1. Online-marketingbureau
  2. Marketingvirksomhed
  3. Markedsføringskonsulent

Profida helps European online businesses scale through paid ads on platforms like Meta, Google, TikTok, Snapchat, LinkedIn & Pinterest. Profida creates and executes email marketing retention strategies on Klaviyo, with everything from email designs and copywriting, to funnel structuring and flow triggering. Profida also manages the entire content process from ideation to the finished content piece. Profidas manages Ecommerce clients within industries such as Beauty, Supplements, Fashion, and Interior design and lead generation clients in industries like dentistry, moving, software & consultancy... Their goal as an agency is to revolutionize the way that agencies and online businesses collaborate, by delivering the ultimate service within their field of expertise.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi har brugt profida i flere måneder…

Vi har brugt profida i flere måneder nu, og de fortjener en kæmpe anbefaling herfra. Man tror måske, man “bare” får et bureau, der laver Meta Ads – men de er SÅ meget mere end det. Det føles som at have en reel sparringspartner, og det er noget, vi værdsætter enormt højt.

Vi har tidligere arbejdet med bureauer, hvor man hurtigt følte sig som en lille kunde i et stort hav, men det er bestemt ikke tilfældet her. Her bliver man set, hørt og prioriteret.

Kæmpe anbefaling! De er sindssygt dygtige, mega professionelle og samtidig nogle virkelig fede drenge, der har fuldstændig styr på, hvad de laver. Vi kunne ikke være mere tilfredse. 💯🔥

28. november 2025

Besvarelse fra PROFIDA LLC

Tusind tak for dit review af os, Oliver. Vi er utrolig glade for samarbejdet med jer, og vi ser frem til at sætte mange nye rekorder med jer i det nye år!

Varmeste anbeling herfra

Hvis du ønsker at vækste din webshop så Emil og Oliver hos Profida et fremragende valg! Yderst pålidelige, forstår din forretning og er proaktive!

Profida får min varmeste anbefaling og deres cases taler for sig selv 👏🚀

14. november 2024

Hey Jonas
Thanks for the great review. We are satisfied with you as a partner and can highly recommend anyone to team up with you as well. Thanks again.

Best regards
Emil from Profida

Profida har stået for eksekveringen af…

Profida har stået for eksekveringen af vores paid socials, sales funnel og sat os ind i verdenen med automations. De har været en nøglebrik i min forretnings vækst, hvor vi har set en markant stigning i leads på over 400%. Derudover har vi oplevet en formidabel proaktivitet og sparring ift. lukning og indvendingsbehandling af inbound leads, hvilket har medfulgt en øget closing-rate med 19% i en periode på blot 3 måneder. Vi er glade for samarbejdet, og kan varmt anbefale Profida.

Bedste hilsner
Magnus Christensen
Shining Stones

21. august 2024

Hey Magnus
Thank you for a great collaboration. We are happy with our collaboration and value you dearly as a partner & client at Profida.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Profida. Oliver og Emil er utroligt passionerede omkring deres arbejde og stræber altid efter at levere det bedste for deres kunder. De er fulde af idéer og har virkelig en evne til at skabe vækst. Udover deres professionelle dygtighed, er de også utroligt rare og behagelige at arbejde sammen med, hvilket gør hele samarbejdet til en fornøjelse.

Tak til Profida for jeres store engagement og dedikation. I gør en forskel!

28. juni 2024

Besvarelse fra PROFIDA LLC

Hello Camilla, thank you for the continuous collaboration. We are very satisfied to work with you.

Profida er en fantastisk…

Profida er en fantastisk sparringspartner inden for online marketing og forretning. Oliver har været en nøgleperson for vores digitale eksekvering. Profida er bund ærlige og gør altid det, der er bedst for virksomheden, hvilket gør dem yderst professionelle, at samarbejde med. Resultateterne taler for sig selv – Kan varmt anbefales!

14. juni 2024

Hello Team SlikEkspressen
We are satisfied having collaborated with you for nearly 2 years. Thank you for the trust and a great collaboration so far.

Fremragende samarbejde med Profida har boostet vores vækst

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med markedsføringsbureauet Profida igennem de sidste måneder. De har spillet en afgørende rolle i vores strategi og planer for fremtiden. Fra starten af vores samarbejde har Profida effektivt sat vores Facebook- og Pinterest-annoncer i gang og forbedret vores Google Ads. De har lagt en solid markedsføringsstrategi, der virkelig har løftet vores online tilstedeværelse.

Profida-teamet er yderst professionelle, altid tilgængelige og punktlige. De er meget overskuelige i deres arbejdsproces, hvilket gør det nemt for os at følge med i de skridt, der tages, og de resultater, der opnås. Deres drive og engagement i vores projekter er imponerende og værdsat.

Vi forventer at fortsætte vores vækst og ekspansion med Profida som en outsourced del af vores team. Deres indsats og ekspertise inden for digital markedsføring har været og vil fortsætte med at være afgørende for vores succes. Vi ser frem til mange flere succesfulde projekter sammen med Profida.

8. maj 2024

Hey Theo
Thank you for taking the time to write us a review on Trustpilot. We are delighted with the collaboration we have with Agelab and wish to continue this for many years to come.

Emil virker kompetent og grundig

Emil virker kompetent og grundig. Jeg har dog ikke startet samarbejde, så det er blot ud fra gennemgang, hvor han kom med en masse gode inputs og forbedringer

7. september 2023

Hey Thommy
Thank you for the review, we are happy that you got value from the Growth Audit!

Skal din virksomhed vækste online

Skal din virksomhed vækste online? Så skal du vælge Profida!

Vi har været enormt glad for samarbejdet med Prodfida. Det er tydeligt at drengene ved hvad de snakker om! Og de har 1 mål! At vækste din virksomhed i samarbejde med dig!

Med den løbende dialog og en plan fra start, føler du dig tryg og sikker. Det er ikke et quickfix, men der bliver skabt resultater på den lange bane💪

Kæmpe anbefaling herfra🙏

1. august 2023

Hey Mick
Thank you for the review. It means a lot to the team and I.

Marketing med sense of urgency

Vores samarbejde med Profida har været alt udover det sædvanlige. Profida adskiller sig på alle leder og kanter fra andre bureauer. Vi har her hos SlikEkspressen oplevet et ekstraordinært drive og gå-på-mod.

Vores samarbejde med Profida betød at vi allerede 30 dage inde i samarbejdet slog omsætningsrekord og nu har måtte udvide produktionskapaciteten. Det har været fantastisk at se, hvordan 2 unge knægte har formået at løse en opgave, som mange af de større bureauer ikke har kunne.

1. juli 2023

Hey Casper
Thank you for the review. We are delighted to hear these words from a very valued partner. Thank you for a great collaboration so far.

Fantastisk arbejde

Jeg har tidligere arbejdet sammen med Emil, som jeg varmt kan anbefale til små- og mellemstore virksomheder, der kan vil have styr på blandt andet Paid Social. En ung energisk gut, der ikke er "som alle de andre" - men med ild i øjnene og fyldt med energi, ambitioner, gåpåmod og kvalitet. Anbefaling herfra!

2. marts 2023

Hey Thomas
Our collaboration back in 2022 gave me great confidence in myself and the service that I delivered back then. Thank you for allowing me to grow us an individual and as a company. Our collaboration was greatly valued.

Jeg har samarbejdet med Profida.dk i…

Jeg har samarbejdet med Profida.dk i snart 2 år og er yderst tilfreds med oplevelserne heraf.

Emil er sindsygt skarp til hans arbejde. Han er en god sælger, super iværksætter, han forstår digital marketing ned på et helt andet niveau og er endt som en rigtig god ven og sparringspartner i dag.

Jeg ville ikke være samarbejdet foruden.
Tak Emil.

28. februar 2023

Hey Marc
Thank you for being a great sparring partner. We have had a lot of good sessions that have moved us both.

Vi har efterhånden arbejdet sammen med…

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Emil & Profida i 12 måneder. Samarbejdet har i perioden været helt upåklageligt. I vores tid hos Profida har vi oplevet et bureau, som virkelig forstår vores virksomhed. Profida er proaktive på alt indenfor markedsføring og webshopoptimering, og det har gjort, at vi trykt har kunne fokusere mere på udviklingen i vores fysiske forretning. Resultatmæssigt kigger vi ind i et 2023, hvor vi indtilvidere er vækstet med over 30% sammenlignet med sidste års omsætning.

23. marts 2023

Besvarelse fra PROFIDA LLC

Thank you for the review Patrick. It truly means a lot to the team and I. Having collaborated for nearly 3 years now, your feedback is extremely valuable to us.

Et gennemført og resultatskabende forløb

Et gennemført og resultatskabende forløb
Jeg har samarbejdet med Profida og dets ejer, Emil, over det seneste år og ikke en dag ville jeg have været foruden dette.

Profida har imponeret mig med deres høje tekniske færdigheder, der gør at de gang på gang formår at skabe store succes på rekordtid for jeg selv samt andre virksomheder med ambitionen om at skalere.

Emil som person er meget forstående og utroligt god til at sætte sig ind i sin enkelte samarbejdspartners behov. Han besidder en inspirerende personlighed, som alle kan, og bør tage ved lære af.

Til alle virksomheder som ønsker et disciplineret og hårdtarbejdende marketing team, som brænder for at skabe langvarige resultater, er Emil og Profida min absolut bedste anbefaling.

20. marts 2023

Jeg har igennem 2022 & 2023 haft…

Jeg har igennem 2022 & 2023 haft fornøjelsen af at samarbejde med Emil på tværs af klienter.

Emil går rigtig langt for, at et samarbejde bliver til en success. Man oplever et enormt drive, engagement og gå-på-mod, når man partner sig op med Emil.

Jeg kan på det varmeste anbefale et partnerskab med Emil & Profida.

14. marts 2023

Vores samarbejde med Emil / Profida er en fornøjelse!

Vores samarbejde med Emil / Profida har været en fornøjelse helt fra starten. Emil er super dedikeret og går altid ydmygt og arbejdsomt til opgaven.
Emil og Profida er super dygtige til Social media og SEM annoncering.
Tak for et godt samarbejde!

3. november 2022

Hej Mikkel

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse af Profida og teamet bag. Vi er super glade for, at I hos jer er glade for vores samarbejde samt de resultater det har medført. Vi glæder os også over, at vi den dag idag, har opbygget en fantastisk relation, hvor vi blandt andet har været ude og besøge jer.

Igen, mange tak for din anmeldelse, vi ser frem til et endnu tættere samarbejde i 2023!

Emil Olesen

Super samarbejde!

Jeg har netop haft en fremragende oplevelse med Profida og ejeren Emil. Deres ekspertise inden for online marketing har været imponerende. Emil har været meget professionel og hans dedikation og effektivitet har resulteret i super flotte resultater. Emil er meget kompetent og jeg kan stærkt anbefale ham og Profida til enhver, der ønsker at få et professionelt udseende og gode resultater.

22. januar 2023

Hej Jeppe

Ligesom Lukas, har vores samarbejde været igennem en fantastisk rejse fra et par år tilbage. Vi er vokset utrolig meget sammen, og jeg glæder mig meget over, at du har det på samme måde.

Mange tak for din anmeldelse.

Emil

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Profida og deres dygtige ejer, Emil. Han har været en utrolig kompetent konsulent, der har hjulpet mig med at optimere min virksomheds markedsføring og øge salget. Han har vist stor ekspertise i flere områder, herunder paid ads og e-mail-markedsføring. Jeg sætter pris på hans evne til at forstå min virksomheds mål og formål, og hans evne til at levere resultater. Han er altid tilgængelig for spørgsmål og erfaringerne med ham har været enestående. Jeg kan varmt anbefale Profida til andre virksomheder, der ønsker at øge deres online tilstedeværelse og salg

31. august 2022

Hej Lukas

Efter flere års tæt samarbejde, er jeg utrolig stolt over, at have dig i min inderkreds sparringspartnere. Vi har vokset meget sammen, og jer ser frem til flere års tæt samarbejde på tværs af vores klientel.

Emil

Helt igennem fantastisk og skarp skyr

Emil fra Profida kan et eller andet med online branding, salg og markedsføring. Emil og jeg har været tætte samarbejdspartnere i et stykke tid nu, og han forbløffer mig stadigvæk til denne dag, med nye strategier og eksekveringer.
Varme anbefalinger, jeg er glad for, at arbejde sammen med Emil

Emil Buur
Buurmedia.dk

27. maj 2021

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på vores samarbejde - og er glade for, at du gør det samme.

Emil

Vis anmeldelser på alle sprog. (35 anmeldelser)