premiumXL Anmeldelser

4. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. Isenkræmmer

Om premiumXL

Entdecke PremiumXL
Dein Experte für Home & Living Produkte zu attraktiven Preisen. Mit mehr als 15 Jahren Onlinehandelserfahrung und einem Unternehmenssitz in Deutschland, bietet PremiumXL eine ausgezeichnete Auswahl an Möbeln und Wohnaccessoires.

Unser Sortiment
Unser Sortiment umfasst Marken wie en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium und pro.tec, die Vielfalt und Design in dein Zuhause bringen. Von gemütlichen Kinderbetten bis zu stilvollen Beistelltischen und praktischen Schränken und Garderoben – wir haben alles, was du für ein ansprechendes Zuhause benötigst. Auch für den Gartenbereich bieten wir robuste Möbel und dekorative Elemente, die deinen Außenbereich in eine Wohlfühloase verwandeln.

Preis-Leistungs-Verhältnis
Wir legen großen Wert darauf, dass unsere Produkte ein faires Preis-Leistungs-Verhältnis bieten. Jeder Artikel wird sorgfältig ausgewählt und geprüft, um deine Erwartungen zu erfüllen. Das Online-Shopping bei PremiumXL ist einfach und komfortabel, und unser freundliches Kundenservice-Team steht dir bei Fragen oder Anliegen jederzeit zur Seite.

Warum PremiumXL?
PremiumXL ist mehr als nur ein Online-Shop. Es ist eine Marke, die durch langjährige Erfahrung und Verständnis für Kundenerwartungen besticht. Wir laden dich ein, Teil unserer Gemeinschaft zu werden und die Vorteile unseres umfangreichen Angebots zu genießen.

Unser Versprechen
Vertraue auf unsere Erfahrung und finde heute noch die perfekten Produkte für dein Zuhause. Kaufe smart, lebe schön – mit PremiumXL.

premiumXL - Home & Living

Schnelle Lieferung
Wir haben alle Artikel unseres Sortiments lagernd. Bestelle bei premiumXL und profitiere von unserer schnellen und günstigen Lieferung direkt zu dir nach Hause.

90 Tage Rückgabe möglich

Du kannst in Ruhe überlegen!

Du bist dir nicht sicher? Bei premiumXL hast du 90 Tage lang die Möglichkeit, deine gekauften Artikel zurückzugeben. Kontaktiere hierfür einfach unseren Kundenservice.

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.486)

1.927 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Defekte produkter og kunden står selv med problemet bagefter

Skuffelsen er stor, og frustrationerne er mange efter købsoplevelsen hos PremiumXL.

Vi bestilte en ny børneseng til vores 2-årige dreng. Da vi pakkede sengen ud, var den fuld af ridser, og enkelte dele så direkte beskadigede ud. Vi kontaktede PremiumXL, og de sendte en ny seng.

Den nye seng, vi modtog, var i næsten lige så ringe stand – fuld af ridser, afskallet maling og tydelige mærker på træet flere steder, som om det var blevet trykket eller slået.

2 ud af 2 leverede senge var defekte og ubrugelige!

Vi bad om at få pengene tilbage og var fuldt samarbejdsvillige i forhold til returnering af den sidste seng. Den første havde jeg allerede pænt skaffet mig af med på den lokale genbrugsplads.

PremiumXL kræver, at sengen pakkes forsvarligt ind i en lukket pakke, som kan håndteres af GLS – og her kommer problemet.

Den papkasse, vi modtog seng nummer to i, var ikke mulig at bruge til at sende sengen retur i, da pappet simpelthen var blevet ubrugeligt under det, der må betegnes som helt normal udpakning. PremiumXL nægter at sørge for ny emballage og henviser i stedet til, at jeg skulle have passet bedre på emballagen, som varen kom i.

Ja, jeg er enig i, at såfremt jeg ønsker at gøre brug af min almindelige returret, som PremiumXL også nævner i sine vilkår, så skal der gælde andre regler for returneringen.

Men nu er der tale om en reklamation af et beskadiget produkt, som vi har modtaget. Der er alverdens til forskel på de to situationer, og også fra et juridisk perspektiv. Men det nægter PremiumXL at forholde sig til.

Det efterlader os med følelsen af, at man som kunde nærmest bliver holdt som gidsel, når man modtager et defekt produkt: Man modtager en beskadiget vare, og når man ønsker at returnere den, bliver det pludselig kundens problem at løse emballage og returtransport.

Vi har gentagne gange sagt, at vi gerne vil samarbejde om afhentningen. Vi har endda tilbudt selv at køre sengen på genbrugspladsen, hvis PremiumXL ville bekræfte, at pengene stadig ville blive refunderet. Det har de ikke ønsket.

Sagen er nu sendt videre til Forbruger Europa for at få hjælp til at løse konflikten.

Status lige nu er derfor: Vi har ingen penge, vi har ingen brugbar seng til vores 2-årige søn, og PremiumXL virker fuldstændig ligeglade med den situation og det besvær, vi står tilbage med.

Det er ekstremt frustrerende at have brugt så meget tid på et problem, som aldrig burde være opstået. Når man køber en ny vare, bør man kunne forvente, at den leveres ny og uden skader, og hvis den ikke gør, bør det ikke være kunden, der efterfølgende skal kæmpe for at få problemet løst.

Jeg kan på ingen måde anbefale PremiumXL efter denne oplevelse.

EDIT 07-09-2026:
Jeg afventer nu at få mine penge tilbage - tusind tak for den fine service Patricia!

3. august 2026

God dag,
tack så mycket för att du tog dig tid att lämna detta omdöme.
Tyvärr har du skrivit utan att ange ordernummer, vilket gör att vi varken kan hitta din beställning eller svara dig direkt och hjälpa dig. Vänligen skriv till oss på e-postadressen info@premiumxl.de, så svarar vi dig inom 24 timmar och hittar en lämplig lösning tillsammans med dig.
Med vänliga hälsningar
Ditt PremiumXL-team

Jeg har efter 10 dage stadig ikke…

Jeg har efter 10 dage stadig ikke modtaget min ordre 54517 og det er bare ikke ok da de lover hurtig levering er bare utrolig skuffet og vælger ikke dem igen når jeg skal købe møbler øvøvøv det eneste der gik hurtigt var at trække penge på min konto jo ordre nr er i anmeldelse så jeres standard svar kan jeg ikke bruge til noget og svar på min mail får jeg heller ikke så dårlige undskyldninger er der nok af men vare mangler stadig

13. august 2026

Goddag,
mange tak, fordi De har taget Dem tid til at skrive en anmeldelse til os.
Desværre har De skrevet den uden at angive ordrenummeret, så vi ikke kan finde Deres ordre. For at vi hurtigt kan hjælpe Dem, bedes De sende os en kort besked til info@premiumxl.de. Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan modtage beskeder med meget store billedfiler. Vores team vil garanteret kontakte Dem inden for 24 timer og sammen med Dem finde en passende løsning.
Deres PremiumXL-team

ingen respons fra kundeservice

jeg har bestilt 3 møbler , de 2 er kommet, den sidste har jeg efterspurgt firmaet flere gange, de vender ikke retur på mine henvendelser. Men det sker måske nu hvor jeg laver en anmeldelse.
Mit tracking nummer 451209502137
Mit ordrenummer ORDRE #17833
Mvh Christina Semstad

26. maj 2026

Goddag,
mange tak, fordi De har taget Dem tid til at skrive en anmeldelse til os.
Desværre har De skrevet den anonymt, så vi ikke kan finde Deres ordre. For at vi hurtigt kan hjælpe dig, bedes du sende os en kort besked til info@premiumxl.de. Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan modtage beskeder med meget store billedfiler. Vores team vil garanteret kontakte dig inden for 24 timer og finde en passende løsning sammen med dig.
Dit PremiumXL-team

Translated with DeepL.com (free version)

Har bestilt et bord d 14 marts det er i…

Har bestilt et bord d 14 marts det er i dag den 6 april og har ingen ting hørt, har skrevet til dem flere gange og de svarer ikke

6. april 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze recensie te schrijven.

Het spijt ons zeer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. We werken momenteel hard samen met onze verzendpartner om een ​​oplossing te vinden. We vragen om uw geduld en begrip.

Dank u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Uw premiumXL-team

der gået 7 dage og mit bord er ikke…

der gået 7 dage og mit bord er ikke sendt afsted, selvom jeg fik afvide 5-7 dages levering.

4. februar 2026

Goddag,
tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Desværre har du skrevet anonymt, så vi kan hverken finde din ordre eller svare dig direkte og hjælpe dig. Skriv venligst til os på e-mailadressen info@premiumxl.de, så svarer vi dig inden for 24 timer og finder sammen med dig en passende løsning.

På trods af nederlag

Dette bliver en positiv anmeldelse på trods af, handlen måtte ende i tilbagebetaling.
Havde bestilt et spejl til min datter i julegave. Da spejlet skulle stilles op efter jul, var det gået i stykker. Jeg skrev til PremiumXL, som var meget hurtige til at svare. De sendte hurtigt et nyt, uden de mindste problemer. Pakken ankom hurtigt, men desværre var dette spejl også i stykker. Det må være fragten.
Jeg skrev til PremiumXL, at det nok var dumt at sende tredje gang, om vi kunne finde en anden måde at løse situationen på. Igen hurtigt svar, at jeg ville få pengene retur. Få minutter senere besked om tilbagebetaling på Klarna.
En positiv anmeldelse på hurtig og effektiv kundeservice.

28. januar 2026

Guten Tag,
vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese Bewertung zu hinterlassen.
Ihr premiumXL Team

Det er en ommer

D. 30/11 bestilte jeg en vare. D. 2/12 blev der trukket penge fra min konto. D. 10/12 skrev jeg og spurgte om, hvor min bestilling blev af. I dag d. 11/12 fik jeg svar på min mit spørgsmål. Varen er udsolgt og jeg får mine penge retur, spændende om det sker. Hvorfor trækker man pengene 2 dage efter ordren er modtaget, når varen er udsolgt og derfor ikke er blevet afsendt. Det er sgu for dårligt

11. december 2025

Goddag,
tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Fair service

Jeg fik skrevet en klage, og fik så besked på at jeg ville få mine penge tilbage og kunne vælge at beholde skrivebordet og smide det ud eller lave det.
God stil og god service

2. september 2025

Guten Tag,
Ihr premiumXL Team

Bestilte to ens skabe

Bestilte to ens skabe, hvor der ene kom et andet sted fra og er i utrolig dårlig kvalitet, og de har ikke styr på deres korrespondance imellem dem og kunden, og er længe om at svare, jeg vil ikke anbefale at bruge denne virksomhed at handle hos, vi står med et skab der er skævt og vakkelvornt og har ikke fået en tilbagemelding om vi får det ombyttet eller pengene tilbage for det!!!

23. juli 2025

Hej
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi er meget kede af, at du endnu ikke har modtaget nogen feedback fra vores kundeservice. Tak, fordi du kontakter os igen - desværre kan vi ikke kontakte dig, da du har skrevet anmeldelsen anonymt. Kontakt venligst vores kundeservice igen, så er vi sikre på, at vi hurtigt kan løse sagen til din tilfredshed.

Der var buede træstykker

Der var buede træstykker, der gjorde det svært at samle nogle dele af sengen. Måtte bruge vinkelbeslag for at samle den ene skuffe. Levering var hurtig og upåklagelig

31. januar 2023

God dag til dig,

Tak for din besked.

Vi er meget kede af, at du har grund til at klage, og du bedes kontakte vores kundeservice, så vil vi helt sikkert finde en løsning på dette problem også.
Dit PremiumXL-team

omgive dig med smukke ting

Positiv oplevelse lav pris og fremragende kvalitet

13. januar 2023

Schönen guten Tag,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Ihr PremiumXL Team

Vis anmeldelser på alle sprog. (7.486 anmeldelser)