Van der Kunstraat 131, 2521 BR Den Haag, Laak, NL

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbelforretning
  4. Sofabutik

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Goed in klantvriendelijk in de winkel…

Goed in klantvriendelijk in de winkel door verkopers.
Maar hun handen zijn gebonden. Hebben geen info over voorraad elders.Heb zelf 8 winkels gebeld met een vraag over voorraad.WEBSITE IS HEEL ONDUIDELIJK OVER VOORRAAD! Maak dat up to date! Dat zou schelen!!
Verder leuke spullen en goede inkoop dus!
En nazorg na de aankoop, ook prima!

2. april 2026

modelen zijn overal slecht verandert

modelen zijn overal slecht verandert, ze voldaan niet aan je wens .bijvoorbeeld , deepte van banken zijn tebreedt .alleen voor grote mensen zijn bestemd . maar bij jullie banken ik kan met kortere diptte bij voorbeeld 50 of 54 kan vinden , en ook bij hoek banken met twee handondersteuning vinden en bestellen .was mijn wens.

23. august 2025
Profijt Meubel - Den Haag-logo

Besvarelse fra Profijt Meubel - Den Haag

Beste Mary,

Bedankt voor je review, wat fijn dat je bij ons precies de bank hebt gevonden die aan je wensen voldoet. Geniet ervan, helemaal op maat gekozen.

Met vriendelijke groet,
Doris
Webcare Manager
Hoogenboezem Meubelen

Top product, Communicatie kan beter

Heb een eetbank online gekocht en die is perfect, ben er heel erg blij mee. Klanten service was ook vriendelijk en behulpzaam. Communicatie betreffend de status van je bestelling kan echter beter. Ik kreeg overigens de email om een review achter te laten 2 weken voordat ik mijn eetbank had ontvangen maar tussendoor geen emails/updates over de status van de bestelling zelf.

14. juni 2025
Profijt Meubel - Den Haag-logo

Besvarelse fra Profijt Meubel - Den Haag

Beste Rory Westerman,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat de eetbank zo goed bevalt en je tevreden bent met onze service. Je opmerking over het communicatieproces zullen we meenemen om te verbeteren in de toekomst. Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Doris