Efter sammenlægningen, har vi nu fået et langt dårligere produkt. Ingen dækning flere steder i huset og kabler der må trækkes for at man kan spille ps4. Ved henvendelse får vi bare at vide, at vi s... Se mere
Har altid været meget tilfreds med profiber. Hvis jeg har haft problemer kan der godt gå lidt tid med at få fat i teknisk support. De har altid løst mit problem hurtigt og høfligt. Bruger pr... Se mere
1. Første tv-boks defekt. 2. tv boks leveret 3 dage senere end lovet og uden returseddel til gl. boks. 2. Egen router kan ikke bruges, samtidigt med tv-boks = du er låst til en ualminde... Se mere
perfekt
der har ikke været nogle problemer med min 15/15 forbindelse endnu
og den er endda hurtigere når man måler hastigheden
bondefangeri!!
Det minder om bondefangeri når man i november 2009 udbyder en pris på familiepaken, og i maj 2010 udmelder profiber at prisen stige med over 25% pr. 1/6. Det var mere fair hvis man lod kunder som var tilmeldt inden for et år få en længere frist.
Desuden har der været mange udfald både på tv og bredbånd og det er herved meget svært at komme igennem til teknisk support - det højner selvfølgelig heller ikke det samlede indtryk og tolerancen overfor prisstigninger. Jeg overvejer kraftigt at framelde mig!!
Michael islin Bendixen, Skovparken 58, 8783 Hornsyld
Hvis man er villig til at acceptere begyndervanskeligheder.
Man mærker kun alt for tydeligt, at Profiber er et nyt firma. Vi tog det, for at få en "fiber" ind i huset. Vi har stået uden signal, har prøvet at genstarte mange gange, har ventet ved telefonen i over 10 timer, men al begyndelse er svær så---. Et problem mangler helt klart at blive løst: Hvordan optager man en udsendelse? Den gamle VHS står og samler støv, man har talt om en harddiskoptager eller en serverløsning. Disse løsninger kommer ikke tættere på, men glider vist ud i horisonten.
Henning Henriksen Gimlevej 19, 8660.
Der er vist ikke noget de kan finde ud af.
Efter at have ventet over et år på at få leveret Profiber (fik at vide det ville tage 1-2 mdr.) har vi oplevet et hav af problemer.
Routere der ikke virker. Kundeservice der ikke eksisterer. Teknisk support der absolut ingen viden har om produktet.
Seneste "problem" er hakken i tv signalet. Ved besøg af tekniker får vi at vide de godt er klar over det. -Hvorfor står det ikke på deres hjemmeside? Så slap man for at bruge ½ time på at kontakte kundeservice og få besøg af en tekniker der ikke kan gøre noget.
Vores Tilgin TV boks kan ikke skifte kanal før 5 min efter vi har tændt på fjernbetjeningen. Løsningen ifølge Profiber tekniker: Sluk for strømmen når vi ikke bruger TVet. Fint nok, men ideen med en fjernbetjening er vel at jeg ikke skal ned at kravle på gulvet hver gang jeg vil se TV??
Go internet - dårlig support
Profiber er de første der lancere fibernet. Det er også iorden, men kunne de dog ikke være bare mere end 90% mere med hvad de levere af router og udstyr. Ders linksys router er noget være fis, plus deres nye tilgin router. jeg har koblet en n router på til 300 kr.- og så køre det mega godt via trådløs. Kom dog med på moden via n draft når de køre de hastigheder, stakkels erhvers virksomheder, der tilbyder de 100/100... Stakkels firma
Supporter ved overhovedet ikke hvad de taler om, når man snakker med dem. De snager af en istedet.
Service ikke eksisterende...
Mine forældre har haft profiber i 1½ års tid og har haft en del problemer med internettet og Ip telefoni, flere gange har de været uden telefoni i op til en måned.
I går ringede jeg til deres tekniske support. Jonas tog røret og afbrød mig konstant og nægtede at lade mig tale... ren talestrøm, da jeg efter en halv times konstant talestrøm fra supporteren fik jeg nok og forlangte at tale med en anden, hvilket resulterede I at han smækkede røret på.
Bagefter ringede jeg igen og ventede i 20 minutter på at komme igennem og fik fat i Jonas igen, jeg insisterede på at hvis vi skulle tale sammen (han sagde der ikke var andre at tale med da alle andre var til møde eller middag) så måtte kan hun afbryde mig når jeg var færdig med at tale... hvilket han slet ikke kunne holde... Selv her dagen efter er jeg stadig rystet over den aggressive tone og mangel på service.
ERFAREN BRUGER
Uprofessionelt!
Der er generelt for mange tekniske udfald på profiber = nul internet og nul TV.
Ønskes teknisk support, skal man normalt vente mellem 25 min. og 90 min., hvilket er aldeles uacceptabelt for enhver virksomhed, og især for kommunikationsbærende virksomhed.
Stabilitet og gennemsigtighed vedr. kanalskift i diverse pakker kunne være bedre, eks. hvorfor forsvandt kanal 6, som mange mener er en af de bedste kanaler?
Vi skriver år 2010 og PROFIBER levere ikke en BOKS, som kan optage digitale kanaler, under hensyntagen til rettigheder naturligvis.
Kvaliteten af analoge kanaler kunne være bedre, eks. er Sverige 1 af alt for ringe ringe kvalitet.
Vores husstand er sikre på, at PROFIBER kan gøre det bedre i fremtiden - øh gerne den nære fremtid.
Super internet forbindelse - TV halter noget
Jeg har haft Profiber i et lille års tid, og i den tid har der kun været et enkelt nedbrud på deres forbindelse - og det var ikke deres egen skyld men en landmand der var lidt ivrig med sin gravemaskine.
Jeg bruger ikke Profibers egen router da det er den alene der giver IPTV problemerne som de andre anmeldelser har som argument for at trække anmeldelsen ned.
Jeg har valgt en lidt mere nørdet løsning hvor jeg bruger en D-LINK DIR-655 router sammen med egen DHCP server som er nødvendig for at kunne bruge Profiber TV med eget udstyr (søg på nettet efter profiber og dnsmasq). Og det er på baggrund af dette at jeg giver så god en anmeldelse som jeg gør - jeg har valgt at se på hvad der er muligt for dem at levere hvis deres udstyr var godt nok (der er en ny router på vej fra dem som skulle være til at få fat i fra foråret 2010 en gang).
Jeg trækker dog alligevel 1 stjerne fra da det har været nødvendig med disse nørdede tiltag for at få et setup der virker tilfredsstillende.
Men med mit setup så har jeg slet ikke problemer med at maks belaste min forbindelse med download (jeg har en 50/50 mbit forbindelse) samtidig med at der bliver vist HD TV uden at det hakker overhovedet.
Kanal skifte er stadig langsom, men alle de digitale systemer jeg har prøvet (Yousee, Viasat HD og Profiber) er ikke just hurtige og Profiber ligger hastighedsmæssigt mellem Viasat og Yousee i kanalskift (Viasat er virkelig langsom).
Vi gik fra at have Yousee HD til Profiber og jeg må sige at Profiber leverer et langt bedre signal end Yousee og til et brøkdel af den pris som Yousee vil have for samme indhold.
Så jeg vil klart anbefale Profiber og deres TV - modtager man deres Linksys router, så er der flere i recordere.dk forummet der har haft held til at brokke sig nok til at modtage en af deres nye Tilgin routere, som er meget bedre til at levere internet samtidig med at der er HD TV signal.
Profiber TV - det værste skrammel man kan få
Profiber TV er det ringeste jeg endnu har oplevet. De leverede TV bokse skal resettes dagligt, ofte mange gange. I flere dage har end ikke det hjulpet. Så nu er bægeret fuldt og i dag har jeg opsagt TV abonnement hos Profiber
Uprofessionelt !
Flyttede fra en ejendom med Profiber, der havde kørt OK i et par år. På vores nye adresse stod profiber for at skulle installeres (de tidligere ejere havde tilmeldt sig). Profiber kunne ikke finde ud af at rette navn og nummer på adressen trods adskillige henvendelser. Næsten umuligt at komme igennem på telefon, svartid på mail-henvendelser ofte over 1 uge. Fik at vide at jeg skulle opdatere det selv ved at logge ind og rette data - dette lod sig ikke gøre da vores "gamle" profiberkonto var lukket ved flytningen. Tilsidst (1 1/2 måned !) sendte de mig et ny password på mail - det viste sig at være de tidligere ejeres og jeg kunne nu se oplysninger om dem og deres abonnementer !!! - Det må da ikke kunne ske ?
Da etableringen vedblev at være forsinket og man ikke kunne få en klar dato at vide, endte det med at jeg måtte bestille en ADSL hos Telenor (det skal dertil siges at deres kundeservice reagerede inden for ganske få timer : flot !).
Nå, endelig kom der brev og installatøren kom til den aftalte tid, var sød, rar og effektiv, og nu kører det OK. Selvom det var 5 måneder siden at vi flyttede, stod der de tidligere beboeres navne på udstyret, så det var åbenbart ikke rettet endnu Har fravalgt IP-tv. Vi har 4 TV i huset og det vil være rasende dyrt med 4 IP-bokse. - Og den lokale antenneforening sender alle kanaler i digitalt spejl (MPEG4), så det ville være en dårlig deal.
Konklusion : Fibernettet kører upåklageligt, med den lovede hastighed, falder sjældent ud. Så kerneydelsen er vel i orden. Til gengæld er deres kundeservice et mareridt, og det virker som om der ikke er styr på ret meget. Det kan vel ikke passe at det skal tage 5 måneder at registrere en flytning ?
Intet TV - Intet net.
Skiftede til Profiber for 4-5 måneder siden, og har seriøst fortrudt skiftet.
De startede med at grave samtlige telefonkabler m.v. over. Dette kostede mig en mindre formue at få retableret. Efter Profibers mening ikke deres problem men mit.
TV-boksen er langsom og fryser konstant. Har fået skiftet den een gang, men skal stadig genstarte den 2-3 gange om ugen.
For 3 dage siden holdt net og TV op at virke. Jeg anmeldte det til Profiber og de skulle komme i dag og se på det. Dette blev aflyst p.g.a. sne. Beskeden var "Vi ringer på mandag og aftaler en ny tid". Altså har vi stadig ikke fået et aftalt tidspunkt. Heldigt at jeg stadig har TDC telefoni for hvordan skulle de ellers ringe til mig? D.v.s. i heldigste fald en uge uden net og TV. Support er totalt ikke eksisterende og hvis man endelig har 2-3 timer til at vente på dem, så er de totalt arrogante og ligeglade.
Vi har begge hjemme-arbejdspladser som nu altså ikke virker.
Vi skriver 2009 (snart 2010). Dette bør ikke kunne forekomme. Profiber burde spænde hjelmen og komme ind i kampen.
Total uprofessionelt og arrogant.
HOLD JER LANGT VÆK FRA PROFIBER.
TV problemer
Mit TV billede hakkede og billeder frøs fast, jeg kunne se i manualen at fiberboksens dioder ikke lyste rigtigt, support oplyste at fiberboksen var god nok, men at manualen var forkert, (så er det ikke nemt at være kunde når man ikke kan stole på manualen). Jeg fik tilsendt en ny digital tv boks, som jeg tilsluttede, men som ikke virkede, jeg rettede henvendelse til profiber support, som sagde der ville gå max 2 dage før det virkede, efter 2 dage ringede jeg igen til profiber og sagde det stadig ikke virker, den nye medarbejder jeg talte med sagde at det ville tage op til 6 dage før tv boksen ville virke pga EDB problemer, efter 6 dage hvor det stadig ikke virker rettede jeg igen henvendelse til profiber og talte med en ny medarbejder som fortalte at der vil gå op til 18 dage, herefter virkede den delvist, men frøs ofte fast så Tilgin boksen skal genstartes for at se TV og tekst TV, der kom derfor en reparatør ud som reparerede fiberboksen, herefter dvs i de sidste 2 måneder har Profiber kørt upåklageligt. Udover ovennævnte hovedproblem hvor jeg i ugevis ikke kunne se TV har jeg oplevet elendig kundeservice, hvor Profibers kundeservice ikke reagerer og er svære at få kontakt med.
Tv-billede hakker, løsning låst til Profibers router, Langsom tv-boks
2. Egen router kan ikke bruges, samtidigt med tv-boks = du er låst til en ualmindeligt dårlig router fra Profiber
3. Tv-billede hakker, ved helt almindeligt brug af internet
4. Ekstremt langsomme svartider ved telefonsupport
5. Tv-boks er ekstremt langsom om kanalskift, EPG opslag osv.
6. DR HD ikke etableret på præmiere dagen.
Vi kommer fra Stofa Zaptor og har alvorligt fortrudt vores skift.
Fungerer i det store hele som lovet
Har en 15/15 mbit forbindelse gennem Profiber til 198 kr/md plus 49 kr/md for telefonien. Indtil videre har alt fungere, som det skulle - efter at vi, noget forsinket, kom i gang.
Jeg har vist højest ventet i ca. 5 minutter på at komme igennem til kundeservice - langt bedre end hos min tidligere leverandør Cybercity/Telenor.
Dog vil jeg sige, at det har været ret begrænset, hvad der har været af hjælp at hente i kundeservice - flere gange er jeg blevet mødt af mindre god indsigt i produkterne.
For tiden overvejer jeg at skifte fra min antenneforening til Profiber. Er dog ikke helt sikker på, om sidstnævnte er stabil nok endnu???
/Torben
Profiber, ikke særligt pro ...
Fik leveret en 25/25 fiberforbindelse med den lille TV pakke for et halvt års tid siden. Første problem var HDMI tilslutningen ikke virkede, så TV fungerer udelukkende via scartkabel. Fungerer er måske et stærkt ord, for Tilgin boksen skal genstartes mindst en gang om ugen, ellers er der ingen TV billede og tekst TV har jeg helt opgivet at få til at fungere. Ca. en gang hver 14 dage låser TV boksen helt og står og blinker uhjælpeligt et døgns tid.
Internettet fungerer relativt godt. På både min og min søns stationære PC kommer vi på trådløst net uden problemer og det fungerer "okay". Med mindre forbindelsen bliver belastet, så taber den gradvist mere og mere hastighed for til sidst at smide PCen helt af. Her virker så kun genstart af router. Desuden har jeg aldrig konstateret hastighed på 25 Mbit. En tur på google bekræfter at Linksys routerens porte ikke kan magte den hastighed.
Der er så ingen bærbare PCer der kan komme på routeren. De får ganske vist IP adresse, men bliver smidt af igen efter et par minutter og forsøger igen at komme på. Når de kortvarigt er på giver en ping utroligt svingende svarhastigheder, oftest med time-outs imellem. Og det er ikke fordi WIFI på de bærbare fejler noget, de kan gå på andre WLAN og forblive forbundet i timevis.
Telefonisk kontakt til Profiber er ganske håbløs. Det tager mellem en halv og en hel time at komme igennem, og værst er at jeg nu to gange har oplevet at når jeg endelig er igennem og taler med supporten, så kan jeg høre vedkommendes kolleger tale i baggrunden. Ikke med kunder, men bare med hinanden, højlydt og længe. Det tror pokker vi betalende kunder skal sidde i røret og vente når de åbenbart i supporten har god tid til hyggesnak.
Senest hvor hele skidtet igen gik i stå talte jeg med supporten som sendte mig ny router og ny TV boks. Internetproblemerne er præcis de samme, og boksen virkede ikke da den skulle aktiveres af support, men efter en time i telefonen gav jeg op da jeg var kun var nået fra nummer 11 til nummer 4 i køen.
Ingen tv
Siden 16. september har der været fejl på tv boksen fra Profiber. Efter 45 min i telefonkø lovede teknisk support at de ville sende en ny boks førstkommende hverdag, men boksen nåede først frem en uge efter og efter at jeg havde rykket for den 2 gange. Jeg satte den ny boks til men den virker ikke, skal først sættes igang hos Profiber teknikerne. De lover og lover, men der er fortsat ingen tv her og jeg bruger pengene på telefonregninger til deres support, og det er jeg mere end træt af. Skulle have beholdt det viasatabb. jeg havde før.
PS: Er der andre der har oplevet massive problemer med Profiber, så lad os samle os i en forening, og så kører vi sag mod dem. Kontakt mig på per1501@yahoo.dk
Profiber har forbedret deres forbindelse og kommunikation.
Efter en større reklamekampagne her ude på landet, indvilgede vi i, at Trefor/profiber lagde fiberkabler ned til vores hus. Rimelig dyrt men trods alt billigere end hvis vi ventede til det passede os at få fiberkabel lagt ind.
Det gik hurtigere end forventet og pludselig var de også klar til at indstallerer i huset.
Jeg hentede en del brugsvejledninger på deres hjemmeside, hvilket var rimelig uoverskueligt, og det endte med at jeg ikke var klar over at jeg ikke skulle bruge antenne-kable, og brændte derfor inde med for over 500,- godt kabel.
Internetforbindelsen skulle ifølge et diagram med lys, være klar men det var det ikke. Efter flere dages gentagnede forsøg på at komme igennem til support fik jeg endelig en fyr i røret som fortalte at selvom lysene viste at der var forbindelse, så var mit internet alligevel ikke tilsluttet endnu og jeg skulle vente endnu et par dage.
TV skal modtages via en settop-box, men den virker kun delvist og i perioder kan den ikke tændes eller billedet fra aftenen før er frosset fast på skærmen. Så skal man trække stikket og vente på at alt indlæses igen.
Jeg forsøger igen at kontakte både kunde-service og support og er indtil nu faktureret i alt 103,- på at vente i telefon og tale med support, men de kan umiddelbart ikke fortælle hvorfor mit TV ikke virker. De sender en ny settop-box, men den har samme problem. Jeg sender løbende mails og klager over ikke at have ordenlig TV-forbindelse, men de svarer tilbage at de nok skal kontakte mig, men nu er der gået mere end en måned uden at de har gjort noget effektivt ved problemet.
I mellemtiden har forbindelsen til huset være afbrudt 2 gange hvor vi ingen forklaring får på f.eks. mail.
Generelt virker det som om de bare har for travlt, for underbemandet og overhovedet ikke er klar til at tilslutte alle os brugere til deres forbindelser.
Efter den dyre installation med en del gravearbejde, havde vi i en længere periode store problemer med vores profiber-forbindelse. Efter utallige klager både via telefon og på mails, fik jeg en god kontakt i deres informations-afdeling som fulgte op på mine klager, og efter en gennemgribende opdatering af den problematiske settop-box så det hele faktisk ud til at fungerer som det burde havde gjort helt fra begyndelsen for et år siden.
Så hævede de prisen for deres mindste pakke, og bad mig samtidig kontakte dem vedr. abonnementet som nu var overgået til Waoo, for de 49,- jeg gav for fastnet var jo lidt for billigt da Waoo tager 86,-
Nu gider jeg dem bare ikke mere. Vi har et ufleksibelt produkt som vi ikke udnytter, det er stadig til tider ustabilt, og så hæver de prisen.
Har nu fået installeret skyline.dk bredbånd. Det er billigt, effektivt og det er nemt at komme til at tale med dem.
Langsom Internet til prisen
Hvorfor er Profiber Internet så langsom , det koster over 280,- kr. pr. md for 3 stk PC.
Til den pris eller laver en laver pris kan man få mere end 4 gange så høj hastighed
Hvor når kommer der mere fart på i dagens virkelighed .
Et svar på Mail adresse martin54730@yahoo.dk
Uprofessionelt
Den 14 marts 2009 fik vi som meddelt indlagt fiber og tilsluttet boks og router, og fik på forespørgsel at vide, at installationen samt faktureringen virkede fra dette tidspunkt. I dag den 8 maj virker tilslutningen endnu ikke, og henvendelse pr. telefon besvares med, at man vist i Kolding har problemer med systemerne!! , men at man vil få besked pr. brev, når systemet virker.
Hvad mon de har gang i ?? Er det ikke lidt dårligt, at man ikke tester tingene ordentligt igennem, inden man fortæller kunderne, at tingene virker. Vi sagde vor daværende (og nuværende) leverandør op, og måtte så annulere opsigelsen på ubestemt tid !!
profiber
Har fået profiber, men den tilsendte telginbox virker ikke. Opringning til support hvor de oplyste mig om at boxen endnu ikke var godkendt. Hvorfor sende noget ud som ikke er godkendt?
Ny box. En tv installatør skulle hjælpe mig med at tilslutte boxen, men heller ikke denne gang lykkedes det. Ny opringning til support som tastede boxen med det resultat at der ikke var forbindelse og at en ny ville blive tilsendt. Vi afprøvede den manual som er på hjemmesiden om hvad man skal gøre når boxen bare hele tiden blinker blåt. Nu står jeg med en regning som skal betales for et produkt som ikke virker. Mon profiber vil betale den regning når deres produkt ikke virker.?
De lovede så at jeg ville få tilsendt en ny box, og jeg bad om at deres tekniker ville komme og tilslutte boxen, men jeg har måtte rykke for box og tekniker og endnu er intet sket. Det er alt for dårligt.
Willy Hansen