Oerhört bra program där man får massor av inspiration och information om hur kroppen fungerar speciellt under förklimakterie och andra utmaningar som kommer med ålder. Fått otroligt bra stöd f... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Inne på tredje veckan nu och ser redan fantastiska resultat även fast de två första helgerna innebar några festligheter. De är tydliga med att det är upp till var och en och att det är ENS EGNA RESA o... Se mere
Den absolut bästa online-coachen! Har testat fler olika men aldrig fått sånt resultat jag fått med Lisa! Wow wow wow! Viktminskning utan svält och rolig träning! - 10 kg och - 15 cm i midjan. Väldigt... Se mere
Körde power tona summer camp. Tyckte det var väldigt dyrt för det man fick i slutändan. Det hänvisas att det är något mindre coachning i det här programmet, men jag kände inte alls den energin som in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Power Tona Coaching är ett 3-månaders transformationsprogram för kvinnor 40+ som vill minska fettprocent, öka muskelmassan och samtidigt bygga en starkare mental grund. Med över 3500 deltagare har vi utvecklat ett beprövat upplägg som skapar tydliga, mätbara och hållbara resultat. Under 90 dagar arbetar vi intensivt och målinriktat med kost, träning, rutiner och mindset. Våra deltagare uppskattar vår pushande, personliga och energifyllda coachningsstil där vi kombinerar tydlig struktur med massor av positiv energi och daglig pepp. Här får varje kvinna stöd, ansvarstagande och en coach som faktiskt bryr sig och följer henne hela vägen. Power Tona handlar inte bara om förändringar på utsidan – utan även om att stärka självförtroende, disciplin och känslan av att ta tillbaka kontrollen över sig själv. Med Power Tona får du en resa som ger resultat. På riktigt. Varför välja Power Tona • 3500+ nöjda deltagare • Tydliga resultat på 3 månader • Fokus på minskad fett% och ökad muskelmassa • Personlig och pushande coaching • Massor av positiv energi och daglig pepp • Anpassat för kvinnor 40+ • Enkelt, strukturerat och hållbart upplägg
Kontaktoplysninger
Billdal, USA
- 0708707010
- Lisa.Wilborg@gmail.com
- powerbylisa.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nytt tänk och få in träningen i vardagen
Jag var ute efter att få in en kontinuitet i min träning, att träningen blir en del av min vardag. Även att få in tänket kring matrutiner. Jag har fått all hjälp man kan tänkas sig, jättebra peppning och bäst av allt, inga måsten utan allt hänger på dig och vad du är redo att göra. Det bästa jag gjort var att gå med i Power tona.
Jag är så tacksam att jag testade Power…
Jag är så tacksam att jag testade Power Tona. Det har hjälpt mig att skapa hållbara rutiner och gett mig en känsla av kontroll över min vardag. Det bästa är att det verkligen passar alla , även om man är kroppsligt sjuk eller har begränsad ork. Upplägget är så flexibelt att man både kan träna hemma eller på gym och enkelt anpassa passen efter hur kroppen mår just då. För mig har det gjort en enorm skillnad. Det känns tryggt, motiverande och framför allt hållbart i längden. Alla rätter har varit både goda och enkla , något jag verkligen älskar.
Jag gick ner 5,8 kilo och några centimeter runt magen. Jag har fortfarande en lång väg kvar, men för mig är det viktigt att det här ska fungera långsiktigt.
Jag har kört i tre månader nu och tänker fortsätta på egen hand ett tag, men jag vet att jag alltid kan återkomma om jag behöver hjälp att hitta rutinen igen
Rekommenderar starkt!
Finns så många olika saker som är så bra med detta programmet, peppen från Johanna och Lisa, träningen som alla kan klara av, kosten som är god å man blir riktigt mätt av. Välmåendet som infinner sig, mentalt och fysiskt piggare, Jag var absolut rädd när jag anmälde mig å undrade om jag skulle klara det. Fyra barn i olika åldrar, arbete, renovering osv osv! Matprepp å mellanmål vad är det?! Jag har en mycket större förståelse för hur viktigt det är att äta tillräckligt och regelbundet å det har varit den största skillnaden jämfört med hur jag levde tidigare. Inga dippar under dagen längre. Programmet har gett mig väldigt fina resultat vilket såklart glädjer mig👏🏻👏🏻Jag försöker peppa alla mina vänner som tvekar eller känner sig osäkra då jag verkligen önskar dem att känna samma känsla som jag! De enda jag ångrar är att jag inte började tidigare!
Fantastiskt upplägg - så värt pengarna!
Jag har gått deras program i tre månader och är otroligt nöjd. Både kost- och träningsuppläggen är pedagogiska, lätta att följa och verkligen genomtänkta. Jag sover bättre, äter bättre, har mer energi och känner mig som mig själv igen.
Nu ska jag testa att köra själv ett tag och utmana mig på gymmet, men jag kommer definitivt tillbaka!
Det har varit en del negativitet i gruppchatten, men jag tycker tränarna gör ett fantastiskt jobb. De bjuder på sig själva, delar generöst med sin kunskap och skapar ett tryggt upplägg.
Tack för allt – varmt rekommenderas! ❤️🙏🏻
Tänk inte anmäl bara.
Är i klimakteriet 55 år, behövde en lite nystart för att komma igång med träning och kost igen! Dessa kvinnor är perfekta till det. Enkla bra recept, träning både hemma och på gym, supernöjd efter 3 månader, nu har jag motivation att fortsätta i min vardag
-7,4 kg utan att vara hungrig
Att vid 52 års ålder lyckas gå ner 7,4 kg och minska midjemåttet med 10 cm gör mig jättenöjd! Coacherna är tillgängliga, lösnongsfokuserade och recepten är enkla. Träningspassen är rimliga men också utmanande om man vill. Kul med peppen i deltagarchatten också!
Helt underbara coacher som peppar och…
Helt underbara coacher som peppar och som verkligen förstår hur livet är. Upp och ner.
Har lärt mig väldigt mycket om kost, träning och om mig själv.
Kan varmt rekommendera Power tona
Bästa konceptet!
Jag är just fyllda 60 år. Har länge kännt ett behov att gå ned ca 6kg i vikt. Detta är det koncept som jag verkligen har lyckats med. Recepten har varit enkla att tillaga och väldigt goda.Träningsprogrammen roliga och jag har bara kört hemmaträning. Jag har fått bra feedback hela vägen✨️✨️👍
Jag är inne på v 4 nu på Power Tona och…
Jag är inne på v 4 nu på Power Tona och jag känner mig väldigt mycket piggare och energifylld än innan jag började. Bra recept, enkla att laga och goda…passar mig utmärkt. Ser också en god utveckling av träningen!
Träningen,maten och återkopplingen är…
Träningen,maten och återkopplingen är grym. Sen att kunna chatta med andra personer som gör det jag gör underlättar. Funkar riktigt bra för mig
Fantastiskt!
Trodde aldrig jag skulle kunna få en vältränad kropp och se vältränad ut, jag har provat många olika saker innan. Men med god mat som håller mig mätt och rolig träning har jag kommer längre än jag kunnat ana.
ÄG dina val så kommer resultatet
Lisa är magi samt Johanna som tillsammans blir Power Tona 💪 goda lätta recept som passar familj, bra tränings upplägg där det finns korta videos om man behöver. Följer man upplägget så får man resultat kan jag intyga då det är andra gången jag kör. Förra gången var var d 70/30 nu 100% och då kommer resultaten!
Snabbt svar i privata chatten och alltid peppande/pushar och stöttar vid behov
Rekommenderar 100% 🩷🩷🩷
Bästa programmet jag gjort
Bästa programmet jag gjort! Bra mat, bra träning och otroliga resultat som jag eftersökt i flera flera år. Så nöjd!
Powerbylisa
Powerbylisa! Vilken energi! Finns där och du får alltid svar. Programmet är väldigt lätt att följa med instruktioner och filmer för både kosten och träningen! Om du funderar på att komma i ditt livsform kör! Du kommer inte ångra dig! 🫶🏼
Sund balans med träning och kost
Sund balans med träning och kost, som gör skillnad och känns hållbart på riktigt.
Supernöjd!
Så nöjd med min Power tona-resa
Så nöjd med min Power tona-resa! Goda och enkla recept, roliga/ bra träningspass, anpassat för att fungera oavsett tidigare nivå. Peppande och stöttande coacher! Ångrar inte en sekund att jag testade detta!
Toppenupplägg
Toppenupplägg, både kul, givande och rimligt att applicera på vardagen! Rekommenderar!
Värdelöst
Missvisande och definitivt inte värt pengarna! Med powertona får du noll coachning. Emellanåt skickas det ut någon platt, ”käck” kommentar som inte fyller någon som helst funktion och en gång i månaden får du en film där en av ”coacherna” läser innantill och upprepar det du redan har rapporterat till dem ifråga om ditt mående och din träning. Totalt värdelöst och pengarna i sjön.

Besvarelse fra Powerbylisa
Så grym tränare
Så grym tränare. Peppande, hejande och alltid glad. Älskar deras app och att man slipper regga maten som är en liten stress i sig.
Genom power tona har jag verkligen…
Genom power tona har jag verkligen förändrat min kost och träning med positiv upplevelse. Det har inte känts jobbigt. Recepten har varit enkla och jag har ätit mer mat än innan. Det har funnits olika alternativ i träningen vilket har varit bra.
Rekommenderar verkligen detta!!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.