Power.no - Tønsberg Anmeldelser

Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118 Tønsberg, NO

Helt sykt dette !!! Bestilte fryseboks som skulle vært levert på døren og betalte for det men NEI ble levert til MENU 🤦‍♀️😂🤦‍♀️ Har ikke bil eller så stark ryggen til å bare den hjem😅😅 Synnes... Se mere

Det er lett å være i butikken... tar ikke så langt tid...ble expidert med en gang! Men...jeg savner Deres tilbud om nedbetallingen on 1 år eller 2 årstid! Tusen Takk til alle dere!

Klikk og hent fungerte helt utmerket. Varen var pakket og lå klar i kassen da jeg ankom butikken. Selgeren var rask og profesjonell og jeg slapp å bli tilbudt en hel drøss med produkter (forsikring, k... Se mere

Det er herlige medarbeidere her, kunnskapsrike på hvert sitt felt. Får i grunnen svar på det jeg lurer på når jeg er her. Tommel opp fra meg hilsen RulleRolf

1. Elektronikbutik

• Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118, Tønsberg, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tønsberg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

9.894 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flott kundeservice

Ble kontaktet av personal umiddelbart. Som regel må man selv lete etter hjelp i slike butikker. Svært imøtekommende og tillitsvekkende.

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt raskt og fikk en så god opplevelse i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra kjekt å høre at servicen opplevdes som både imøtekommende og tillitsvekkende.

Hjelpsom og kunnskapsrik ekspeditør

Hjelpsom og kunnskapsrik ekspeditør. Raskt og god kundeservice.

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask, hjelpsom og kunnskapsrik service i Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Levering

De som kom med kombiskap skal ha 600 kr for å flytte hengsler fra høyre til venstre, det sa ikke selger på power noenting om. Han sa at det var inkludert i prisen for hjemlevering.

Hei Bente,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det skjønner jeg godt at reageres på.

Endring av dørhengsel på kjøleapparat er en egen tjeneste, og prisen er 649 kr før levering eller 999 kr etter levering. Dette er ikke inkludert i vanlig hjemlevering.

Når det har blitt oppfattet som inkludert, er det naturlig at dette skaper irritasjon. Hvis du ønsker hjelp med selve saken videre, kan du kontakte kundeservice direkte.

Veldig god service

Hei Trond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tønsberg⚡

Personele var veldig hyggelig og de…

Personele var veldig hyggelig og de hjalp oss veldig mye

23. juli 2026

Hei Sami,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og ble tatt godt imot i Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se dere igjen.

Hei Hugo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde gode råd og at butikken var oversiktlig.

Alt var helt greit.

Alt var helt greit.

24. juli 2026

Hei Wenche,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at alt var helt greit, og at opplevelsen svarte til forventningene.

Her er det service på høyt plan

Her er det service på høyt plan
Personalet har kompetanse og er imøtekomme og blide. Det er en glede å handle her.

22. juli 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, kompetanse og et imøtekommende personale hos POWER Tønsberg.

God service rask klar

God service rask klar. Minus var at ledning var for kort og at de ikke kunne hjelpe meg med ny

Hei Thomas,

Takk for tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at du opplevde god og rask service i Tønsberg.

Samtidig er det kjedelig at ledningen var for kort, og at du ikke fikk hjelpen du trengte med en ny. Vi setter pris på at du nevner begge deler, fordi det gir et mer komplett bilde av opplevelsen.

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk vennlig og hjelpsom betjening i Tønsberg. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Bra service 🤩

Bra service

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en bra opplevelse og fikk god service 🤩

Hyggelig personale

Hyggelig personale

17. juli 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig personale i Tønsberg.

God servise

11. juli 2026

Hei Stein Olav Riise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Dårlig bemanning. Lite engasjement

Dårlig bemanning. Tok lang tid før jeg ble ekspedert😟

14. juli 2026

Hei Anne-Grete,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er leit å høre at du måtte vente lenge og at besøket ikke føltes mer engasjerende.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din er viktig for oss. Vi håper neste besøk i Tønsberg gir et langt bedre inntrykk.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, godt tilbud og bra service👌

10. juli 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det var enkelt å bestille, og at både tilbudet og servicen traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Stein,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos POWER Tønsberg, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Super service😀

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk super service hos POWER Tønsberg.

Veldig bra service

Veldi bra service

Hei Skender,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk veldig bra service.

Veldig hyggelig folk bak disken

Veldig hyggelig folk bak disken

Hei Åge,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelige folk bak disken i Tønsberg.

Grei mottakelse

Vennlig betjening

6. juli 2026

Hei Vilikkevise,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du fikk en grei mottakelse og vennlig betjening i Tønsberg.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.