Ik was al enige tijd bezig om. 1. Een soort van vraagbak te hebben. 2. Examen vragen en Antwoorden. 3. Een zo groot mogelijke aanbod. 4. Deze moet het examen zo goed mogelijk nabootsen. 5. Alleen... Se mere

Toffe manier om zo te studeren, eerst komt er per hoofdstuk een beknopte uitleg en dan volgen de vragen. Bij de vragen komt ook soms een extra toelichting die zeer nuttig is, en als er iets niet dui... Se mere

Een zeer goede tool dat je toont hoe het examen bij het CBR zal verlopen. Door de testen per hoofdstuk en ook het proefexamen van het volledige vak leer je anders nadenken en reeds met stress omgaan.... Se mere

1. Pilotuddannelse

De beste voorbereiding op je PPL examens vind je op PPL Academy. In zeven e-learnings vind je de samenvattingen van de PPL vliegtheorie, maak je de oefenvragen en sluit je af met een proefexamen in de stijl van het CBR. Zo snap jij de PPL theorie straks écht en kom je goed voorbereid aan op je examen!

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Goede en duidelijke tekst

Goede en duidelijke tekst. De uitleg ook goed en overzichtelijk.
Maar mag toch bij onderdelen en vragen wat meer uitleg.

6. december 2022

Besvarelse fra PPL Academy

Hi Marco, allereerst dank dat je de moeite neemt om een review achter te laten! Fijn dat je de tekst en uitleg goed en overzichtelijk vindt. Dank voor je tip ook, daar gaan we mee aan de slag.

Mocht je al specifieke onderdelen hebben om te verbeteren of meer hulp willen hebben ergens bij, post het dan zeker in de community of stuur me een mailtje!

Groetjes, Ralph

Uitgebreide vragen database en…

Uitgebreide vragen database en voordelig! Daarnaast handige tips voor op de examens.

28. november 2022

Besvarelse fra PPL Academy

Dankjewel voor je review Toby, leuk om te horen. Heel veel succes met vliegen! Groetjes, Ralph

PPL academy is fijn en toegankelijk

PPL academy is een toegankelijke en fijne leeromgeving waar je je goed kunt voorbereiden op je examens. Ik vind het ook heel fijn dat ik de uitleg te zien krijg wanneer ik een fout antwoord ingeef. Daarnaast ook een stuk voordeliger dan de alternatieven die ik heb gespot.

2. november 2022

Besvarelse fra PPL Academy

Dankjewel Lisa voor je mooie woorden en toelichting, erg leuk. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, hoor ik het uiteraard graag! Groetjes, Ralph