Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Fed oplevelse.
Fed oplevelse.
Gitte var super engageret og super fede hands on cases. Hvor vi virkelig lærte meget
GITTE! Kæmpe ros! Mega dygtig
Gitte gjorde det mega godt! Virkelig dygtig og mega fed person! Hun gjorde det Sindsygt godt! God til ikke at være kedelig
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, med masser af aktive øvelser
👍 til Gitte der var underviser
Super gode folk
Super gode folk, styr på det de laver, der er plads til grin og lidt sjov trods alvoren.
Godt kursus
Skønt kursus. Masser af humor indgik i undervisningen. Emil & Kristoffer var rigtig gode til at formidle
Sjov, spændende
Sjov, spændende og lærerigt kunne godt bruge mere tid.
Tak til Emil og Kristoffer
Fra Basen nord
Super oplæg og gode fif her fra
Super oplæg og gode fif her fra!
Emil og Kristoffer var smadder gode.
Tak fra Basen Nord
Øland AiRFORCE
Vi fik i dag besøg af Kristoffer, til førstehjælp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og læring. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kan helt klart anbefales. Et kursus man ikke lige glemmer.🙏🏼
Øland AiRFORCE
Vi har haft besøg af Kristoffer, til en gennemgang i førstehjælp. Det har været en fantastisk oplevelse, med god læring og visuelle forklaringer. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kristoffer er professionel I sin undervisning og engageret omkring det.
Super førstehjælps kursus
Vi i Øland AiRFORCE har haft besøg af Kristoffer idag, det var en super god genopfriskning, på en humoristisk og involverende måde.
Simon var en alle tiders…
Simon var en alle tiders førstehjælpslærer og formåede at formidle på en god og lærerig måde. Jeg har personligt styr på førstehjælp men kunne tydeligt se at mine kollegaer fik en masse ud af det. Det var selvfølgelig også fedt at få det genopfrisket for mig
Simon var en god instruktør
Simon var en god instruktør, jeg føler mig bedre klædt på til at udøve førstehjælp
Simon var meget godt forberedt og…
Simon var meget godt forberedt og gjorde det interesant
Førstehjælpskursus.
Har haft førstehjælpskursus ved Greenoil.
En god underviser, Kristoffer, som havde styr på stoffet og gjorde at alle var involveret.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplæg til førstehjælp
Fantastisk oplæg til førstehjælp. Christoffer fik forklaret, vist og forklaret igen, så man forstår det.
Super god kursusgang 💪