Presentbolaget AB Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stort urval av gåvor och snabba leveranser. Supporten svara snabbt på produkt frågor. Jag beställde min gåva lite sen så mina önskade produkter var slut i lager dock fick jag en ersättningsgåva som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kontakten med kundtjänst har varit riktigt bra. De är snabba att svara och löser eventuella uppkomna problem. Jag missade aviseringen och paketet gick i retur, men det skickades ut till mig igen och v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi beställde påskägg med leverans torsdag då vi skulle dela ut dessa på bestämd tid till alla anställda. På fredagen hade de fortfarande inte kommit vid lunch, vilket var då vi skulle dela ut de. När... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde presentkort med presentaskar Dom levererades i februari 2024 fast löftet var före jul. Beställd present skulle levereras till mottagarens dörr men levererades till schenkers ombud och nu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af firmagaver
  2. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Mer att ge... På PresentBolaget lever vi för att sälja gåvor, tänka gåvor och kunna gåvor. Vi ser gåvan som en stark symbol för relationen mellan människor. Därför ser vi gåvor som mer än bara ”prylar”. PresentBolaget har levererat presentkoncept till skandinaviska företag sedan 2008, och med mer än 800 000 gåvor levererade varje år är vi Skandinaviens största leverantör. Därför kan vi presentera ett helt unikt sortiment av produkter, som är utvecklade av våra egna designers eller i samarbete med stora producenter av märkesvaror. Vårt motto är ”Mer att ge”, och för oss handlar det om att förmedla glädje, överraskningar, värde och närhet i ett enda stort paket. Här har vi inte pennor och t-shirts på hyllorna eftersom vi lägger ner hela vår själ på julgåvorna. Oavsett om du har 50 eller 5 000 anställda, ska en gåva vara något speciellt. Låt dina medarbetare och anställda själv få välja sin gåva från vårt exklusiva utbud av produkter och tjänster. En glad medarbetare är en produktiv medarbetare!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Jag beställde ett CPH Urban växthus

Jag beställde ett CPH Urban växthus. Lamprampen gick sönder efter cirka 8 timmar. Usel kvalitet./
Fick sen bästa tänkbara hjälp av Åsa på kundservice. Otroligt vaket, snabbt och smidigt.

Lars Jonsson

26. januar 2024

Hej Lars,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra!

Bra service från kundservice

14. marts 2024

Hej Niklas

Självklart ska vi hjälpa dig med din beställning.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fin vara

Fin vara, dock lite lång leveranstid. Hade hoppats på att få varan till jul, dock ett mindre problem.

28. december 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helt okej.

Många olika bra val, dock bugg i systemet så det vi valde inte fanns. Snabb kundservice men lång leveranstid på vissa saker.

1. januar 2024

Sveriges absolut största bluffbolag

Sveriges absolut största bluffbolag. Beställde en vara i januari-2024. Idag 13 mars har fortfarande ingenting kommit. Flertalet mail där dom först påstår att dom mailat om att varan är slut men att informationen hamnat mellan stolarna. Efter två veckor, mailar jag igen, då får jag svar att varan jag beställt är slut och att dom uppgraderat till en dyrare variant. Säger ok. Tre veckor senare...fortfarande ingenting. Mailar igen.. denna gång har Bring tappat bort mitt paket. Frågar om sändningsid för att kolla .... då svarar dom att dom inte har sändningsid men att dom ska skicka varan på nytt.
Sveriges absolut största bluff.

13. marts 2024
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde härifrån innan jul och har…

Beställde härifrån innan jul och har fortfarande nästan 3 månader senare inte fått något. Under all kritik…

5. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Hej Linda

Jag kan inte hitta dig i vårt kundsystem från det upplysta. Du är mycket välkommen att kontakta mig direkt på aj@presentbolaget.se, så ska jag hjälpa dig.

Åsa, PresentBolaget

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.