Een mooie kast en ook nog een tv meubel besteld alles in elkaar gezet maar tv meubel een kleine beschadiging kijken hoe het opgelost word een kleine vergoeding zou op zijn plaats zijn
Virksomheden har svaret
Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... Se mere
Virksomheden har svaret
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Holland
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Mooie ruime winkel. Heel fijn geholpen door Kayleigh, ze denkt mee over de combinaties van meubels en neemt de tijd voor je. Tijdens het bestellen een kopje koffie gekregen en gezellig gekletst. Ik kom hier zeker terug.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Kayleigh van Profijt Naaldwijk heeft ons zo goed, fijn en heel kundig geholpen, wij kunnen niet wachten tot wij onze fauteuils binnen krijgen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Mooie boomstamtafel tegen een goede prijs.
Deze was op voorraad, binnnen 2 dagen met de leenbus opgehaald en staat mooi!

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Top winkel alles duidelijk en mooi op gesteld in de winkel. Personeel heel vriendelijk en beslist niet op dringend. Helpen je goed met advies onder een lekker bakkie koffie . Wij hebben een mooi set uitgezocht. Kayleigh dankjewel voor de hulp wij zijn heel tevreden over de verkoop .

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Waren niet echt op zoek, maar kwamen terug met nieuwe meubels.
Geholpen door Suzan. Zij was erg vriendelijk en heeft ons goed geholpen.
Goede en informatieve uitleg.
Kortom heel prettig om te winkelen.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
We zijn goed en vriendelijk geholpen. We konden rustig kijken naar wat voor ons de beste samenstelling was. Geen dwingende verkooppraatjes. Het is relaxed winkelen bij Profijt.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Het is een hele fijne winkel. Met lief en geduldig personeel. Ik ben hier enorm goed geholpen, er wordt met je mee gedacht en ze nemen de tijd voor je. Bij eventuele nieuwe aankopen kom ik hier zeker terug!😁

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Wij zijn bij de Profijt op de woonboulevard in Naaldwijk erg vriendelijk geholpen en zeer deskundig geadviseerd dankjewel Kayleigh.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Super vriendelijk personeel (Kayleigh), denken mee en zijn zeker niet opdringerig

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Goed geholpen. Uitgebreid de tijd gehad om wensen te bespreken.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Onwijs goed geholpen! Duidelijke uitleg wat voor mogelijkheden we hadden bij het samenstellen van de bank! Er was alle tijd om ons te helpen. Super aardige verkoopster Kayleigh.
Aanrader

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Goede service en erg vriendelijk personeel.. we werden super fijn geholpen door esmee..

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Vriendelijk en vakkundig geholpen door uw medewerkster Esmée. Mede door haar advies en meedenken zijn wij tot een aankoop overgegaan.

Perfect geholpen door personeel
Kayleigh
Heel fijn
Echt heel blijet de goede Service!!!
TOP...👌👍
Showmodel stoelen gekocht
Eentje stond in Naaldwijk, de andere in Barendrecht.Suzan is direct in actie gekomen om deze naar Naaldwijk te krijgen. Vlotte actie,makkelijke afwikkeling.

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Hele vriendelijke verkoopster legte alles goed uit en niks was te veel om te laten zien en pakken

Besvarelse fra Profijt Meubel - Naaldwijk
Læs mere om andre typer anmeldelser.