Op donderdag 29 Januari een printer besteld, was op voorraad en op hun website staat, vandaag besteld morgen in huis. Mooi dacht ik. Volgende dag (vrijdag) eind van de dag gebeld, moest het eer... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leveren niet meer dan 1 product -voor eigen gebruik- aan zakelijke klanten. Vreemd beleid. Wij bestelden 3 stuks, bevestiging ontvangen dat printers zsm worden verzonden. Vandaag email dat 3 stuks nie... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima service, duidelijke omschrijving en inhoud klopt ook geheel met de omschrijving. Printer INCL cartridges, zie je vaak anders en die dingen zijn echt duur. Vandaag besteld en de volgende dag ook... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De grootste printerwinkel van Nederland! Profiteer ook van een ✓ Ruim assortiment ✓ Alle topmerken ✓ Zeer snelle levering ✓ Vandaag besteld = morgen printen
Kontaktoplysninger
Laan der Techniek 6, 3903AT, Veenendaal, Holland
- 0318-270270
- klantenservice@printerland.nl
- printerland.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima printer
Prima printer, zeker voor dat geld!
Snelle levering. Niks mis mee. Aanrader
Top product voor redelijk prijs.
Printer van Canon gekocht voor een leuke prijsor een…
Printer van Canon gekocht voor een leuke prijs.
Aflevering snel en netjes.
Een plus voor dit bedrijf🤗, zeker een aanrader.
Snel en correct onze nieuwe Epson…
Snel en correct onze nieuwe Epson printer geleverd, zeer teveden.
Overzichtelijke website
Via de website kon ik makkelijk de voor mij gewenste filters instellen. Fijn dat ook de voordelen worden benoemd per printer. Bestellen zelf ging ook erg makkelijk en de printer had ik in 2 dagen in huis. Erg tevreden!
Printer niet op voorraad, gebeld door klantenservice voor alternatief
Vorige week een printer besteld bij Printerland. De door mij bestelde printer was niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld door de klantenservice met een alternatief. Het alternatief dat ze mij adviseerde is zelfs nog beter en werd de volgende dag geleverd, top bedrijf!
Snelle levering! ‘s Avonds bestelt en de volgende middag al in huis.
Onlangs een Canon printer besteld bij printerland. Eerst gebeld met de klantenservice om navraag te doen over de levertijd. De medewerkster vertelde dat zij de printer dezelfde dag versturen, maar dat het wel enorm druk is bij Postnl, waardoor de levering soms kan vertragen. Uiteindelijk de printer toch besteld en de volgende dag al in huis. Heel snel dus, erg fijn.
Netjes gebeld door klantenservice
Ik had een bestelling geplaatst van een Canon printer en ik werd toen opgebeld door een aardig meisje van de klantenservice dat ze een beschadigde omdoos beschikbaar hadden en of ik dat een probleem vond. Ik kreeg €2,50 korting als ik daarvoor koos. Erg attent, ik ging hiermee akkoord want er werd me verteld dat de printer zelf niet beschadigd en volledig nieuw was en dit was inderdaad zo (ik heb de bestelling ontvangen, erg snel ook, pluspunten!) En ik heb de €2,50 ook netjes terug gekregen op mijn rekening.
Top geïnformeerd bij de keuze voor nieuwe printer en snelle levering
Ik was op zoek naar een nieuwe printer maar wist niet goed welke ik moest kiezen. Gebeld met de klantenservice en die hebben mij uitstekend advies gegeven over welke printer bij mij past. De volgende dag werd het bezorgd. Top service noem ik dit.
betaling snel terug gestort. bedankt
Helaas was de printer niet meer voorradig maar mijn betaling is netjes snel terug gestort
Bedankt
Via google een draadloze printer…
Via google een draadloze printer gezocht.
In de omschrijving op google stond wifi, draadloos.
Dus heb ik deze besteld bij Printerland, echter blijkt dit geen draadloze printer te zijn.
Printerland gebeld en zij gaven aan dat er op de website van hun staat dat het netwerk USB is en er geen WIFI bij staat, daar waar dit via google search wel aangegeven wordt.
Geen geld terug garantie!

Perfecte service.
Klantenservice reageerde snel op vragen via de mail, de printer die ik bestelde werd de volgende dag geleverd op de beloofde tijd en hij werkt perfect. Kortom: een blije klant. De mensen die hier negatief hebben gereageerd hadden beter de algemene voorwaarden moeten lezen.
Printerland.nl !!!!!!
Printerland !!!!!!! Als ik u was zou ik ze maar overslaan, beter voor u beurs en wat u nodig hebt .
Ik ben op zoek naar een printer, bij Printerland gekeken en ja hoor, er stonden er 2 die mij wel bevielen. Dus ik mail Printerland of de 2 betreffende printers op voorraad zijn en zo niet hoe lang levertijd was. "Beste heer Vaak,
Hartelijk dank voor uw e-mail en vraag. Wij kunnen u het volgende berichten:
Zowel de C332dn als de HL-L3210CW hebben wij op voorraad. Wanneer u deze vandaag zou bestellen, heeft u de printer morgen in huis. Helaas versturen wij geen printers naar een PostNL locatie. PostNL bezorgt alleen bij een opgegeven huisadres.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige dag toe.
Klantenservice Printerland "
Dus dan maar de Oki besteld en betaald via Ideal, 2 uur later een mail
"Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw bestelling bij Printerland.nl
De verwachte leverdatum van de OKI C332dn is op dit moment helaas nog onbekend. Hierom kunnen wij uw bestelling helaas niet versturen. Wij hebben de leverdatum opgevraagd bij de leverancier. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u direct informeren. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen u hiermee te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige dag toe."
Ik me beklaagd en gevraagd de order te annuleren en bedrag terug te storten, maar nu komt de aap uit de mouw, dat doen ze niet meteen, je krijgt weer een mail.
"Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij kunnen u het volgende berichten:
Wellicht dat er verwarring bij een van onze collega's is ontstaan in het type van de printer. De OKI C332dnw is namelijk wel voorradig. Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen de bestelling annuleren en het aankoopbedrag zal dan binnen maximaal 7 werkdagen terug op uw rekening staan."
IK HEB EEN PRINTER NODIG EN HEB GEEN GELD AAN EEN BOOM GROEIEN.
Ik heb hierna verder gezocht naar reviews en kom ook hier vaker tegen dat met het terug betalen normaal bij ze is.
Niet te vertrouwen deze webshop, ook niet bij navraag of iets op voorraad is.
Oh ja Medewerker had zich waarschijnlijk in type printer vergist, zou ze sieren om te lezen wat klanten mailen of aanvragen.
BLIJF ER WEG. Jammer maar ik moet 1 ster geven, 0 was beter geweest.
PS Thuiswinkel Waarborg ?????? zegt ook niet alles

Besvarelse fra Printerland.nl
Printerland stelt dat als de printer is…gebruikt ondanks de proefperiode
Printerland stelt dat als de printer is gebruikt om te testen er sprake is van een definitieve aankoop. Regels zoals 30 dagen zicht, aankoop op internet en dan 2 weken opzicht (bij beiden op zicht = in gebruik) worden terzijde gelegd.
Niets kopen dus.

Besvarelse fra Printerland.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.