Primapizza Anmeldelser 14

3,3

3,3

Middel

Bestilte to stk durum.

Bestilte to stk durum.. og ved i hvad.. Det er godt nok ikke hver dag jeg bliver mæt af en durum i århus, fordi de er så små. Den her var frisk og fyldig! og var så varm, da vi fik maden, var det som om det lige var lavet for 2 sekunder siden.
Klart anbefale dette sted.

2. december 2025

Beskidte forhold og dårlig service

Stedet er meget beskidt som der også bliver beskrevet af andre, ingen vasker hænder eller overholder særlige krav mht madvare som andre restauranter ville gøre. Fødevarestyrelsen skulle ikke komme en tur forbi uanmeldt en travel aften så ville de blive chokeret. Kommer aldrig igen.

28. september 2024

Ok pizzaer, men men et meget uhumsk sted.

Store mættende pizzaer som smagte fint, men stedet er MEGET beskidt, misligholdt og uhumsk. Hvis ikke vi havde været så sultne var vi gået igen pga. den meget dårlige hygiejne. Toilettet var rigtig slemt og lige udenfor bliver pizzadejen lavet. :-(

17. september 2024

2,5 times ventetid uden man hører fra…

2,5 times ventetid uden man hører fra restauranten. Da vi aflyser ordren direkte i telefonen bliver det bekræftet, men restauranten fortæller efterfølgende til Just Eats kundeservice at de HAR lavet maden, hvorfor vi ikke kan få vores penge tilbage. Absolut elendig kundeservice og mangel på respekt for kunderne.

29. november 2022

Føj....

Føj..... skinken på den børnepizza vi købte var så gammel, at den smagte jordslået og der var mug på enkelte strimler... føj...

24. januar 2021

Uacceptabel opførsel!

Normalt elsker jeg deres pizza men har lige fået den værste oplevelse nogensinde hos jer!!
Pizzaen var DYPPET i vand og da jeg ringede ind for at snakke med dem om det var vedkommende jeg snakkede med SUPER flabet!!! Ingen grund til det!!! Der var virkelig dårlig forbindelse og vedkommende mumlede! Så jeg sagde jeg ikke kunne høre vedkommende og de svare så “er det mit problem??” Og “hvad skal jeg gøre ved det” absolut unødvendig opførsel!
Jeg Beder så om pengene tilbage for noget der ikke er spiseligt og det finder de sig åbenbart ikke i!
Giver skylden til at pizzaen var varm! Jeg har spist mange pizzaer efterhånden og har ALDRIG oplevet dette før!!!
Spurgte efter chefens nummer og det nægtede de så at give mig!!!

Simpelthen uacceptabelt!

26. juli 2020

Velbagt pizza med god bund!

Leveringstiden var helt udemærket, ca 40 minutter. Der var ikke sparet på fyldet på min familiepizza. Bunden var bagt ordentligt færdig, så de enkelte "pizzatrekanter" godt kunne spises med en hånd uden af sådan bøje helt ned og tabe fyldet. Med andre ord: den var ikke slasket!

Hvis jeg lige skal finde en kritik, så var chilien meget i underkanten for min smag. Så hvis du godt kan lide stærk chili, vil jeg anbefale at få den i bæger i stedet for at bestille den på pizzaen som jeg gjorde. Så kan man altid fyre rigeligt på :)

28. september 2015

Grov behandling

Jeg har lige prøvet på at betale pizza og manden i telefonen snakkede helt normalt. Efter kort tid ringer han og siger til mig at jeg ikke skal tage pis på ham og at jeg ikke bor hvor jeg bor. Nederen behandling og efter det ringede jeg igen og spurgte hvorfor jeg skulle behandles sådan hvortil han sagde at der var mange der tog pis på dem, men helt ærligt synes jeg ikke at det skal gå ud over mig at andre er trælse. Så her køber jeg ikke noget

27. juni 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto