2,3

Under middel

Det verkar vara skumt

Det verkar vara skumt. De har fått min tel.nummer från Adecco sedan sa de att en hör av sig till mig på Whatsupp. De var en tjej som ville att jag skulle gå in i det och lovade mycket bra pengar i USD. Efter några dagar av skrivandet föreslog jag att vi skulle prata. Personen ringde då vid 22:30. Sedan bestämde vi en tid som personen skrev samma dag för att påminna mig och när det var dags att höras så personen svarar inte. Mycket konstigt allting.

21. september 2024

This is just a way to con people

This is just a way to con people. They will build a web just to take your £20 or £30. I waisted almost six hours and at the end, the person from prismfly asked to top up £20 to get £100 back. This person has all my passwords and logins. She would have taken the whole amount including my £20. So i figured that this is one big scam.

12. september 2024

Prismfly is a con

Prismfly is a con, it promises a basic salary, this is false, you have to earn 100usd first in the training platform, then if you fall short of usd like I had 97usd apparently ready waiting to withdraw, then the sales rep said I needed to buy 6usd on crypto, the minimum you have to top up is 40.00 used??? Why would I need to buy something on my training? They then say they will guide through on how to deposit onto crypto and withdraw onto the prism platform? No workaround this, they will not give you the 2nd task till you have 100usd in your balance??? Dubious 🤨 don’t believe the hype? It’s tings of a scam to me!!!!!

8. september 2024

A suspicious company with suspicious recruitment process

They got my number from Reed, an agency I never dealt with. Then they started bombarding me with messages through a bot trying to recruit me. After that they moved to WhatsApp messaging. When finally I pushed to know who gave them my details, they clarified. I blocked the number, but then started receiving messages from another number of theirs (apparently they have a lot).
Checked their website, it’s supposed to be a big company etc, then again there aren’t any reviews about them. Even the feedbacks from their employees are 3 in total.

Too suspicious and totally unreliable.

4. september 2024

Er dette din virksomhed?