Virksomheden har svaret
Fordi eg fekk ein god forklaring om ka eg måtte vite om produkte hjelpsom personal
Virksomheden har svaret
Enkel og grei handel, produktet var som det skulle, overlevering i butikk upåklagelig.
Naustdalsvegen 1B, 6800, Førde, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Fikk bestilt det eg skulle ha
Personen var veldig behjelpelig

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Jeg hadde en veldig god opplevelse. Prosessen var enkel og oversiktlig, og jeg fikk rask respons på det jeg lurte på. Det som imponerte meg mest var hvor effektivt alt ble håndtert – uten unødvendige forsinkelser.
Virksomheten er spesielt god på kundeservice. Kommunikasjonen er tydelig og profesjonell, og man føler seg tatt på alvor. I tillegg virker det som de har gode rutiner og kontroll på det de driver med.
Hvis jeg skal nevne noe som kan forbedres, kunne det vært enda tydeligere informasjon på enkelte punkter, slik at man slipper å stille spørsmål. Men totalt sett er jeg veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem videre.

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Kundebehandleren var hyggelig. Litt usikker på spørsmål om produktet, virket fersk i jobben. Men, det var en hyggelig handel 🤞

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Leverte inn vare med feil.
Fikk ingen til bakemelding.
Ringte på butikk fikk ny med en gang 👍👍

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Litt lang ventetid på betjening.
Kunne vært bedre utvalg på nettbrett.

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Lett å bestille med klikk og hent, god og proff kundebehandling i butikken

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Som Powermedlem får eg gode fordeler, gode tilbud. Og god hjelp i butikken får nok alle.

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
The product was klikk og hent, but when I went to pick up the item, he presented a “demo” model. He stated it was the only one they had. When I explained the website did not mention it and asked for a discount, he said he could not offer one.
Addendum: after writing this review, Power reached out to me and have apologized and gave me bonus points onto my power account. I do appreciate the olive branch and change my score to 3 stars.

Besvarelse fra Power.no - Sunnfjord
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.