1. Business to business-service

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salg af firmagaver, reklameartikler, promotionartikler og profilbeklædning til BtB markedet.

2,9

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Har lige opdaget er jeg er 6 timer for…

Har lige opdaget er jeg er 6 timer for sent med at bestille julegave. Helt min egen skyld. Jeg taler med Lene og hun siger "den er lukket", jeg spørger om det ikke er mulig alligevel og får skuffet tilføjet "at det vil ikke kan være så svært" hvortil hun svarer "det ved du overhovedet ikke noget om" og vrisser af mig.
TOTAL DÅRLIG SERVICE

3. november 2025

Hej Annemette
Vi forstår godt din frustration, det er altid ærgerligt, at opdage at tidsgrænsen for valg af firmajulegave, er overskredet, trods afsendt reminder fra vores side. Som aftalt med bestiller, vil der blive leveret en gavekurv til dem som ikke har valgt gave, inden deadline.
Fortsat god dag.
mvh. PRO-mote /Søren og Lene

Nemt og hurtigt

Hurtig ekspedition og venligt personale der står klar med personlig hjælp og vejledning.

17. juni 2025

Hej Jenna
Tak for din fine anmeldelse - du skal vide at den er meget værdsat!
Hilsen Søren og Lene - PRO-mote

Ikke super heldigt

Udskift af valgt gave uden at bekræfte med modtager. Levering udskudt flere gange og sidste gaver kom næsten en mdr. for sent. Vi kommer ikke igen, ellers godt koncept

6. december 2024

Hej Kamilla
Vi er naturligvis kede af din oplevelse. Vi gør alt for at bestræbe os på, at levere julegaver fra vores vælg selv shop, rettidigt. Det lykkes desværre ikke altid, da vi kan blive ramt af udsolgte gaver og gaver som ikke kommer på lager som aftalt.
God dag til dig - Hilsen Søren og Lene PRO-mote

Super god service og kvalitet

Super god service og kvalitet. Vi har været meget tilfredse med leveringen af vores profiltøj fra Pro-mote. Rigtig god og løsningsorienteret kundeservice. Vil klart anbefale Pro-mote til andre virksomheder.

10. april 2023

Hej Silke
Tusind tak for de fine ord - Vi er glade for at kunne hjælpe jer.
Hilsen PRO-mote

Jeg har altid kun haft gode oplevelser…

Jeg har altid kun haft gode oplevelser med PRO-mote. De leverer en super service og er altid enormt søde og hjælpsomme. Det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet firmagaver hos dem. De har min største anbefaling.

6. januar 2023

Hej Kristine
Tusind tak for din fine anmeldelse og vi er glade for at, kunne hjælpe jer med jeres firmagaver og ser frem til et forsat godt samarbejdet.

Super performance

Super performance, service og levering.

3. år i træk vi bruge Pro-mote til levering af vores julegaver. ALT fungerer til perfektion.

Vil klart anbefale Pro-mote og det bliver helt sikkert også dem der skal levere vores julegaver til næste år.

13. september 2022

Hej Stella
Tusind tak for dine flotte ord - Vi takker for et godt samarbejde.
Hilsen PRO-mote

Super ærgerlig oplevelse med levering…

Super ærgerlig oplevelse med levering af årets personalejulegaver. Vi finder et andet sted næste år.

27. januar 2022

Hej Maja
Vi er rigtige kede af, at det er den oplevelse du står med. Det er altid ærgerligt når alle medarbejdere ikke vælger gave indenfor aftalt tidsfrist. Der er blevet fremsendt gaveliste med de medarbejdere der har valgt gave, og her fremgår det hvis der mangler gave registreringer. Vi tilbød at sende en gavekurv med, hvilket der blev takke ja til.
Vi ønsker dig en god dag, Hilsen PRO-mote

Personligt men meget professionelt firma!

Virkelig godt gave og merchandise firma der lytter til sine kunder, og altid er gode til at spotte interessante ting og udarbejde nye ideer.

20. august 2019

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

MVH. PRO-mote A/S