læs det med småt......
Ja.... Jeg har også fået et par smsér fra dem her, og det er selv om jeg ikke har udvist interesse på nogen måder. Jeg kan som jeg også ser på andres kommentar, under mig over hvor de har fået ens telefonnummer fra, eller e-mail oplysninger, man sandt at sige, så er de dog MEGA svære at komme af med. Du skal lige gør dig selv den lille tjeneste at læse betingelserne for firmaet, og listen af alle mulige reklamefirmaer er temmelig lang: Men du er nødt til selv at åbne for betegnelserne, for jeg må ikke ligge alle de reklameudbyder som du vil modtage e-mails og eller telefonopkald fra. En skam for jeg synes det være en af de vigtig elementer, under dette "firma", men jeg har fået en mail fra trustpilot, at jeg skal lave om på denne anmeldelse. Så det må jeg så gøre... :((
Det er jeg ikke helt tilfreds med, men sådan er det nu engang.
Personligt kan jeg kun anbefale at man retter en skrivelse til dem, og oplyser dem at hvis de ikke omgående sletter ens oplysninger, så vil du rette henvendelse til forbrugerklagenævnet, og anmelder dem til politiet.
Du har som borger ret til at rette en klage til politiet ( politianmelde ) et firma eller reklameudbyder, hvis du har forsøgt at bede om at blive fri for deres skrivelser. ( reklamer ) Ja ja. Politiet har sikkert andet og vigtiger ting at fortage sig ( må man da håbe :-) ) men som Aron Nimzowitsch, en gang har sagt: en trussel er være end udførelsen. Altså at true med politi etc. bør "skramme" dem til at slette dig/jer. Efter jeg sendte en mail, og truede dem med forbrugerklagenævnet politi og "tilsvining" på FB, læserbreve til alle mulige lokale aviser, holde de op, og jeg har ikke hørt noget fra dem siden. DEJLIGT........ Det er bare utroligt at man skal "pisse sig selv af" på den måde. Ja undskyld udtrykket men det kan da ikke være rimeligt. Men det er åbenbart det der skal til.
Og så lige en lille forsigtighed til JER ALLE SAMMEN!!! Lad være med at LIKE - DELE eller udvise interesse(r) for et eller andet på FB. Det er med stor sandsynlighed der fra de har jeres ( vores) oplysninger fra. Så TÆNK før du handler ikke ? :-)
14. oktober 2014