Jeg ble ivaretatt som kunde helt fram til sluttført handel, selv om det var flere som ønsket hjelp. Min selger framsto som faglig solid, hadde også gode pedagogiske evner. Kommer tilbake dit!
Virksomheden har svaret
Alle på butikken hilser og smiler, de er så hjelpsomme, så skal vi ha noe som de selger, kommer vi alltid tilbake
Virksomheden har svaret
Fikk gå i fred å spekulere selv uten å bli avbrutt av en selger. Var på utsikt etter en handsfree med mulighet for tilkobling av 2 telefoner.
Hell Senteret, Sandfærhus 24, 7500, Stjørdal, Norge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kjøpte støvsuger. Fikk god hjelp og veiledning. Veldig hyggelig betjening, så fornøyd 👍😊

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Selger snakket ned produktet som jeg ønsket, for å snakke opp noe jeg la veldig utrykk på ikke ønsket. Dette altså merke på produktet. Setter pris på at selger er ærlig, men synes det er synd at jeg som har bestemt meg for ett produkt og betalt deretter føler jeg har gjort ett dumt valg i ettertid, av det selger sa om produktet. Uansett jeg kjøpte det jeg ønsket og er meget fornøyd😊

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Vet ikke hva dere søker etter, men jeg var kun innom for å kjøpe en fargetoner til min printer.

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Når jeg kommer inn i en nesten tom butikk og de ansatte er mer opptatt av egne gjøremål isf. å prøve å selge, hadde jeg mest lyst til å gå, men hadde heldigvis lest meg opp litt på nettet ang. gjeldende vare, så jeg bare betalte det jeg kjøpte og gikk.

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Hadde produktet jeg ville ha og god kunnskap. Gode erfaringer fra tidligere besøk hos Power

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Jeg måtte stå nesten 10 minutter foran tomt kassa skranke for å få betjening. Måtte til slutt rope å spørre hvor det var noen til å betjene.

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Fikk gå i fred å spekulere selv uten å bli avbrutt av en selger.
Var på utsikt etter en handsfree med mulighet for tilkobling av 2 telefoner.

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Min selger framsto som faglig solid, hadde også gode pedagogiske evner.
Kommer tilbake dit!

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Jeg fikk den hjelpen jeg trengte

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Opp gjennom årene har jeg mange hvite/brunevarer hos Power Hellsenteret. Grunnen har vært tillit til butikk og ansatte.
I sommer kjøpte jeg ny Samsung mobil. Har kjøpt flere Samsung mobiler gjennom tidene. Denne siste som jeg kjøpte sommeren -25, har aldri fungert slik man forventer av en Samsung. Har vært innom butikken flere ganger, men uten at noen kan gi et svar/løsning på hvorfor telefonen mister Internett 2-3 ganger daglig. I går 28.01 var jeg på nytt innom i håp om å få hjelp. Etter ca 3 kvarters venting, dukket selger Borislav P. opp og ville hjelpe. Forklarte igjen problemet om at internett forsvinner daglig. Da foreslår selger Borislav P at jeg bør bytte fra Onecall til Ice, fordi Onecall ikke er like godt utbygd som Ice. Dette var Borislav P sitt forslag til løsning. Nok en gang stolte jeg på Power Hellsenteret, og inngikk en avtale med ice i stedet for OneCall som jeg har vært tilfreds med i ca 10 år.
Derfor var jeg spent idag da jeg skulle teste nettet til Ice etter 24 timer. Etter ett raskt besøk på nærbutikken idag, skulle jeg teste nettet, men nei; samme melding idag som med OneCall: "Du er f.t. uten nettforbindelse"
Min påstand fra sommeren 25, da jeg kjøpte denne telefonen, er at det må være en feil i telefonsystemet. Har hatt både Samsung, Nokia og Ericsson opp gjennom årene, men har aldri hatt nettverksproblemer før som jeg har med den Samsung jeg har nå. M,a.o lå ikke løsningen på mine problemer i å bytte mobiloperatør som Borislav P hevdet onsdag 28.01.
Dermed sitter jeg idag med en noe svekket tillit til Power Hellsenteret, siden jeg har vært innom butikken 5-6 ganger tidligere uten å få hjelp til å løse problemet med min Samsung. Det er klart at med dagens digitale samfunn med Nettbank, lege/helsenorge på nett, e-post etc etc da er det ett "must" at nettet fungerer greit også for vanlig telefonering. Og det gjør det så absolutt IKKE på min Samsung telefon, til tross for 5-6 besøk hos Power Stjørdal Hellsenteret. Forventer en snarlig reaksjon

Besvarelse fra Power.no - Stjørdal
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.