Power.no - Tiller Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075 Tiller, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rakk ikke Power før stengetid på dagkampanjen. Så jeg hadde hellet med meg og fikk kjøpe produktet til omtrent samme pris som kampanjedagen. Real service og kundemottak :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg skulle kjøpe et produkt fra Huawei, men var usikker på hvordan jeg skulle uttale det... Kalte det bare "Heihei" hvorpå hun i kassa sprutet ut i latter. Det neste som skjedde var at en av ballonge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Var på Power Tiller og handlet med Robin T. den 11/6-26. Veldig godt fornøyd med varekunnskap, service og opplysninger om tilbud og muligheter. En selger som vet å lytte til, tilpasse seg kunden,... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vanskelig ekspeditør som bare vil selge på ekstra og dyrere. Kom for å kjøpe ett produkt annonsert til 3299,- men prøver gang på gang å selge samme type produkt til 6499,- og oppover. Mener også at re... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tiller

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10.898 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Faglig dyktig ig imøtekommende…

Faglig dyktig ig imøtekommende butikkansatt! Dessuten overraskende godpris

11. september 2026

Hei Leif,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Tiller. Faglig dyktighet og imøtekommende service er akkurat det vi streber etter, og det gjør ekstra glad å høre at du også ble positivt overrasket over prisen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss og andre. Vi håper du får stor glede av produktet ditt og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Tiller en annen gang!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rakk ikke Power før stengetid på…

10. september 2026

Hei Per Christian,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss veldig glade å høre at du fikk en god opplevelse hos oss på POWER Tiller, selv om du ikke rakk dagkampanjen. At du likevel fikk produktet til en pris som var omtrent den samme, og at du opplevde god service og et hyggelig kundemottak, er akkurat det vi streber etter hver dag. Slike historier er nettopp det som motiverer oss til å gi det lille ekstra. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

9. september 2026

Hei Thor,

Takk for at du delte din opplevelse med oss! Det gleder oss å høre at du fikk god service hos POWER Tiller. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Ok god service

Ok god service

9. september 2026

Hei Ali,

Takk for at du delte din opplevelse med oss! Det er fantastisk å høre at du fikk god service hos vår butikk i Tiller. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en fem-stjerners vurdering, det betyr mye for oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tiller⚡

Flott betjening

Flott betjening, å rene ryddige lokaler med god merking på hvor du finner det du skal ha.👍

8. september 2026

Hei Mette-Gro Gråwe,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Tiller. Rent og ryddig med god merking er noe vi jobber hardt for å opprettholde, så det er fantastisk å få bekreftelse på at det blir lagt merke til. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg sa til butikkmedarbeideren at jeg…

Jeg sa til butikkmedarbeideren at jeg ønsket en blå iPhone 17 pro Max med innbytte. Jeg fikk en god orientering og dette var gjennomført på et øyeblikk. Meget fornøyd.

5. september 2026

Hei Viggo,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og at alt gikk så raskt og smidig hos oss i Tiller. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er akkurat slike opplevelser vi streber etter å gi hver dag. Vi håper du nyter din nye iPhone og at den gir deg mye glede i tiden fremover. Tusen takk for at du valgte POWER!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid hyggelig å handle hos Power

Alltid hyggelig å handle hos Power! Alltid positiv og serviceinnstilt betjening! Godt sted å være 😁! Handler helst på Power 👍!

2. september 2026
Uopfordret anmeldelse

Hei Steinar,

Så hyggelig å høre at du alltid har en god opplevelse hos oss i POWER Tiller! Det betyr utrolig mye å vite at betjeningen treffer med både positivitet og serviceinnstilt holdning hver gang du besøker oss. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos oss og at du tar deg tid til å dele dette med andre. Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Tiller mange ganger til!

Tilbakemelding

Lett å bestille på nettet, bra info underveis og en meget god service under henting i butikk

14. august 2026

Hei Maria,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde bestillingen på nettet som enkel, at informasjonen underveis var god, og at du fikk en meget god service ved henting i butikk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss. Vi håper å få velkommen tilbake til POWER Tiller en annen gang!

Hei Lars,

Takk for en fantastisk femstjerners anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Tiller. Det er alltid hyggelig å få bekreftelse på at vår innsats blir lagt merke til og verdsatt.

Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt ble som jeg ville ha det

Alt ble som jeg ville ha det. Varene ikke levert ennå så da kan det bli en annen opplevelse, håper ikke det…

23. august 2026

Hei kunde,

Så hyggelig å høre at alt har vært som forventet så langt! Vi forstår at det kan være litt spennende å vente på levering, men vi håper selvfølgelig at resten av opplevelsen blir like bra. Du kan alltid følge med på ordrestatusen din via din MyPOWER-konto eller sporingslenken i ordrebekreftelsen for å holde deg oppdatert.

Rask og god hjelp

Rask og god hjelp. Hyggelig kundeservice

20. august 2026

Hei FRANK,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god hjelp, og at du opplevde kundeservicen vår som hyggelig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger er gull verdt og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper du får en videre like god opplevelse hos oss neste gang du besøker oss.

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice. Utrolig positiv og hjelpsom ung mann.👏👏😊

19. august 2026

Hei UNNI,

Så utrolig hyggelig å lese! Det gjør oss ekstra glade når besøket hos oss blir en god opplevelse. Engasjerte og hjelpsomme medarbeidere er noe vi virkelig verdsetter, og det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp hos oss på Tiller. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, og for de varme ordene. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen en annen gang.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempeflink selger, og de to som hjelpe meg på support

Kjempeflink selgeren, og de som jobbet på suport.

12. august 2026
Uopfordret anmeldelse

Hei June,

Så utrolig hyggelig å høre! Det er alltid fantastisk å få slike tilbakemeldinger om personalet vårt. Selgere og supportmedarbeidere som gir en god opplevelse er akkurat det vi streber etter hos POWER. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, det betyr veldig mye for teamet på Tiller.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nyttig info

Nyttig info. God service.

12. august 2026

Hei Steinar,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du fikk god service og opplevde besøket som positivt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi håper å se deg igjen ved POWER Tiller en annen gang.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg hadde valgt feil produkt

Jeg hadde valgt feil produkt, men en dyktig selger guidet meg raskt på plass, billigere ble det også.

10. august 2026

Hei øyvind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du raskt fikk god veiledning og endte opp med et produkt som passet bedre, og til en lavere pris.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Tiller.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er fornøyd med gode service og…

Jeg er fornøyd med gode service og raskt levering.
Ambefaler.

11. august 2026

Hei Agnieszka,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med god service og rask levering, og vi setter stor pris på anbefalingen din.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En meget kunnskapsrik selger som…

En meget kunnskapsrik selger som gjorde at jeg kjøpte meg ny mobil der.

9. august 2026

Hei VINJE JUNE KARIN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Tiller, og at den gode veiledningen gjorde valget av ny mobil enklere.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig profesjonell oppførsel fra…

Veldig profesjonell oppførsel fra kundebehandlere selv om det var mange som ventet på å bli ekspedert.

8. august 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde profesjonell og god hjelp, selv i en travel butikk. Slike tilbakemeldinger betyr mye og settes stor pris på.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

7. august 2026

Hei Sergiu,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uten tvil den beste forhandleren av…

Uten tvil den beste forhandleren av elektronikk på Tiller. Alltid hjelpsomme, alltid ærlige.

6. august 2026

Hei Kristoffer,

Tusen takk for de flotte ordene. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Tiller har vært så god, og at hjelpen oppleves som både ærlig og nyttig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tiller⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.