Uden for kategori med hensyn til service
I lighed med (mange) andre, har jeg også haft en ekstrem dårlig oplevelse med Prido ApS.
Jeg købte et tilbud på nogle skokasser igennem Downtown, der i første omgang ikke blev leveret til tiden. Jeg henvendte mig pr. email og fik efter 3-4 dage svar tilbage, en sang om at de desværre havde lavet en lagerfejl men at jeg kunne vælge mellem at få en refusion eller vente og modtage mit køb. Jeg valgte at vente og fik en ny leveringsdato.
Denne dato vælger Prido ApS også at overskride, uden at kommunikere noget som helst til mig. Jeg skriver igen til Prido Aps "kundeservice" og klager. Denne gang vælger Prido Aps ikke at svare. Efter at have ventet en uge på svar, vælger jeg at ringe til Prido Aps "servicetelefon". Opkaldet går direkte på ventemusik, og efter 3 minutter oplyser en automatisk stemme om, at der søreme er meget travlt men at man kan ringe igen.
Hvorfor? For at høre et nummer mere?
Der er simpelthen så mange kritikpunkter, at det burde være umuligt at drive en forretning på den måde Prido Aps driver deres, og jeg vil med denne anmeldelse gøre mit til, at andre ikke lader sig lokke at deres annoncer.
0 stjerner til Prido Aps
Edit: Svar til Prido´s svar
1. Jeg har ikke fået nogen mail fra jer, som der ellers bliver skrevet. Og I behøver heller ikke besvære jer med det. I kan sikkert bruge tiden bedre.
2. I adresserer overhovedet ikke mine kritikpunkter.
Ikke overraskende, set i lyset af de svar I skriver til andres anmeldelser også. Det er mere eller mindre enslydende standardsvar, og når I hen over flere måneder svarer her på trustpilot, at der er fejl i jeres telefonsystem men at i arbejder på det, kan det vel nærmest betegnes som direkte usandt. I hvert fald vil et seriøst firma ikke lade et telefonsystem være ude af drift i flere måneder.
Det er pinligt, at et firma lyver så åbenlyst overfor deres kunder.
Men, tak for svar da.

Besvarelse fra Prido