Power.no - Kristiansund Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502 Kristiansund, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeg stod lenge i butikken og ventet på hjelp. Synes ikke jeg fikk den hjelp jeg ønsket. Butikk medarbeider viste svært lite om ovn, og etter at jeg fikk ovn hjem i dag angrer jeg på kjøp. Skulle kjøpt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon. Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt sm... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fikk kjapp hjelp med overføring fra en mobil til en annen, gikk litt tid men greit å ha en kafe i nærheten slik at ventetiden ikke ble så lang, hyggelig og kompetent betjening 👍

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God, relevant og rask hjelp. Sjekket ut mulig tilbudsmulighet uoppfordret, som førte til ekstra avslag.

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502, Kristiansund, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9.764 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positiv og kunnskapsrik betjening.

15. august 2026

Hei kunde,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde positiv og kunnskapsrik betjening hos oss i Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen i butikken snart!

God kundeservice

God kundeservice, og rask levering

6. august 2026

Hei janicke,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og leveringen. Rask og god service er akkurat det vi streber etter hver dag, og det er fantastisk å se at dette kom til uttrykk hos oss i Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du får like god hjelp neste gang du handler hos oss.

Veldig god hjelp!

Veldig god hjelp da jeg kjøpte ny mobil. Flott service!

14. august 2026

Hei Karin,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk veldig god hjelp hos oss i Kristiansund. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å gi vår beste service hver eneste dag. Vi satsetter virkelig på at alle som besøker oss skal føle seg tatt vare på og få den hjelpen de trenger. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super amazing customer service!

13. august 2026

Hi sofonias,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en super opplevelse hos oss i Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinnsykt rask kundeservice og…

Sinnsykt rask kundeservice og kvalitet!! Det er verdt en femstjerners!!!

12. august 2026

Hei Peder,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde rask kundeservice og god kvalitet hos oss i Kristiansund. Fem stjerner fra deg betyr alt for oss! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få glede av deg igjen en annen gang.

Rask hjelp av ansatt

Rask hjelp av ansatt. Dyktig veiledning av produktet vi kjøpte.

11. august 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og god veiledning i Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du blir fornøyd med produktet ditt lenge.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fikk hjelp med en gang av en hyggelig…

Fikk hjelp med en gang av en hyggelig ung mann som var behjelpelig

10. august 2026

Hei Svanhild,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang, og at opplevelsen i Kristiansund var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen.

Tipp topp

9. august 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god, relevant og rask hjelp, og at opplevelsen i Kristiansund ble så bra.

Ekstra kjekt er det at initiativ og god service gjorde handelen enda bedre. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Fikk god hjelp av hyggelige ansatte👍🏻

Fikk god hjelp av hyggelige ansatte👍🏻

8. august 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av de ansatte i Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Selgeren var flink

Selgeren var flink

29. juli 2026

Hei Marjeris,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse, og at selgeren var flink.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kristiansund⚡

Utmerket service 👍😊

Kunnskapsrik og god service av ansatte blir vel flere turer dit

25. juli 2026

Hei Jan-Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kunnskapsrik og god service i Kristiansund, og at besøket ga mersmak.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å se deg igjen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fant d æ trengte på egenhånd

Fant d æ trengte på egenhånd.
Vældig fornøyd med produkte og butikken

16. juli 2026

Hei Bård,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fant det du trengte på egenhånd, og at du er veldig fornøyd med både produktet og butikken.

Det setter vi stor pris på, og vi håper vi får gleden av å se deg igjen.

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg sett og fikk hjelpsom og god service i Kristiansund.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi håper å se deg igjen.

Service

God service og kundebehandling.

17. juli 2026

Hei Daniel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med service og kundebehandling hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

god opplevelse Power Kristiansund

Trivelige kundebehandlere, bra pris på produkt, ryddig butikk

11. juli 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Kristiansund, og at både servicen, prisen og butikken levde opp til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ble lurt

Ble. Lurt. Kjøpte en garmin
Drive.betalte og fikk med fratrekk for bursdaggs gave og ett beløp som jeg hadde som bonus. Var misfornøyd med garmin, og byttet den med tom tom. Denne tom tom var brukt, fikk litt avslag på den. Men jeg fikk ikke med meg de bonusene på den.Ble bare fra trekk fra det jeg betalte for garmin. Så jeg måtte betale 243 kr ekstra.så dette er svindel. Dette burde ekspedøren forstått.Så jeg får se om Power er bra. Ønsker tilbakemelding. Får jeg ikke det så legger jeg ut kvitteringen, så får folk se om jeg har rett. Hilsen Terje

9. juli 2026

Hei Terje,

Terje, takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik dette skal føles, og jeg forstår godt at det oppleves frustrerende når bonus og fratrekk ikke ser ut til å ha blitt håndtert som forventet ved byttet 😊

Saken din er allerede sendt videre til POWER Kristiansund, slik at de kan gå gjennom hvordan byttet av Garmin til den brukte TomTom-en ble behandlet, inkludert bonus, bursdagsgave og mellomlegget på 243 kr 💬

Tilbakemeldingen din blir også brukt til å se nærmere på rutinene rundt bytte i butikk og hvordan slike fratrekk forklares i kassen, fordi dette skal være tydelig og ryddig for deg 🤗

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trivelig betjening og god opplevelse.

Trivelig betjening og god opplevelse.
😀

4. juli 2026

Hei Magne,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og møtte trivelig betjening hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper å se deg igjen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Deres ansatte ga meg mikrobølgeovn i en…

Deres ansatte ga meg mikrobølgeovn i en åpnet eske. Hun forsikret meg om at alt var i orden og at det ikke var nødvendig å åpne den for å sjekke. Da jeg kom hjem, oppdaget jeg at det manglet deler

hun ga meg et tilbud på SIM-kort/mobilabonnement uten å presentere alle de tilgjengelige alternativene som fantes

28. juni 2026

Hei Mohammed,

Takk for at du legger igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Jeg forstår frustrasjonen din over denne situasjonen, at du er blitt utlevert en ukomplett var samt manglende informasjon om abonnementer. Jeg beklager for det negative inntrykket du har fått av oss etter dette besøket.😔

Din tilbakemelding er sendt videre til butikken, og jeg er blitt informert om at du skal ha blitt kontaktet angående dette. Jeg håper butikken har kommet med mer informasjon og en løsning på de manglende delene til din mikro, og at du føler deg bedre ivaretatt av oss.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God og rask kundeservice

God og rask kundeservice

24. juni 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og rask kundeservice hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Kristiansund⚡

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Litt forvirring med å finne varen som…

Litt forvirring med å finne varen som var bestilt for click og hent…lang ventetid i kassa, for lite folk på jobb på en fredag ettermiddag..

19. juni 2026

Hei Thore,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at varen ble funnet, men det høres samtidig ut som besøket ble mer tungvint enn det burde vært, særlig med ventetid i kassa på en travel fredag ettermiddag.

Vi setter pris på at du peker på dette. Tilbakemeldingen din er nyttig og tas med videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kristiansund⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.