Powermind Academy Anmeldelser 22

4,6

Kan i højeste grad anbefale et forløb hos Anja! Har været med på hendes hold i et år og er kun blevet stærkere mentalt og fået en masse brugbare værktøjer med i rygsækken! 😊

Anja kommet rundt om hele mennesket - får bygget hele ens personlighed op - der er plads til både sorg - omsorg - glæde - vrede mm og vigtigst af alt føler man sig set og hørt når man mest har brug fo... Se mere

Jeg har været i forløb med Anja i 6 måneder, og det har været helt fantastisk og meget givende. Anja er altid klar på hjælpe en bedst muligt både over besked og når man har samtaler med hende, hun... Se mere

1. Coachingcenter

Sportspsykologi og mental performance træning for kvindelige stævneryttere. Velkommen til Danmarks nok mest efterspurgte online mentale træningscenter, hvor du lærer at: • Skabe de vildeste resultater på og udenfor banen • Præstere med ro i maven • Holde laser skarpt fokus på dig selv og opgaven • Blive ligeglad med, hvad andre synes og tænker om dig Kort sagt: Jeg lærer dig at være bedst når det gælder, vinde mere og have en fest undervejs!

4,6

Kan i højeste grad anbefale et forløb…

30. september 2025

Besvarelse fra Powermind Academy

Tusind tak, Marie! Sikke en flot anmeldelse! Jeg er så glad for vores samarbejde og stolt af dig! Så godt arbejdet. 😊🤩

Kæmpe anbefaling af Anja!

Kan kun varmt anbefale Anja, hun er super dygtig! Havde aldrig forestillet mig at jeg ville komme så langt mentalt, da jeg startede ved Anja som jeg er nu.

25. november 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Emmelie. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Du er en kæmpe fornøjelse at arbejde med. Du er super engageret og har virkelig fortjent den udvikling du har set i både din ridning og dit liv! ♥️

Da jeg startede ved Anja

Da jeg startede ved Anja, tænkte jeg det var en umulig opgave, at få mig på rette spor, da jeg var meget hård ved mig selv. Men nu har jeg arbejdet med Anja i 3 måneder og WOAW en forskel jeg allerede kan mærke. Jeg har fået lysten og troen på sporten og mig selv tilbage. Men det er ikke kun inden for ridesporten jeg kan mærke forskel, fordi i det private er jeg også blevet meget mere opmærksom på hvem jeg omgåes med og hvor vidt de er værd at ha mit liv.
Der er sket rigtig meget på kort tid og jeg glæder mig sindsygt meget til at fortsætte min rejse, med Anja på sidelinjen💪🏼
Kun kæmpe anbefalinger herfra!

12. november 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

TUSIND TAK, søde Karoline! Hvor er det bare en SKØN anmeldelse. Din udvikling er SÅ fortjent. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med dig. Dit store engangement er fantastisk at være vidne til! ♥️

Mega go workshop

Mega go workshop som gav mange brugbare elementer kan klart anbefales

24. september 2024

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Benjamin! Det var en kæmpe fornøjelse. 🙌

Den vildeste personlige rejse!

Jeg startede mit forløb med Anja tilbage i april 2024. Dengang troede jeg, at hun udelukkende skulle hjælpe mig med at præstere til stævner, men for at citere Anja: "At ville klare sig bedre med heste handler om at klare sig bedre med sig selv først" - og siden da har jeg været på den vildeste personlige rejse.

Jeg er virkeligt blæst omkuld, over HVOR meget Anja har hjulpet mig til at hvile mere i mig selv, finde en bedre balance, og se tingene oppefra i et andet perspektiv. Anja stiller altid det helt rette spørgsmål eller finder den nøjagtige lydfil, som jeg har brug for at høre på det givne tidspunkt.

Jeg er simpelthen SÅ taknemlig for alt det Anja har givet mig - og fortsætter med! Jeg glæder mig til at have Anja med på sidelinjen i hverdagen og i fremtidige nye, spændende kapitler!

1. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

TUSIND TAK for den FINESTE anmeldelse! Hvor er du sød! Tak fordi jeg må følge dig på din rejse 🔥🤗♥️

Efter mange års træning og…

Efter mange års træning og undervisningstimer på et hav af heste, rundt i diverse discipliner hvor jeg ikke har fundet nøglen til udvikling er svaret her: kontakt Anja og grib et forløb i Powermind.. ikke kun for sporten - gør det for dig❤️

16. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Anne, TUSIND tak for den fineste anmeldelse !! Hvor er det fedt at læse ♥️♥️♥️♥️ Kh Anja

Stor værdi og personlig udvikling

Har været i forløb med Anja i 4-5 måneder, og jeg har lært så meget og udviklet mig helt vildt - både på arbejde, i mine relationer og i mig selv, som gør at jeg har mere ro og overskud til at ride. Personligt, fleksibelt, nærværende og enormt lærerigt at arbejde sammen med Anja! Og så er det helt fantastisk at kunne supplere med lydfilerne i hendes lydunivers i det daglige.

15. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Helena. TUSIND TAK for den flotte anmeldelse! Det er så fedt at have dig i forløb! Tak fordi jeg må være med på rejsen. 🙏♥️

KÆMPE anbefaling til Anja

KÆMPE anbefaling til Anja! 🙌🏼

Jeg har arbejdet sammen med Anja i 3 måneder indtil videre og hun er intet mindre end fantastisk. Hun har din ryg og samler dig op når du har brug for det - uanset om det er til stævne eller i livet generelt. Hos Anja, er det dig som det hele menneske du er, som er i fokus.

Det Anja tilbyder, er for mig helt unikt - at have en tæt på som man altid kan få et råd og sparring fra når det hele brænder på er guld værd.

Oveni det er Anja sjov, sød og god til at forklare ting så det giver mening. Hun har også et kæmpe lydunivers man kan lytte til.

14. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kæmpe tak for den flotte anmeldelse! Det gør mig så glad! Det er en ren fornøjelse at have dig i forløb! Endnu engang tak!

Alle burde have en Anja🤍🤍🤍

Alle burde have en Anja🤍🤍🤍
Jeg var et svært sted mentalt, da jeg rakte ud til Anja - og hun har hjulpet med at gribe mig og gøre mig stærkere! Hun får min absolut varmeneste anbefaling! Og jeg vil ØNSKE! At jeg havde rakt ud til hende tidligere! Uanset hvor man står henne i livet/ridemæssigt osv osv, så KAN! Anja virkelig hjælpe dig🤍🤍🤍
Jeg NYDER rejsen med hele tiden at lære mig selv at kende og blive stærkere - det er nok det bedste man kan gøre for sig selv🤍

14. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

TUSIND, TUSIND tak for den fineste anmeldelse! Det er en fornøjelse at arbejde med dig, skønne Alberte ♥️

Coaching - hele vejen rundt af hele personen

Anja kommet rundt om hele mennesket - får bygget hele ens personlighed op - der er plads til både sorg - omsorg - glæde - vrede mm og vigtigst af alt føler man sig set og hørt når man mest har brug for det

10. august 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Jeanette. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er fedt at arbejde med dig! ♥️🏆🙌

Kæmpe personlig udvikling

Anja er altid klar på hjælpe en bedst muligt både over besked og når man har samtaler med hende, hun er altid meget lyttende og har så mange værktøjer til at hjælpe en videre og styrke en mindset🔥
Udover samtalerne har man også lyduniverset som man altid kan gå ind og lytte til🤩
Jeg vil klart anbefale alle at starte et forløb med Anja, om man er atlet eller ej så man sikret en kæmpe personlig udvikling❤️❤️

17. april 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

TUSIND tak for din skønne anmeldelse, Smilla 🙌♥️ Jeg er vild med at arbejde med dig og glæder mig til st følge dig fremover! Sikke nogle milepæle du har ramt det sidste halve år! Wauw 😍😍😍

Den bedste investering i dig selv! ✨

Anja fra Powermind Academy har hjulpet mig igennem mange år, og hun har virkelig mange virkelig gode værktøjer, som kan hjælpe i forskellige situationer. Uden tvivl den bedste coach!

29. marts 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Tusind tak for den flotte anmeldelse, søde Annika 🙏♥️ Den sætter jeg stor pris på 😍 Du er en fornøjelse at arbejde sammen med !

Kæmpe anbefaling!

Anja (Geniet bag Powermind) har været ved min side og en del af mit team i snart 2 år - og sikke en rejse!💥
Jeg har udviklet mig både som menneske og som atlet ved at arbejde med Anja. Jeg har virkelig sat og sætter stadig stor pris på, at Anja bidrager til udviklingen af HELE mig - og ikke kun mig som atlet. Jeg kan bruge Anjas mentale værktøjer i alle aspekter af mit liv. Jeg kan dermed skabe de bedste rammer for min sport og samtidig udvikle mig som person🙌
Anja er den rette for dig, der ønsker langvarige resultater - kæmpe anbefaling herfra❤️

26. januar 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Luna. TUSIND tak for de flotte ord! Det gør mig SUPER glad! Tak fordi jeg må følge din rejse ❤️ Kh Anja

Inspirerende og dygtig!

Mit bekendtskab til Powermind Academy startede med, at jeg vandt biletter til et af hendes foredrag i den lokale rideudstyrsbutik 😊

Anja er super inspirerende, sætter fokus på de ting, som mange går og tumler med. I mit tilfælde var det rideangst. Men allerede ved hendes første foredrag, blev der tændt en ild i mig om, at tage det første skridt mod forandring - For som Anja siger: Sigt efter stjernerne!😊

Så i løbet af de 3 måneder de 3 foredrag strakte sig over, så gik jeg fra at være utryg ved at ride i den ene ende af ridehuset til, at kunne ride i skoven alene 🙌🏆

Her et års tid efter, så følger jeg lidt med på sidelinjen for Powermind Academy og der sker stadig udvikling 🤗 Er gået fra at springe 40 cm med et spring på hver langside til, at springe en bane på 5-6 spring på 65 cm! Både vha. min egen underviser og med gode råd fra Anja 🙌

24. januar 2024

Kære Kathrine,
TUSIND tak for den flotte anmeldelse! Du gør det SÅ godt og jeg elsker at følge med i din rejse ❤️❤️ Kh Anja

Det skal prøves at arbejde med…

Det skal prøves at arbejde med Powermind for at forstå hvor givende det er.

Jeg startede med at arbejde sammen med Anja frem mod VM. Jeg har aldrig haft en mentaltræner før og har ikke følt behov for det. Jeg ville se tilbage på et VM, hvor jeg kunne sige til mig selv, at jeg har givet alt hvad jeg har. Derfor skulle jeg sikre mig, at det mentale var 100% på plads. Intet bliver overladt til tilfældighederne, når du har Anja på dit hold, hun var med før, under og efter VM. Hun forberedte mig mentalt på opgaven, så fokus var rettet på bolden hele tiden.

Jeg har efterfølgende valgt, at forsætte forløbet med Anja for at arbejde målrettet mod mere langsigtet mål. Det giver mig en god struktur og energi i min hverdag, at sigte efter nye mål med Anja på mit hold.

De bedste anbefalinger herfra!

24. januar 2024

Besvarelse fra Powermind Academy

Kæmpe tak, Sys! Hvor er det en skøn anmeldelse! Jeg elsker vores arbejde sammen! Kh Anja ❤️

Kæmpe anbefaling!

Jeg har snart været en powerminder hos Anja i et år, og har oplevet en kæmpe udvikling som både rytter, men også som person💗
Med Anjas hjælp er jeg bl.a. gået fra at være en usikker rytter, der var meget fokuseret på hvad andre tænkte om mig til at være selvsikker person, der kan gå ind i sig selv og have fokus på mig selv og min præstation🔥
Derudover har jeg fået en masse værktøjer som jeg bruger hver evig eneste dag i alle mulige situationer, som får mig til at stå stærkere end nogensinde før!!!
Anja og powermind akademy er en kæmpe anbefaling fra mig af❤️

29. december 2023

TUSIND tak for den flotte anmeldelse! Du er en sand Powerminder! Kh Anja

Alle burde have en Anja!

Anja er som en indre stemme med ro, selvtillid og styrke! Hun giver power og følelsen af ikke at være alene. Hun er med til at gøre mig til et bedre menneske og ikke mindst en bedre rytter! Hun ser situationer for vinkler man slet ikke selv havde tænkt på og hjælper derigennem en videre! Hun er en sand makker, som jeg ønsker for alle at have ved sin side!

5. november 2023

Besvarelse fra Powermind Academy

TUSIND tak for den fineste anmeldelse, Liv ! Det er en fornøjelse at have dig i Powermind-familien! Kh Anja

STOR ANBEFALING HERFRA❤️❤️❤️

STOR ANBEFALING HERFRA❤️❤️❤️
Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Powermind Academy - det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort. Uden mit forløb hos Anja, havde jeg ikke flyttet mig en millimeter - jeg var aldrig kommet på stævnebanen, havde aldrig skiftet job og havde aldrig lært så meget om mig selv og om, hvordan min tilværelse kan ændres, ved at jeg ændre MIG SELV👌🏻💪🏻😁
Min værktøjskasse er fyldt med fantastiske redskaber. Redskaber som jeg bruger hver dag - i forskellige situationer og ved forskellige udfordringer, som jeg møder på min vej.

Jeg er IKKE færdig med at udvikle mig, så derfor bliver der hele tiden fyldt nye guldkorn ned i min værktøjskasse fra Powermind Academy.

Den vildeste “rejse”, sammen med den bedste mentor ved min side🚀☺️
Anja er super dedikeret, engageret, empatisk og dygtig - TAK ANJA❤️❤️❤️

1. december 2023

Besvarelse fra Powermind Academy

STOR tak for den FLOTTE anbefaling! Den gjorde mig rigtig glad! Hvor er det godt at høre, at du du bruger redskaberne hver dag! Jeg elsker at følge din konstante udvikling! Kæmpe Powerminder !

Anja er FANTASTISK ❤

Anja er FANTASTISK!❤

Og det er hun fordi hun er (k)ærlig, inspirerende, sød og altid klar med en ny måde at forklare ting på. Har masser er værktøjer til at få dig til at komme der hen hvor du vil hen. Hun giver de bedste kærlige spark bag i😉

Jeg var førhen en kvinde der hovedsageligt var i offerrolle. Jeg kunne ikke tage ansvar eller lederskab i eget liv og hvis jeg kunne komme af med det fik andre skyld for alt. Jeg havde haft kræft og den spøgelses historie elskede jeg at fortælle, for så fik jeg jo empati og omsorg.
I år var det 10 år siden jeg fik konstateret kræft og for første var jeg upåvirket af årsdagen. Jeg lever så meget mere i harmoni med andre mennesker, fordi jeg tager ansvar og lederskab. Jeg går ikke i forsvar så snart folk kritiserer mig eller min måde at leve, da jeg har lært hvordan jeg kan bevare mit humør / min energi og undgå at blive påvirket af andre.

11. december 2023

Besvarelse fra Powermind Academy

Kære Anni! TUSIND tak for din skønne anmeldelse! Din rejse er intet mindre end fantastisk! Du er helt klart en ægte Powerminder.