Profijt Meubel - Amersfoort Anmeldelser

Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, Utrecht, NL

de dame die ons geholpen heeft was vriendelijke en spontane verkooptster die wist waar ze over praatte.

Na lang zoeken kwamen we bij Profijt meubel dé bank tegen die er niet alleen goed uitziet, maar ook lekker zit, in de juiste opstelling beschikbaar is én die zeker niet teveel kost. De bank is vorige... Se mere

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbelforretning
  4. Sofabutik

Om Profijt Meubel - Amersfoort

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Promotion box for Profijt Meubel - Amersfoort

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Draaistoel gekocht

Draaistoel gekocht. Enkele dagen later maakte de stoel een 'kraak' geluid. Dit gemeld in de winkel. Binnen een uur kon ik de stoel omruilen. Dank voor de snelle reactie. Prima service!

17. august 2023

Ik ben bij profijt goed geholpen met…

Ik ben bij profijt Amersfoort goed geholpen met mijn allereerste meubels. Ik kreeg ruim de gelegenheid om ze uit te zoeken en kreeg advies. Het was zelfs mogelijk om mijn bank en eetkamerstoelen in dezelfde kleur te krijgen, het staat prachtig in mijn woonkamer !! De meubels werden fijn thuis bezorgd.

13. februar 2023

Beste Dominique,

Allereest bedankt voor het achterlaten van deze 5-sterren review! Dat vinden we erg fijn.
Ook fijn om te lezen dat je zo goed bent geslaagd in onze winkel met het aanschaffen van je eerste meubelen.

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe bank en eetkamerstoelen en zien je graag weer eens terug in onze showroom!

Toppertjes…

We hebben gisteren bij profijt amersfoort mijn hele nieuwe inboedel gekocht, prachtige winkel, ontzettend leuk personeel en legio keuze. Het voelde als een warm bad. Bij zo'n winkel twijfelen wij niet eens om verder te kijken, dank je wel voor de goede hulp profijt!

Mevr p van Duren
Bunschoten

26. januar 2023

Beste mevrouw van Duren,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze lovende review!
We vinden het fijn om te lezen dat we u hebben kunnen helpen aan een complete inboedel en dat u zo te spreken bent over onze collega’s.
Het is voor ons belangrijk dat de klant zich thuis voelt en zo te lezen is dat gelukt!

Nogmaals dank voor de mooie complimenten en alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe meubelen.

Graag tot ziens!

Goede service!

Dochter heeft meubels besteld met een lange levertijd. Profijt heeft er alles aan gedaan om de levertijd te verkorten. Ze zijn het komen brengen in etappes zonder extra bezorgkosten!

14. november 2022

Beste Esther,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie review, dat waarderen wij zeer!
Wij doen altijd ons uiterste best om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, fijn om dat terug te kunnen lezen in uw review!

Wij wensen uw dochter veel woonplezier met haar nieuwe meubelen. Graag tot een volgende keer!

Profijt Meubel Amersfoort

Top vrouw die geholpen heeft

Top vrouw die geholpen heeft, vriendelijk en weet waarover ze praat. Goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Ga zeker terug komen !

2. november 2022

Beste Mariel,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren review! Dit vinden we erg fijn.

Goed om te lezen dat u zo goed bent geholpen! Graag tot ziens, u bent van harte welkom!

barstoelen gekocht + bank

barstoelen gekocht + bank

ben heel prettig en zeer klantvriendelijk geholpen door dolf van de verkoop

niet alleen maar verkopen verkopen maar echte advies over wat het beste voor mij was.

ben er heel blij mee!

toppie👍🏻

27. oktober 2022

Beste Petrus,

Bedankt voor het achterlaten van de uitstekende beoordeling.
Heel veel plezier toegewenst van uw bestelling.

Timon