Maar oké mijn kamer is inmiddels ingericht en ik ben tevreden tot dusver.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn heel fijn geholpen bij ProfijtMeubel in Sliedrecht, door Anna-Maria.
De eerste keer dat we ons kwamen oriënteren was ze heel behulpzaam en hadden we een fijn gesprek.
Toen we voor de tweede keer terugkwamen, hadden we een afspraak gemaakt om weer geholpen te worden door Anna-Maria en opnieuw zeer tevreden. Ze geeft een goed advies, gaf ons de tijd nog even rustig te kijken en ze gaf ons leuke tips!
We weten nu zeker dat we straks in ons nieuwe huis kunnen gaan genieten van prachtige en goede meubels, mede mogelijk gemaakt door Anna-Maria! Bedankt

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Wij zijn goed geholpen door Anna-Maria.
Ze was zeer behulpzaam kwam met ideeën en voorbeelden met kleuren en allerlei mogelijkheden. Had antwoord op alle vragen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Anna-Maria heeft ons super vriendelijk en goed geholpen.
We waren met onze schoonmoeder en super snel geslaagd.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Zeer aardige en vriendelijke monteur (Piet Pikhaar) heeft er werkelijk alles aan gedaan om de klacht te verhelpen. Uiteindelijk samen naar de oplossing gezocht en uiteindelijk gevonden. Klacht verholpen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn erg goed geholpen door Anna-maria. Ze luisterde naar onze wensen en samen kwamen we uit op de bank Ixonia. Vandaag, zelfs een maand eerder dan aangegeven, is deze geleverd . We zijn dik tevreden . Ook een kleine aanpassing is binnen dezelfde dag geregeld, super !

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Heel goed geholpen en goede service.
Goede uitleg over alles en nemen de tijd voor je.
Martine, Anna-Maria en Celeste jullie zijn geweldig.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Top geadviseerd en geholpen door Anna-Maria. Nog nooit eerder zo goed, deskundig en gezellig geholpen in een meubelzaak. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn heel fijn geholpen door Cecile.
Duidelijk en eerlijk uitgesproken ervaringen over eetkamerstoelen en verschillen daarin.
Heel vriendelijk personeel allemaal in Sliedrecht.
Ze laten je ook even op t gemak oriënteren, voordat je aangesproken wordt!!
Chapeau dus voor dit fileaal!
We zullen zeker in de toekomst weer een bezoek brengen aan Sliedrecht

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Vandaag een bankstel bij deze winkel gekocht.
Prachtig overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel.
Anna Maria, bedankt voor je deskundig advies!!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
We konden rustig een bankstel uitzoeken zonder opdringerig personeel. Op onze vragen kregen we duidelijke antwoorden van een vriendelijke verkoper, met gevoel voor humor. Marco mag blijven, maar de koffieautomaat mag vervangen worden.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Heele fijne rustige winkel waar ze tijt voor je nemen. Vooral Anna Marta heeft ons heel vriendelijk geholpen.
Verbeterpunt zou zijn het koffie aperaad vervangen voor een boonen machine ipv poeder koffie. Is ook gezonder voor het personeel!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Wij zijn echt super goed geholpen door Ingeborg in Sliedrecht. Ze was de eerste keer toen ik er was al ontzettend behulpzaam toen ik nodig een pijnstiller moest hebben. Vandaag terug gekomen om een bank aan te schaffen en ontzettend goed en lief geholpen. Ze dacht met ons mee qua zithoogte en comfort om ervoor te zorgen dat de bank perfect aansluit bij zowel mijn partner als bij mij.
We kunnen niet wachten om onze nieuwe bank te ontvangen over een aantal weken!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Sliedrecht
Me eerste meubels gekocht vandaag bij profijt meubel in Sliedrecht.
Ben super goed geholpen door Marco.
Marco heeft alles netjes uitgezocht of de mogelijkheden er waren voor de kleur en daarna hebben we samen alles doorgenomen en de bestelling geplaatst.
Super fijne ervaring.