Preggio.dk - din egen jordemoder hjem til dig Anmeldelser 4

4,0

1. Graviditetsrådgivningscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Preggio.dk kan du booke en privat jordemoder hjem til dig selv, når du har brug for det. Jordemødrene på Preggio tilbyder alt fra jordemoderkonsultationer, privat fødselsforberedelse samt vejledning og hjælp til amning, til rebozo- og gravid-massage, akupunktur til gravide og besøg af en jordemoder efter fødslen. Et jordemoderbesøg fra en Preggio-jordemoder varer altid mindst en time, så der er tid til alle dine spørgsmål og ønsker. Vi kommer hjem til dig, så du altid vil være i trygge rammer - det mener vi er bedst for dig og barnet. Vi har derfor ingen klinikker og det betyder, at du kan få professionel jordemoderhjælp til en pris, hvor alle kan være med. Vi glæder os til at besøge dig!

4,0

God

Henriette mødte os lige hvor vi var

Efter vores første graviditet med komplikationer og for tidlig fødsel hvor vi mistede vores dreng, var det meget befriende at få et personligt besøg af jordemoder Henriette, der mødte os hvor vi var mentalt, med ca 5 uger til termin i den næste graviditet.
Vi fik snakket sammen om det der fyldte for os og kom også forbi lidt generel fødselsforberedelse. Videre fik vi hjælp til at formulere nogle konkrete spørgsmål og ønsker til møde med vores jordemor på hospitalet.
Vi har booket en gang mere,da det var fantastisk at opleve så personlig en fødselsforberedelse.

8. november 2017

En rigtig god oplevelse

Vi have besøg af Henriette sidste weekend og det var en rigtig god oplevelse. Henriette var virkelig sød og forstående og talte om tingene på en rigtig god måde, så vi begge følte os mødt. Og hun kunne både rådgive omkring praktiske ting, levere lidt fakta og tale om de følelsesmæssige ting. Og så var det simpelthen så dejligt nemt og tidsbesparende at få besøg derhjemme.
Jeg vil klart anbefale til andre.

2. november 2017

Det var super hyggeligt og afslapende …

Det var super hyggeligt og afslapende at have Katrine på besøg. Vi fik gennemgået de basale ting, samt hun fik målt og lyttet til min mave. Afhængig af hvordan det går med min/mine kommende jordemødre, så kunne jeg sagtens finde på at booke hende igen 😊

1. november 2017

Har haft besøg af Aleksandra

Har haft besøg af Aleksandra, som var yderst professionel og meget sød. Jeg fik alt den omsorg man kan have brug for og det hele forgik i mine egne trygge rammer. Man kunne mærke at hun brænder for sit fag. Kan klart anbefales!

23. oktober 2017
Preggio.dk - din egen jordemoder hjem til dig-logo

Besvarelse fra Preggio.dk - din egen jordemoder hjem til dig

Tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse sammen med Alexandra. Kh jordemødre hos Preggio.