Har købt PC-udstyr både privat og til erhvervmæssig anvendelse. Uanset om man henvendes sig i forretningen eller handler over nettet bliver man altid mødt med en perfekt service, flinke og vel f... Se mere
Købte NAS Synology 209+ll + 2 x 1,5 TB harddiske for ½ år siden til markedes bedste pris. Super service inkl. meget hurtig svar på et par spørgsmål. Desværre er den ene harddisk nu pludselig brudt ned... Se mere
Bestilte en gaming computer med en anden konfiguration. Efter en kort mail samtale omkring udsolgte vare fik jeg en opsætning som jeg er tilfreds med. Fra dag 1 til jeg fik varen leveret gik der 3... Se mere
Kendte ikke til virksomheden før dette køb. Hjemmesiden virker lidt "privat" synes jeg men den er dog nem og overskuelig. Bestilte en højttaler til mobiltelefonen. Læste deres betingelser igenne... Se mere
Professional IT leverandør
Landbrugsvej 2, 5260, Odense S, Danmark
- salg@proconsult.dk
- www.proconsult.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har handlet hos ProConsult i årtier
Har handlet hos ProConsult i årtier, og det er som altid en fornøjelse.
altid serviceminded.
At man lyttede
At man lyttede, og forstod mine vanskeligheder. At man løste problemerne uanset deres størrelse. Mange TAK
Fantastisk service og lynhurtig hjælp
Fantastisk service og lynhurtig hjælp, både til min pc og mobil. Det var en flot oplevelse!
En rigtig god butik. god butik
Det er altid en stor fornøjelse at handle der, har gjort det i mange år med stor tilfredsstillelse. Kurt
Vær opmærksom på at DU selv skal betale…
Vær opmærksom på at DU selv skal betale for returnering af varen, hvis du fortryder købet. Jeg gav 200kr for returnering, hvilket ikke fremgår tydeligt ved køb af varen hos dem. Så de
Hurtig og kompetent ekspedition
Fantastisk fin rådgivning og vejledning…
Fantastisk fin rådgivning og vejledning ifbm. design og køb af ny computer. Altid klar til at besvare spørgsmål.
Superfin service.
En stabil og kompetent leverandør der…
En stabil og kompetent leverandør der har den fordel, at de også holder til Odense. Jeg har handlet der siden de startede i 90'erne og sjældent haft problemer med det de har solgt. Har pt. 3 store stationære Pc'er som de har bygget.
Det tog mig en del timer og…
Det tog mig en del timer og overvejelser at finde den rigtige bærbare computer. Da jeg endelig havde besluttet mig, skulle jeg finde en forhandler, der kunne levere hurtigst muligt.
PROconsult skilte sig ud ved både at tilbyde den bedste pris og levering inden for 1-2 hverdage sammenlignet med de øvrige steder, jeg undersøgte.
Manglende levering af hele ordren
Har endnu ikke fået hele min ordre leveret på trods af to henvendelser til ProConsult.
Bestilte en computer med tilhørende tastatur og mus. Har ikke modtaget tastatur og musen.
Håber måske en gang at få det

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Perfect som altid :-)
Købte en ny router til fuld pris
Købte en ny router til fuld pris. Modtog en brugt en af slagsen med slidmærker.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S