Power.no - Vestkanten Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Loddefjordvn. 2, 5881 Loddefjord, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med. Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob .... Jeg ha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig fornøyd med opplevelsen hos Power Vestkanten. Butikken har godt utvalg og det var enkelt å finne det jeg lette etter. Jeg var litt usikker på hvilket produkt som passet best for meg, men en... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestillingen min skulle være klar som «Klikk og hent», men den ventet ikke på meg da jeg kom. Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestkanten

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9.793 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Hei Ester,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde personalet vårt som hyggelig og hjelpsom. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hadde kjøpt en vare som A vare, som var levert inn 2 ganger før.

Hadde kjøpt en vare som A vare, men fikk utlevert C vare uten å være oppmerksom på det. Da vi så det var en feil på varen etter noen dager leverte vi inn på garanti. Det var da jeg oppdaget at dette var B/C vare, dvs levert inn 2 ganger før vi fikk den som A-vare. Måtte bruke litt tid på å fortelle at jeg ønsket ny vare, ikke få denne reparert. Fikk denne gjennom etter litt dialog. Når det var på plass fikk vi ny vare i nyere utgave til samme pris. Så sluttresultat ble veldig bra.

5. marts 2026

Hei Jan,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at sluttresultatet ble veldig bra og at du fikk en ny vare i nyere utgave til samme pris. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er bra at situasjonen ble løst til din tilfredshet, selv om det tok litt ekstra dialog underveis. Slike tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre servicen vår.

Takk for at du valgte POWER!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyggelig personale, GOD SERVICE!

Hyggelig personale, god service 👍🏼😁

4. marts 2026

Hei Torill,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde hyggelig personale og god service hos oss på Vestkanten. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mye forsinkelser

Ventet i2 og en halv måned
Tok kontakt med dere flere ganger og fikk masse ulike historier om hvorfor den er forsinket

3. marts 2026

Hei Emilie,

Tusen takk for at du gir oss en tilbakemelding.
Beklager virkelig at du har måttet vente så lenge på ordren din, og at du i tillegg har fått ulike forklaringer når du har tatt kontakt med oss.
Både den lange ventetiden og manglende, tydelig informasjon er langt fra slik vi ønsker at det skal oppleves å handle hos oss 😔

Ser på ordren din at den nå er blitt utlevert til deg, så vi håper du er fornøyd med ditt nye produkt.
Jeg har i tillegg sendt deg en egen mail med en kompensasjon for den lange leveringstiden her.
Håper dette bidrar litt med å rette ditt inntrykk av oss 🤗

Ønsker deg en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Viktig med fagkunnskap

Viktig med fagkunnskap! Alt for mye fokus på forsikring og strømleverandør.
Kom dessverre hjem med et brukt produkt til full pris! Tror det blir lenge til neste handel hos Power.!

3. marts 2026

Hei Tove,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på fagkunnskap i butikkene våre, og det er viktig for oss at våre ansatte kan hjelpe deg med produktvalg.

Det er beklagelig at du opplevde å komme hjem med et brukt produkt til full pris. Dette er ikke standarden vi ønsker å levere. For å få hjelp med denne situasjonen, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med saken.

Vi håper du gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Servicen

Servicen var veldig bra

Hei jorulf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med servicen på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyggelig selger som kunne sine saker.

Hyggelig selger som kunne sine saker.

1. marts 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår selger på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Det er deilig å vite at våre ansatte leverer den kunnskapen og servicen dere fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å gjøre vårt beste.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fikk god hjelp av selger Daniel

Fikk god hjelp av selger Daniel. Han hadde god kunnskap om produktet

28. februar 2026

Hei Dag Martin Larsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Daniel kunne hjelpe deg så godt og at han hadde den kunnskapen du trengte om produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Veronica,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kom for å erstatte et produkt

Kom for å erstatte et produkt. Visste hva jeg skulle ha, så ingen diskusjon på det. MEN! Selger ga på med deksel jeg måtte ha. Jeg prøvde å forklare at jeg ville se hva jeg hadde hjemme og da fyrte han på med forsikring. Jeg er en dame på 55, og skjønner konsekvensene! Det var faktisk like før jeg sprakk! Har stort sett vært fornøyd med power vestkanten, men denne gangen var jeg ikke det, selv om jeg fikk det jeg var ute etter.

Hei Mary-Ann,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Det er flott å høre at du fikk det produktet du trengte og at du stort sett har vært fornøyd med POWER Vestkanten. Samtidig forstår vi at opplevelsen med salgsrådgivningen denne gangen ikke var som forventet.

Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg komfortable og respektert når de handler hos oss. Hvis du ønsker å gi mer spesifikk tilbakemelding om denne opplevelsen, kan du kontakte kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Takk for at du fortsatt velger POWER, og vi håper fremtidige besøk blir mer positive.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hyggelige ansatte

28. februar 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du opplevde de ansatte på Vestkanten som hyggelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Hurtig ekspedisjon

Hurtig ekspedisjon

Hei Jan,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjernes vurdering! Det gleder oss enormt å høre at du var fornøyd med den hurtige ekspedisjonen.

Alt det beste, Erik hos POWER! ⚡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God hjelp og veiledning til valg av…

God hjelp og veiledning til valg av produkter
i butikken

24. februar 2026

Hei jofrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp og veiledning til valg av produkter i butikken vår på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig god hjelp fra support på…

Veldig god hjelp fra support på Vestkanten!!

26. februar 2026

Hei Grethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp fra teamet vårt på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Likevel fikk jeg flere mail FØR levering der jeg ble bedt om å vurdere produktene, mer enn 14 dager før jeg kunne hente produktene i butikk

Hei Lars,

Takk for tilbakemeldingen din om lang leveringstid og e-postene du mottok før levering. Vi forstår at det kan være frustrerende å få forespørsler om produktvurdering før du faktisk har mottatt varene dine.

Når det gjelder de automatiske e-postene om produktvurdering som ble sendt før levering, så er dette noe vi kan se på for å forbedre opplevelsen for våre kunder. Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette.

For å få hjelp med den spesifikke ordren din (Web-226333285) og eventuelle spørsmål om leveringstiden, anbefaler vi at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Lyttet til mine ønsker/behov

Lyttet til mine ønsker/behov, ga kunnskapsbasert veiledning og råd.

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at våre medarbeidere lyttet til dine ønsker og behov, og at du fikk kunnskapsbasert veiledning og råd. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig god service og høflig ungdom.

Veldig god service og høflig ungdom.

20. februar 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god service og møtte høflige medarbeidere på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Fullstendig hjelp

Fullstendig hjelp! Tilgjengelig butikkansatte.
Selger jeg har kontakt er veldig faglig orientert .

20. februar 2026

Hei Irina,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde fullstendig hjelp og at våre butikkansatte var tilgjengelige. Vi setter stor pris på at du fremhever den faglige kompetansen til selgeren du hadde kontakt med. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

God service 🙂!

Hei HELGE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service hos oss på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fjernkontroll til tv fungerte som den…

Fjernkontroll til tv fungerte som den skulle!

Hei Atle,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at fjernkontrollen til TV-en fungerer perfekt som den skal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestkanten⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.