Købte kode til Office 24 tidligere på året - fik først brug for den nu her, men den virkede ikke - Det blev løst inden for 24 timer fra jeg skrev første mail omkring mit problem .. Må gå til beke... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Computersoftwarebutik
Danmarks online butik til spil og software – Nye produkter og bestsellers
Markens gate 8 , 4611, Kristiansand, Norge
- contact@productkeys.dk
- productkeys.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har for 3 timer siden købt en…
Jeg har for 3 timer siden købt en officepakke. Jeg har forsøgt at bruge min nøgle men den virker ikke, jeg får ikke svar på den mail jeg har sendt productkeys og man kan ikke ringe til dem.

Besvarelse fra ProductKeys.dk
Meget besværlig service at benytte
Meget besværlig service at benytte. Softwarenøgler fungerer ikke og der er ingen mulighed for at ringe til support. Man kan sende en mail og vente på svar, hvilket er ret bøvlet med software som bare ikke fungerer. Øv!
Jeg har naturligvis sendt mails til Productkeys.dk inden denne anmeldelse. Jeg handler med e-gear.dk næste gang.

Virker fint.
Det virker bare… jeg havde dog lige…
Det virker bare… jeg havde dog lige lavet en fejl selv. Men kundeservice hjalp mig hurtigt og effektivt
Download link på Dropbox virker ikke
Download link på Dropbox virker ikke. Det var spildte penge.

Besvarelse fra ProductKeys.dk
Jeg har igennem productkeys købt…
Jeg har igennem productkeys købt Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) licens, som ikke længere kan downloades på microsoft hjemmeside.

Besvarelse fra ProductKeys.dk
Første key virkede ikke men support…
Første key virkede ikke men support sendte en ny og alt virkede
Jeg har købt flere licensnøgler herfra
Jeg har købt flere licensnøgler herfra, og det har fungeret upåklageligt hver gang. Leveringen er hurtig, og alle keys har virket uden problemer. Priserne er konkurrencedygtige, og hele købsprocessen er nem og overskuelig. Kan klart anbefales.
Hurtig handel og levering.
Hurtig handel og levering. Der gik mindre end 1 minut, så var licensen og download vejledning klar.
Der er dælme service på ...
Må gå til bekendelse - - Jeg køber faktisk efterhånden ALLE mine produkt koder her .. Og det vil jeg nok fortsætte med fremadrettet ..
5 stjerner afsendt herfra ...
Jeg købte office 2024 og fik pengene retur
Jeg købte office 2024, for 159 kr
.så opdagede jeg at den udelukkende var til pc . Derfor bad jeg om at få mine penge igen
Nu har jeg fået 159 kr retur
Det kalder jeg et fem stjerne firma.
Tak. De har min bedste anbefaling
Windows 11 retail var en brugt kopi
Jeg har lige købt et stk windows 11 home retail aktiveringskode af jer, men den virker ikke. Jeg har skiftet bundkort i min computer og skal nu bruge en ny aktiveringskode, jeg går ind og indtaster den kode i har sendt til mig, men Jeg får følgende besked med gult
"Vi kan ikke aktivere Windows på denne enhed fordi du ikke har en gyldig digital licens eller produktnøgl. Hvis du mener at du har en gyldig licens eller nøgle skal du v(0x9803fa067)".. Så jeg vil have mine penge tilbage og jeg handler aldrig hos jer igen.
opdatering 18-06-2026
Productkey har sendt en ny licens nøgle og denne virker, jeg er fortsat skuffet over at de i første omgang sælger en licens som ikke virker.

Problemfri bestilling og levering
Gode tilbud med attraktive priser. Nem bestilling og levering