Nadat ergens anders mijn bestelling helaas werd geannuleerd was er haast bij mijn bestelling bij Pranayur. Bij mijn bestelling gaf ik aan dat ik de producten over twee dagen nodig had. Ik ontving uite... Se mere
De producten zijn van goede kwaliteit en snelle levering, maar een ster af omdat er te weinig informatie is over de producten. In mijn geval etherische olieen- kon nergens vinden hoeveel ml olie in ee... Se mere
Zeer tevreden over de Devi Anti-Aging oil, een rijke verzorgende volle olie voor het gezicht. En de Devi baby massage oil ruikt heerlijk en het beschermt en voedt de huid ook nog eens, heel erg blij m... Se mere
Best service ever! I placed an order during the corona criss, and my order was received the very next day. Very impressed with their delivery. My rose water bottles were carefully wrapped in bulbble w... Se mere
PRANAYUR PLAZA BIEDT AYURVEDISCHE EN BIOLOGISCHE GEZONDHEIDSPRODUCTEN EN VOEDINGSUPPLEMENTEN VOOR EEN VITAAL EN GEZOND LEVEN. Pranayur - Puur voor je gezondheid - Koop uw ayurvedische producten online Als u op zoek bent naar natuurlijke ayurveda of biologische producten, dan bent u bij de webshop van Pranayur aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment ayurvedische oliën, ayurveda Kruidenelixers, etherische oliën, etherische aromamengsels, natuurlijke bad- en doucheproducten, specerijen, superfoods, yoga producten, huidverzorgingsproducten en nog veel meer biologische en ayurveda producten. Bovendien bieden wij Clark vitaminen en supplementen die passen binnen de visie die Hulda Clark heeft beschreven in haar boeken. Als u voor 12 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in huis!
postbus 242, 8200 AE, Lelystad, Holland
De bestelling kwam vlug aan en correct
het middel -olie Gandala taila moet ik nog gebruiken, heeft wat tijd nodig
Dank Irene

Besvarelse fra Pranayur
Paar dagen na bestelling werd ik op vrijdag gebeld dat het nog even kon duren Of ik dan product nog wilde hebben. Na mijn bevestiging had ik bestelling dinsdags in huis.
Een heerlijk grote yoga mat van schapenwol en natuurlijk latex. Mooi afgewerkt. Een ware luxe.

Besvarelse fra Pranayur
zowel als het bestellen en de levering waren super,
en het product wat ik heb gekocht voldoet aan alle eisen prima.
Henk

Besvarelse fra Pranayur
Snelle levering, goed verpakt. Kleed zag er goed uit.

Besvarelse fra Pranayur
Ik had twee neem kammen besteld bij pranayur, de bestelling kwam zeer snel maar er zat maar 1 kam bij de post.Ik heb eigenlijk direct een mailtje gestuurd. De volgende dag kreeg ik een mail terug met de mededeling dat er al 1 kam onderweg was naar mij. Zeer netjes opgelost en er zat ook een proefflesje bij met een heerlijke shampoo. top!!

Besvarelse fra Pranayur
Alles wat ik bestelde werd keurig op tijd geleverd. Ik vond het jammer dat niet alle ayurvedische taila s die ik wilde bestellen op voorraad waren

Besvarelse fra Pranayur
Artikel besteld maar niet op voorraad in tegenstelling website vermelde, wel snel geld terug

Besvarelse fra Pranayur
De verkeerde levering is snel en goed opgelost.

Besvarelse fra Pranayur
Snelle service en hoge kwaliteit vh product!

Besvarelse fra Pranayur
Correct bedrijf, deze bestelling werd weer netjes en vlot afgehandeld.
Bij de vorige bestelling zat een foutje, dit werd na 1 email direct rechtgezet en het verkeerd geleverde artikel mocht ik behouden

Besvarelse fra Pranayur
Super snelle levering. Geen bevestigingsmail ontvangen maar wel heel snel geleverd. En een prima product, ik ben er blij mee.

Besvarelse fra Pranayur
I received my products super fast and with a nice catalog

Besvarelse fra Pranayur
Goede tas. Veel ruimte. Netjes afgewerkt. Prijs - kwaliteit erg goed.
Correcte afhandeling.

Alles prima verzorgd. Duidelijke communicatie. Prima producten