Dit is werkelijk fantastisch. Echt waanzinnig hoe het snel het gaat. Meedenken, oplossingsgericht, super vriendelijk en tijdens de werkzaamheden veel gelachen. Snel en behulpzaam. Ik ben nor... Se mere

Een fijn en snel contact in de voorbereidingen. Een dag na online een offerte aanvragen al een telefonisch gesprek. Toen twee weken later al een gesprek thuis met Prefabmaat en de plaatselijke aanneme... Se mere

De communicatie liep soepel en duidelijk. Toen we eenmaal de sleutel van ons nieuwe huis hadden, bleek dat de maten toch iets anders moesten worden. Dit werd snel aangepast en alles was duidelijk!... Se mere

1. Leverandør af byggematerialer

Wij staan voor een nieuwe manier van bouwen. Eenvoudig, snel en toekomstbestendig. Waarmee we tijd winnen in plaats van verliezen. In onze configurator stel je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in een aantal simpele klikken jouw prefab oplossing geheel op maat samen. Wij leveren jouw HSB wand of dakkapel vervolgens al vanaf 5 werkdagen waar je maar wilt. Kom je er niet uit of heb je een vraag over de prefab oplossingen? Wij zijn er voor je! Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

4,6

Het was een leuke ervaring!!

Het was een leuke ervaring op de eerste maatjesdag. Meer duidelijkheid en het gezicht bij de mensen waar je mee communiceert.

16. juni 2023
Prefabmaat -logo

Besvarelse fra Prefabmaat

Dag Fred, dank je wel, op naar nog veel mooie projecten samen!

Super service en kwaliteit

Wij geven PrefabMaat vijf sterren en die zijn ze meer dan waard. Tijdens het bestelproces werd er goed meegedacht en op de dag van levering paste alles als een puzzel exact in elkaar en de kwaliteit is echt top. Het was voor ons de eerste keer om op deze manier te werken en ondanks onze onervarenheid was het met wat hulp van de kraanmachinist echt een eenvoudige klus om te klaren; wij gaan nooit meer zelf timmeren.

26. april 2023

Top service & top kwaliteit!

Top service, top kwaliteit! Van begin tot eind uitstekend advies gehad met betrekking tot prefab onderdelen. De snelheid van levering was ook erg positief. Voorafgaand en tijdens transport werd ik tevens op de hoogte gesteld van de levering. De communicatie verliep dus perfect.

Producten werden exact geleverd zoals ze besteld waren. De kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee ze geplaatst zijn, zijn ook super.

Prefabmaat, een echte aanrader voor iedereen.

26. april 2023

Prefabmaat beidt meer

Prefab biedt niet alleen prefab modules tegen een goede prijs en snelle levering, maar ook denken ze mee met je project. Daarnaast kunnen ze veel meer nog dan hun online tool momenteel aanbiedt (bijvoorbeeld een dak). Ook voor details over hoe het beste de wanden te bevestiging, en welke onderdelen daarvoor nodig zijn. Ze bieden daarnaast hijs service tegen een schappelijke prijs en kunnen al binnen 10 dagen leveren. Een uitkomst als je snel en voordelig wil bouwen.

17. februar 2023

Top kwaliteit

Top kwaliteit, eenvoudig geconfigureerd

Prefabmaat bood ons een eenvoudige tool om de gewenste elementen digitaal te bestellen.
Al verrast door de aangegeven snelle levertijd via de bestelunit bleken bij levering de afspraken correct en volledig te worden nagekomen.
Gebuik van het concept bespaarde ons dus niet alleen tijd; ook veel geld!

17. januar 2023