Power.no - Lagunen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Laguneveien 21, 5239 Rådal, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utgangspunktet for besøket hos Power Lagunen var å hente en reparasjon. Endte med refusjon av opprinnelig kjøpesum av produktet og tilbud om kjøp av nytt produkt. Hyggelig, ryddig og god produktkunnsk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Laguneveien 21, 5239, Rådal, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lagunen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10.898 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig flink ung selger på Garmin…

Veldig flink ung selger på Garmin klokke- troverdig, kunnskapsrik og ville nesten tilby henne jobb hos oss, i annet yrke- veldig bra

13. september 2026

Hei Monica,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre om en selger som virkelig skilte seg ut med kunnskap og troverdighet rundt Garmin klokker. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hos oss, og det er fantastisk å høre at du nesten ville tilbydd henne jobb! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hun som ekspederte oss var en positiv…

Hun som ekspederte oss var en positiv og grei dame.

11. september 2026

Hei Harald,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i POWER Lagunen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi vil gjerne at beskjeden når frem til den ansatte du nevner. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet til å fortsette å gi god service hver dag. Vi håper å se deg igjen hos oss i fremtiden.

Hei Thanh Tam Ngo,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en bra opplevelse hos oss og at du ble tatt godt imot. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Veldig fornøyd

gode tilbud, gode produkter og god service

12. september 2026

Hei Marianne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med gode tilbud, kvaliteten på produktene og servicen du fikk hos oss i Lagunen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang. Fortsatt god høst!

God support

God support, kunnskapsrik medarbeider.

12. september 2026

Hei Atle,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god support og ble hjulpet av en kunnskapsrik medarbeider hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

En etterlengtet spa opplevelse man har…

En etterlengtet spa opplevelse man har råd til hver dag.

10. september 2026

Hei Stig,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss ekstra glade å høre at du er fornøyd med opplevelsen og at vi kunne bidra til noe du ser frem til hver dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper du får nytte og glede av produktet i lang tid fremover.

Utmerket hjelp

Utmerket hjelp, raskt.

8. september 2026

Hei John,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du fikk utmerket og rask hjelp hos oss. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkter fungerte slik som forventet

Produkter fungerte slik som forventet. Effektivt og hyggelig hjelp av personalet. Tommel opp!

Hei Frode,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at produktene fungerte slik som forventet, og at du fikk effektiv og hyggelig hjelp av personalet hos oss i Lagunen. Slik opplevelse er akkurat det vi streber etter å gi hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og tommel opp fra din side betyr mye for hele teamet. Vi håper å få velkommen deg tilbake til POWER Lagunen en annen gang!

God service

God service. Den ansatte hadde veldig god info om produktene vi kjøpte😊

30. august 2026

Hei Ove,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god service og at den ansatte i butikken kunne gi deg god informasjon om produktene du kjøpte. Det er akkurat slik vi ønsker at en handel hos POWER skal oppleves, og det er alltid fint å høre når våre medarbeidere treffer blink. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi håper du får stor glede av produktene dine. Velkommen tilbake til POWER Lagunen en annen gang!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte en 85 tommer samsung

Kjøpte en 85 tommer samsung. Både transport og utpakking gikk fint. Ingen synlige skader på embalasje eller Tv. Fikk hengt opp Tv og slo den på. Fikk da se at skjermen var ødelagt og en fin "rose" i øverste hjørne. Har sendt inn klage og venter i spenning på hvilken unnskyldinger de kommé til å bruke. Tv er ny så bevisbyrden er på deres side.

Hei Yngve

Takk for at du tar kontakt.

Vi har full forståelse for den krevende og frustrerende situasjonen du har havnet i. Å pakke ut og montere en storskjerm på 85 tommer krever både tid og innsats, og det er skuffende når produktet viser seg å ha en innvendig skjermskade ved oppstart. Slik skal det selvsagt ikke være.

Saken din er nå registrert og sendt videre til varehussjefen ved det aktuelle varehuset for videre oppfølging.

Vi beklager ulempene dette medfører for deg, og takker for tålmodigheten din. Dersom du har noen spørsmål underveis, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 21 00 40 00 eller på epost: kundeservice@power.no

Ønsker deg en fin dag videre!😊

Med vennlig hilsen
Lene
POWER

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Damen som ekspederte meg var fantastisk…

Damen som ekspederte meg var fantastisk flink og veldig blid og servicevennlig :-)

Hei Arild,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i POWER Lagunen. Det å bli møtt av en blid og servicevennlig medarbeider som virkelig vet sitt kjenner, er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Lett å få tak i med hjelp fra betjening

Lett å få tak i med hjelp fra betjening

27. august 2026

Hei HELEN,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er alltid deilig å høre at betjeningen var tilgjengelig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Topp personale

Topp personale

26. august 2026

Hei Bjarne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Lagunen. Et dedikert og engasjert team er noe vi virkelig verdsetter, og det er fantastisk å se at dette kommer tydelig frem i besøket ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Selv om jeg hadde sjekket på nett hadde…

Selv om jeg hadde sjekket på nett hadde dere ikke varen. Valgte da et mye dyrere alternativ. Synes og det er et utrolig mas om dyre forsikringer, endring av mobilabonnement etc. utrolig unødvendig når jeg klart viser at jeg ikke er interessert. De ansatte er tydelig kjøpt og betalt av Telenor…… blir nesten pinlig….

23. august 2026

Hei Sidsel,

Hei Sidsel 😊

Takk for at du deler opplevelsen din fra besøket hos oss i Lagunen. Det er utvilsomt frustrerende når en vare som vises tilgjengelig på nett ikke finnes i butikken, og man føler seg presset til å velge et dyrere alternativ. Vi forstår også at det oppleves ubehagelig når man gjentatte ganger blir tilbudt forsikringer og mobilabonnement man tydelig har takket nei til 🤗

Vi vil ta dette videre internt for å se nærmere på både lageroppdateringene mellom nett og butikk, samt rutinene rundt tilleggstjenester og hvordan disse kommuniseres i butikk. Slik opplevelsen din var, er det absolutt rom for forbedring her 💬

Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss ✨

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Dyktig selger

Dyktig selger, god informasjon.

23. august 2026

Hei Ralf,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det er alltid fint å høre at du fikk god hjelp og informasjon av en av våre selgere. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen hos POWER Lagunen en annen gang.

God hjelp oversiktlig

22. august 2026

Hei Terje,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og opplevde oversiktligheten hos oss. Slike tilbakemeldinger er gull verdt for oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen hos POWER Lagunen.

Veldig god service

Veldig god service. Ledning på radio var ødelagt. Fikk ny radio, riktig nok INNENFOR GARANTITIDEN. Så ble det sagt at jeg skulle fått samme service selv om det hadde gått noen dager over. Syntes det var raust!

19. august 2026

Hei Gunnlaug,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og en ny radio når du trengte det. At teamet på Lagunen viste raushet selv om garantitiden så vidt var passert, er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen hos POWER skal være. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du får stor glede av den nye radioen din.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Skulle hente en pc på lagunen

Skulle hente en pc på lagunen. Ingen var til stede på avdelingen pc. Etter en stund dukket det opp en ung dame.Hun fant en pc som var en annen enn den bestilte. Mye rot og tiden gikk. Hun fikk ererhvert hjelp til å finne den den rette pakken. Dette tok lang tid for en pakke som skulle hentes.🙂👎

20. august 2026

Hei Rolf,

Hei Rolf! Det er utrøstelig å høre at hentingen av PC-en din på Lagunen ikke gikk så smidig som den burde ha gjort. 😊

Vi forstår at det er frustrerende å komme for å hente en pakke og oppleve at ingen er til stede i PC-avdelingen, at det tar tid å få hjelp, og at det i tillegg ble funnet feil PC først. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha hos oss.

Tilbakemeldingen din er veldig verdifull for oss, og vi vil ta dette videre internt for å se på rutinene rundt henteprosessen og bemanningen i avdelingen. 💬 Vi håper at du gir oss en ny sjanse til å levere en bedre opplevelse neste gang du besøker oss! 🤗

Med vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Kjempe god butikk

Kjempe god butikk. Endelig en elvarebutikk som er problemfritt og rask på kundebehandling. Utlevering på lageret gikk smertefritt i motsetning til alle andre power og elkjøp varehus. Anbefales på det sterkeste

17. august 2026

Hei Patryk,

Så utrolig gøy å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Lagunen! Det å få en smertefri og rask utlevering er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å høre at vi skiller oss positivt ut. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, og for den sterke anbefalingen. Vi satser på å holde det slik!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God hjelp av en flink og hyggelig…

God hjelp av en flink og hyggelig persona👍

18. august 2026

Hei Bnte Ren allo,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp av en av våre medarbeidere hos POWER Lagunen. En tommel opp fra en fornøyd besøkende er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Lagunen⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.