Print.dk laver god kvalitet til billige penge! Jeg fik produceret mit banner inde for 2 arbejdsdage og jeg er fuldt tilfreds! Venligt personale (og søde hunde) der er klar til at tage godt imod dig.... Se mere
Vi bestilte en del klistermærker, hos print.dk som alle blev leveret hurtig og til en rigtig god pris. Desværre var der en fejl på nogle af klistermærkerne, hvilket formegentlig skyldtes en fejl p... Se mere
Bestilte 150 klistermærker til hjemmebrygget øl til en barnedåb. Havde selv lavet et billed og sat tekst ind. Bestilte dem i den størrelse jeg ville have. De kom 2 dage efter og er virkelig kvalitets... Se mere
Vesterbrogade 136A, 1620, København V, Danmark
- info@print.dk
- print.dk
Andre kiggede også på
Exceptionel kundeservice
Bogstaveligt talt – fast lav pris og god kvalitet!
Vi er en lille virksomhed, der stod og manglede labels i en fart. Vi havde selv designet vores label, men løb ind i nogle komplikationer med skærelinjerne. Heldigvis var medarbejderne utroligt hjælpsomme og tjekkede filerne igennem for os, for at se om alt var i orden. Vi kan varmt anbefale at bestille labels her, hvis du vil have et produkt i høj kvalitet til en pris, der er til at betale.
Kæmpe go servies
Kæmpe go servies, nem kontakt med virksomheden og et produkt der var helt i top
Super prof og god kommunikation
En virksomhed der ikke respekterer…
En virksomhed der ikke respekterer deres kunder. Ønsker man at få printet under temaet Palæstina bliver man afvist og ordren bliver annulleret.

Besvarelse fra Print.dk
Fantastisk kvalitet til prisen!
Hurtig levering. Alt som det skulle være. Ligeledes god vejledning.
Tak!
Krøllede plakater
Update!
Fik tilsendt nye, som ikke fejlede noget
Det er super ærgerligt, jeg havde bestilt 5 plakater til min søsters konfirmation, som gave. Alle 5 var krøllet ned i papkassen og det kan ses i gennem rammen. Det synes jeg ikke er særligt godt præsteret, især ikke når jeg læser i har 4.8 stjerner :(

Besvarelse fra Print.dk
Hurtig levering top kvalitet og den…
Hurtig levering top kvalitet og den absolut bedste service! Stod i en krise situation og skulle bruge en kanvas lærred næste morgen og troede ikke det var muligt med så kort varsel men det var det hos print.dk! Har brugt dem i et par år nu og er aldrig blevet skuffet
Stærk anbefaling
Jeg har handlet hos Print.dk flere gange og har kun gode ting at sige. God kvalitet, hurtig levering og venligt personale. En sand fornøjelse!
Super hurtig levering og god service.
Jeg bestilte klistermærker og de var allerede færdige i løbet af nogle timer. Billedet var for højt til klistermærkets dimensioner, og Ronni gjorde opmærksom på dette. Efter nogle justeringer kunne det gå i trykken. Dejligt Ronni meddelte os problemet, ellers skulle vi have lavet det om. Resultatet blev godt, og jeg har allerede sendt en ny kunde til Print.dk, da de var ellevilde med vores idé og printløsningen.
Vi fik senere lavet plakater, som også blev fremstillet samme dag og også var pæne.
Jeg vender klart tilbage næste gang jeg skal have lavet noget.
Bestilte marquee art til arkade maskine…
Bestilte marquee art til arkade maskine alt var præcis som jeg ønskede det fik endda et ekstra print tusind tak for forfriskende hurtig nem print service, dette kan normalt tage en del tid før man finder det rigtige produktet var præcis som beskrevet!
Hurtig levering og super service.
Desværre var der en fejl på nogle af klistermærkerne, hvilket formegentlig skyldtes en fejl på vores fil.
Vi gjorde Ronni opmærksom på fejlen og han lavede straks nogle nye klistermærker, som vi kunne afhente samme dag!
Det må man sige er super god service.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Har brugt print.dk et par gange. På den sidste ordre var der lidt uklarhed om et mål. Ronni var hurtig til at finde en løsning, som jeg var meget tilfreds med.
Vil helt sikkert handle hos Print.dk en anden gang.
Super hurtig og god service!
Jeg stod kl 14:30, og skulle bruge Roll-ups dagen efter til en messe, da min anden leverandør ikke havde leveret i tide.
Ringede til Print.dk, og de havde mit materiale klar til afhentning kl. 17:20! Det er ekspres levering!
Super god stil! Tusind tak for hjælpen!
Helt fantastisk service !
Helt fantastisk service !
Meget fine produkter til utrolig gode priser.
Kan klart anbefales !
God kvalitet, hurtig levering og god service
Anbefaler print.dk. Har brugt de i flere år og og de er altid super hurtige - i tillæg til at det er god kvalitet på det de leverer - alt fra RollUps til plakater i forskellige størrelser. Tak!
Man kan undre sig..
Man kan undre sig..?
Jeg havde bestilt 1 foto-lærred i stor og 8 forskellige billeder til print, som skulle rammes ind og hænges op..
Foto-lærred er super flot og 100% i orden, virkelig super flot!!
desværre kan ingen af de 8 foto print bruges.. de er i super ringe kvalitet.. papir er ok, men motiv fuldstændig ubrugelige og helt sorte..!?
Jeg kan simpelthen ikke forstå at man som print-virksomhed ikke vurderer kvalitet inden man fremsender.. uanset om billede er forkert osv. fra kundes side, burde man stille krav til egen kvalitet, inden man sendte det og evt. kontakte kunde og sige det ikke kan lade sig gøre?
Leverede vare er desværre lige til skraldespanden.. :(
ok jeg er seriøs nu
ok jeg er seriøs nu, virklig sød og forstående , jeg havde bestillet to print til virksomheden, bestillet over faktura , og skrev om jeg ikke kunne betale lidt sener , uden rykker , og de sagde ja til det . de er virklig sød og har flotte varer ikke sidste gang jeg bestiller her !!!!!!!