Power import Anmeldelser

1. Fitness- og ernæringstjeneste

It's all in the name: het importeren van (kracht)sportartikelen vormt onze kern. We dragen er zorg voor dat de krachtsport meer toegankelijk en betaalbaar zal worden voor het generale publiek, waarbij we garant staan voor de kwaliteit en zelf de producten uitvoerig testen voordat we het aanbieden. Alles teneinde om van u, de beste versie van uzelf te maken!

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering, en producten van kwaliteit.

31. juli 2026

Besvarelse fra Power import

Fijn dat je blij bent met je bestelling en onze service!
Veel plezier er mee.

Met sportieve groet,

Melissa
Power import

Fijne trainer die weet wat hij doet

Fijne trainer die weet wat hij doet. Nooit geen standaard oefeningen of schema’s maar altijd leuke, slimme, verrassende dynamische en “bewegelijke” oefeningen waarbij je ongemerkt alles traint waar ik in het dagelijks leven veel profijt van heb!

13. juli 2026

Top kwaliteit straps.

Straps zitten zeer comfortabel. Hiermee goede grip, waardoor ik de spiergroep die ik wil trainen extra aandacht kan geven.
Dit heeft me naar een nieuw nivo geholpen, aanrader

8. juli 2026

Besvarelse fra Power import

Daar doen we het voor, op naar een nieuwe PR!

Ik trainde al een aantal jaar maar…

Ik trainde al een aantal jaar maar merkte dat ik een plateau bereikte, ook mede door het ondernemerschap wat mij ook fysiek veel energie koste. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met Quincy van PowerImport. We hebben uitgebreid mijn doelen besproken en dingen waar ik tegen aan loop. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een pakket van 13 lessen, in die 13 lessen heb ik veel kennis opgedaan (tevens ook zeker de nodige spierpijn) deze kennis heb ik toe kunnen passen in mijn dagelijkse sportschool momenten en ondernemerschap. Uiteindelijk ben ik veel fitter geworden, mijn conditie is erop vooruit gegaan, ik heb de nodige PR's verbroken en ik kan mijn werk als ondernemer weer beter uitvoeren!

7. april 2026

Beste drinkbeker ooit

Het duurde even voordat het binnenkwam, maar het was het wachten waard. Ik heb een 8kg dumbell drinkbeker besteld. Het is echt fantastisch, ook leuk met collega’s die dan zeggen wat heb jij nou voor beker en hem dan niet opgetild krijgen. Beetje Thors hammer effect.

7. april 2026

Besvarelse fra Power import

Kijk, dat zijn de reviews! Bedankt en nog veel plezier en MOGGING met de Heavy Mug toegewenst!

het was even wachten omdat het om een…

het was even wachten omdat het om een backorder product ging maar goede service en in een leuke doos bezorgd met extra proteïne drankjes voor het lange wachten

21. august 2025

Beste Marco,

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier van je bestelling.

Met sportieve groet,

Melissa