Power.no - Jærhagen Anmeldelser 31

4,2

Solavegen 25, 4351 Kleppe, NO

Fikk god hjelp til å finne produktet jeg skulle kjøpe. Og dere hadde det inne. Men jeg «hater» at dere skal prøve å få meg til å tilleggsprodukter. Gratis i en periode, og så automatisk videreføring... Se mere

Fantastisk hjelpsom ansatt på avd jærhagen når kjøpte telefon. Litt mye surr og venting når kom i kasse for å få på beskyttelse glass å betale som trekker ned.

Det var veldig greitt å hente varen i butikken!! En ansatt hentet varen (støvsuger) veldig kjapt til kassen👍👍 Blid og hyggelig og hjelpsom betjening Terningkast 6😊😊

1. Elektronikbutik

• Solavegen 25, 4351, Kleppe, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Jærhagen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Meget dårlig opplevelse

Meget dårlig opplevelse. Bestilte oppvaskmaskin på klikk og hent, da jeg så at fargen vi skulle ha var inne. Fikk hørt med folk til og hjelpe en fredagskvekd. Denne personen skulle etter planene på festival. Men valgte og heller hjelpe meg. Fikk melding om at den var klar til henting. Kjørte ned gikk inn i butikken og betalte og kjørte til vareutlevering. Etter en stund ringte de fra utleveringen at dei ikke hadde den allikevel. Dette var meget skuffende, da jeg hadde fått hjelp og den personene oftret festivalen.

6. juni 2026

Fantastisk hjelpsom ansatt på avd…

3. juni 2026

Hei Arild,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fantastisk hjelp ved kjøp av telefon på Jærhagen. Samtidig er det nyttig å få med at det ble litt surr og venting i kassen ved beskyttelsesglass og betaling.

Vi setter pris på både rosen og tilbakemeldingen din. Det gir et godt bilde av hva som fungerte bra, og hva som kan bli smidigere neste gang.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Følte vi fikk lite informasjon om…

Følte vi fikk lite informasjon om produktet vi kjøpte. Selgeren virket som han ville få gjordt handelen så raskt som mulig og bli ferdig. Vi var ikke fornøyd, syntes produktet ikke passet oss da vi kom hjem. Vi returnerte varen.

Hei Marit,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du har hatt en negativ erfaring i møte med oss, jeg beklager veldig for dette. Det er klart at de ansatte hos oss ikke skal prøve å få unnagjort en handel så raskt som mulig, det som er viktig for oss i POWER og som skal være fremst i hodet for våre ansatte er kundens behov - altså dine behov. At du her ikke fikk nok informasjon om produktet dere endte opp med å kjøpe er ikke bra nok av oss, og vi tar med oss dette videre internt slik at vi kan se på våre rutiner.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Linn
POWER

Eg syns at kr.690 var svært mykje for…

Eg syns at kr.690 var svært mykje for ca. 5 min.mobilhjelp. Var inne neste dag for og klage, men fekk beskjed om at dette var ein pris som alle tok…Spurde på ein annan butikk, dei var mykje billigare..Så dette blir siste besøk i Power…Han kunne oppgitt pris på forhånd …..Ragnhild

Hei Ragnhild,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Forstår frustrasjonen din angående support i butikk som oppleves som dyr, dette er en standardpris på support hos oss uavhengig av tiden som brukes på å utføre tjenesten. Men vi tar med oss din tilbakemelding videre, for du har absolutt rett i at vi kan bli flinkere på å oppgi våre priser på forhånd.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Kunnskapsrik betjening.
B R A👍

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med oppsettet og at betjeningen opplevdes som kunnskapsrik. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Rask og god service og imøtekommende…

Rask og god service og imøtekommende ansatte 😊

30. maj 2026

Hei AUD JORUNN LOKØY,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service, og at du ble møtt på en imøtekommende måte.

Super kundeservice!!!

Det var veldig greitt å hente varen i butikken!!
En ansatt hentet varen (støvsuger) veldig kjapt til kassen👍👍
Blid og hyggelig og hjelpsom betjening
Terningkast 6😊😊

30. maj 2026

Hei Hanne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at hentingen gikk så greit, og at du møtte blid, hyggelig og hjelpsom betjening i butikken. Det er også ekstra kjekt å høre at varen ble hentet raskt til kassen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Produktet var på lager

Produktet var på lager, og selger var kjapp og hyggelig. Informerte om bonusbeløp på konto som ble trukket av.

28. maj 2026

Hei Terje,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at produktet var på lager, og at du fikk rask og hyggelig hjelp i butikken. Det er også fint at informasjonen om bonusbeløpet var tydelig og ble håndtert på en god måte.

God service 👍

19. maj 2026

Hei Sigrunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Jærhagen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Selgeren var god til å forstå hva vi…

Selgeren var god til å forstå hva vi søkte etter. God service. Veldig imøtekommende og hyggelig.

7. maj 2026

Hei Kjellaug,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og en serviceopplevelse som traff behovet deres så godt. Det er ekstra fint å høre at møtet ble opplevd som både imøtekommende og hyggelig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Veldig hyggelig betjening på Power…

Veldig hyggelig betjening på Power Jærhagen. Ble møtt av et smil og fikk veldig god hjelp med både kjøp og lasting i bilen. Bare positivt å melde, Power Jærhagen kan trygt anbefales!

15. maj 2026

Hei Ørjan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så positiv opplevelse hos POWER Jærhagen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at både kjøpet og hjelpen med lasting gjorde inntrykk.

Hei Torfinn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Topp service på Power Jærhagen!

Topp service på Power Jærhagen!
Var innom butikken da vi trengte litt support ang datahjelp. Veldig trivelige og dyktige ansatte!

9. maj 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og en fin opplevelse i butikken. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Hyggelige og hjelpsomme…

Hyggelige og hjelpsomme personale.Veldig hjelpsomme.

9. maj 2026

Hei Ronald,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at dere møtte hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, klikk og hent og når jeg kom for å hente stod hyggelig betjening klar. Veldig fornøyd med servicen.

7. maj 2026

Hei kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at bestillingen gikk enkelt, og at klikk og hent fungerte så bra da du kom til butikken.

Det er ekstra fint å høre at servicen ble opplevd som god. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Reserverte det jeg skulle ha dagen før…

Reserverte det jeg skulle ha dagen før og når jeg kom for å hente det så var det tomt. Setter pris på svar på klage!

30. april 2026

Hei Kristoffer.

Takk for din tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive til oss her.
Skjønner godt at det var skuffende at varen ikke var tilgjengelig ved henting, og det beklager vi.
Samtidig etter prat med butikken, er vi glade for at butikken fikk løst det for deg med en bedre/tilsvarende vare til samme pris – slik skal vi strekke oss når noe først går galt 😊
Tilbakemeldingen din tar vi med oss videre for å unngå lignende situasjoner fremover 🤗

Ønsker deg en fin dag!

Veronica

bra kunde behandling

26. april 2026

Hei HAWZIN,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra kundebehandling hos POWER Jærhagen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jærhagen⚡

Det er alltid en glede å handle hos…

Det er alltid en glede å handle hos Power. Utvalg og ansatte gjør kjøpeopplevelsen veldig bra

9. april 2026

Hei Bjarte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både utvalget vårt og servicen fra de ansatte på Jærhagen. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jærhagen⚡

Topp service

Jeg kjøpte en Samsung Galaxy Watch8 til en pris på kr.4490,men så viste det at Power hadde tilbud på kr.2990. Kontaktet så kundeservice ved Power, Kleppe. Det var ingen problem å få tilbake pengene på kr.1500,som var differansen. Jeg ble møtt med en fantastisk medarbeider. Fantastisk fin service. Kommer til å handle mere hos Power, Kleppe

24. marts 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god hjelp med prisgarantien din på Samsung Galaxy Watch8. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve servicen hos oss.

Det er fantastisk at medarbeideren på Kleppe kunne hjelpe deg raskt og enkelt med å få tilbake differansen på kr. 1500. Vi setter stor pris på at du deler denne positive opplevelsen.

Takk for at du velger å handle hos oss, og vi gleder oss til å se deg igjen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kleppe⚡