Power.no - Moa Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Amfi Moa Øst, 6010 Ålesund, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hyggelig personale! men hadde ikke erfaring med dyson submarine Skuffende at det ble invitert til demonstrasjon av produktet i hentemelding som jeg hadde bestilt greit på nett. Ble derfor ti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Power på Moa Ålesund traff jeg en ansatt som hjalp meg med å finne deler til gammel Point støvsuger. Dette tok tid men han ga ikke opp og tilslutt fant han ut at den fantes på Power Breivika . Veldig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fordi selgeren var på tilbudssiden fra første stund, sette av tid nok til at jeg opplevde en trygg handel og føler at når jeg fikk vaskemaskinen levert så var det en god total opplevelse og at også... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har blitt positivt overrasket over hvor hjelpsom og kundevennlig de ansatte på Power Moa er. Finnes det bedre priser andre plasser er de rask å akseptere pris match og du føler faktisk at de øns... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Amfi Moa Øst, 6010, Ålesund, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Moa

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10.898 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Hei Jarle,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss virkelig å høre at du fikk kjempegod service og god hjelp hos oss på POWER Moa. Slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere den beste opplevelsen vi kan. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Hjelpsom og imøtekommende

Hjelsom og imøtekommende

13. september 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde personalet som hjelpsomt og imøtekommende. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper du kommer tilbake til oss en annen gang. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moa⚡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rask å god behandling av Bruno på Moa.

Rask å god behandling av Bruno på Moa.
Jeg hadde kjøpt en fryser som var skadet å han ordnet raskt opp i det.

12. september 2026

Hei Raymond,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er alltid hyggelig å høre om opplevelser der alt går smidig og raskt. Det å få rask og god hjelp når man oppdager en skade på et produkt, er akkurat det vi streber etter hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, god service.😃👍

19. august 2026

Hei Arne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en hyggelig opplevelse med god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skulle følge skrutrekker på…

Skulle følge skrutrekker på vaskemaskin. Forferdelig mye arbeid og fjernet transport skruer fra maskinen.

3. september 2026

Hei Farah,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er utvilsomt frustrerende når instruksjonene for montering av en vaskemaskin viser seg å være mer krevende enn forventet, og vi forstår at det å måtte fjerne transportskruer selv oppleves som unødvendig ekstraarbeid. Vi tar til oss tilbakemeldingen din og vil se nærmere på hvordan informasjonen rundt montering og transportskruer kan forbedres, slik at flere slipper samme opplevelse. Vi håper du likevel får god bruk av vaskemaskinen, og at du gir oss en ny sjanse en annen gang. 🧡

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grei (og rask) hjelp i butikken

Grei (og rask) hjelp i butikken. Varen var på lager for levering umiddelbart.

27. august 2026

Hei Petter,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god hjelp i butikken, og at varen var klar for umiddelbar levering. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig hyggelig dame på Power Holen som…

Veldig hyggelig dame på Power Holen som ordnet mobilen for meg.

24. august 2026

Hei Ola,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med mobilen hos oss på POWER Holen! Det er akkurat slike opplevelser vi streber etter å gi hver eneste dag. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, det betyr veldig mye for oss å høre at du er fornøyd.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Holen⚡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Guys know how to find good PC Many…

Guys know how to find good PC Many thanks to Leander and Bruno

24. august 2026

Hi Stanislav,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig PC! Det er akkurat slik vi vil at det skal være hos POWER. Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Hei Selahattin,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å gi god service hver eneste dag. Vi satser virkelig på at alle skal føle seg velkomne og tatt vare på når de besøker oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Hei dag inge bjørkedal,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du opplevde handelen som både rask og effektiv. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig fornøyd med tven og hyggelig…

Veldig fornøyd med tven og hyggelig servise.

7. august 2026

Hei Marja,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med TV-en og opplevelsen hos oss.

Veldig god service

Veldig god service, hyggelig medhjelper, absolutt å anbefale.

7. august 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en så positiv opplevelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og anbefalingen din betyr mye.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI, på vegne av din lokale POWER butikk

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hurtig hjelp!Lp PPU ml LP i LP LP og

Hurtig hjelp for å finne derved treng!!

4. august 2026

Hei Gunnar,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og fant det du trengte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Moa.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk god hjelp av betjening med…

Fantastisk god hjelp av betjening med god innsikt

1. august 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fantastisk god hjelp av betjeningen på Moa, og at innsikten deres gjorde opplevelsen ekstra god.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tror eg har blir solgt demo modellen…

Tror eg har blir solgt demo modellen isteden for en ny vare. Varen ser «skitten» ut.

1. august 2026

Hei Arve,

Takk for at du forteller oss om din erfaring.

Det er leit å høre at du tror du er blitt solgt en demo-vare hos oss uten å bli informert om dette, det er selvfølgelig ikke noe som skal skje. Her ville vi anbefalt å ta turen innom den aktuelle butikken, slik at de kan bistå deg videre om du enten ønsker å heve kjøpet eller få en prisreduksjon - henvis gjerne til din omtale når du er innom!

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Moa

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så fin opplevelse og god kundebehandling hos oss.

God hjelp

God hjelp. Rimelig nøytral og objektiv informasjon om produktet(tv). God pris.

28. juli 2026

Hei Jørgen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, nøytral og objektiv veiledning om TV-en, og at prisen også svarte til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Kjapp og god service

Kjapp og god service

22. juli 2026

Hei Moa,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kjapp og god service hos POWER Moa.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Ingenting

Kjempe enkelt veggfeste

19. juli 2026

Hei Øyvind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at veggfestet var kjempeenkelt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig bra👍

14. juli 2026

Hei Andreas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moa⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.