Power.no - Hokksund Anmeldelser

Sundemoen Næringspark, 3300 Hokksund, NO

Fått kjempegod hjelp av alle som jobber der🙏👏👏👏Vi har hatt problemer med dårlig nettverk fra Next Gen Tel,de ordnet opp og hjalp oss med bedre nettverk og fikk løsningene til å fungere. Likeledes... Se mere

Tross mange kunder denne lørdagen blir du sett og ønsket velkommen. Vi fikk som alltid gode råd som vi har tillit til. Vi opplever gutta i Hokksund som faglige dyktige og alltid på tilbudsiden når det... Se mere

Underbemannet. For mange kunder i forhold t betjening. Fikk ikke utrettet mitt ærend. Å kjøpe ny telefon tar tid, og den tiden hadde betjeningen ikke. Dessverre!

1. Elektronikbutik

• Sundemoen Næringspark, 3300, Hokksund, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hokksund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

9.499 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service innstilling fra ansatt

God service innstilling fra ansatt, vennlig og bruker tid ved å forklaring av produkt

6. marts 2026

Hei Ferguson,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god service på POWER Hokksund. Vi setter stor pris på at våre ansatte tar seg tid til å gi grundige forklaringer og viser vennlighet overfor kundene våre. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Bestandig hyggelig å kommme til Power i…

Bestandig hyggelig å kommme til Power i Hokksund.
Beste butikken med best service 👍👍

4. marts 2026

Hei Frank-Ole,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du alltid synes det er hyggelig å komme til oss i Hokksund og at du opplever oss som den beste butikken med best service. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den gode servicen dere fortjener.

Vi velger nesten alltid POWER Hokksund

Vi velger nesten alltid POWER Hokksund.
De er hyggelige og imøtekommende i tillegg til god kompetanse. Vi har POWER butikk som ligger nærmere oss, men opplever ikke den på samme måten 😛

1. marts 2026

Hei Kai,

Så hyggelig å høre at dere setter pris på POWER Hokksund! Det er flott at dere opplever personalet som hyggelige, imøtekommende og kompetente. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet i Hokksund.

Takk for at dere velger å handle hos oss, selv når dere har andre alternativer nærmere!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Ble møtt av en blid og kunnskapsrik…

Ble møtt av en blid og kunnskapsrik ansatt, som veiledet meg til å velge riktig produkt ☺️

27. februar 2026

Hei Arve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble møtt av en blid og kunnskapsrik ansatt som hjalp deg med å finne riktig produkt. Slike opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Alltid hyggelig betjening hos Power…

Alltid hyggelig betjening hos Power Hokksund. De hjelper med et smil og tilbake melder at det er hyggelig at vi kommer innom butikken. Takk for service

20. februar 2026

Hei Kjersti,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet på Hokksund gir deg så god service med et smil. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din.

kjøp

Hei. Vi har kjøpt fryseskap på Power Hokksund. Makan til flott service har jeg aldri vært borte i,så hyggelige og hjelpsomme. Vi bestilte hjemlevering og idag kom der en ansatt fra de med fryseskapet,og kom før tiden og var så flink og hyggelig. Fantastisk hyggelig butikk å handle i!!!

18. februar 2026

Hei Sigrid,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at dere hadde en så positiv opplevelse med både butikken på Hokksund og hjemlevering av fryseskapet.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan. Takk for at dere valgte POWER!

Kunde hjelp helt fantastisk

Kunde hjelp helt fantastisk

20. februar 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi er stolte av teamet vårt og glad for at de kunne hjelpe deg på en så positiv måte.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Blide og hyggelig.berjening som ser deg…

Blide og hyggelig.berjening som ser deg og hilser med en gang du kommer. Alltid fått god hjelp

17. februar 2026

Hei Pia,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde vennlig og hjelpsom betjening på POWER Hokksund. Vi er så glade for at teamet vårt kunne gi deg den gode hjelpen du fortjener fra første øyeblikk du kom inn i butikken.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Betjeningen er blid og kjente meg igjen

12. februar 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at betjeningen i Hokksund var blid og at de kjente deg igjen. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder. Det er flott å vite at du føler deg velkommen når du besøker oss!

12. februar 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt gjorde et godt inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

Hyggelig

Hyggelig, hjelpsom, raskt og profesjonelt

8. februar 2026

Hei Jørgen,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde servicen som hyggelig, hjelpsom, rask og profesjonell. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Det er flott å vite at teamet vårt i Hokksund leverte den servicen du fortjener. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne erfaringen.

Lett å finne frem

Lett å finne frem. Hyggelig betjening

10. februar 2026

Hei spettersen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du synes det var lett å finne frem i butikken og at du opplevde hyggelig betjening. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Hyggelig betjening, god service

4. februar 2026

Hei Bent,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig betjening og god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen!

God service😊

4. februar 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi gleder oss til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Den beste Power-butikken jeg har…

Den beste Power-butikken jeg har besøkt. Så hjelpsomme og imøtekommende!

Dette er ikke min nærmeste butikk, men jeg kommer helt klart til å dra tilbake hit for å handle. Jeg har aldri opplevd så god service i en elektronikkforretning før

3. februar 2026

Hei Mille,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår Hokksund-butikk. Det er utrolig hyggelig å høre at teamet vårt var så hjelpsomme og imøtekommende, og at servicen overgikk forventningene dine.

Vi er stolte av å ha ansatte som virkelig bryr seg om kundene våre og går den ekstra milen for å gi den beste opplevelsen. Det betyr mye for oss at du vil komme tilbake, selv om det ikke er din nærmeste butikk!

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Bestandig veldig hyggelig og hjelpsomme betjeninger.

29. januar 2026

Hei Åse,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du har opplevd så god service hos oss. Vi er stolte av teamet vårt som alltid gjør sitt beste for å være hyggelige og hjelpsomme. Din positive opplevelse betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen!

Profesjonell og ekspeditt

Profesjonell og ekspeditt ! Behagelig ekspeditør !!

27. januar 2026

Hei Karl,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde profesjonell og ekspeditt service hos oss i Hokksund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Her får du den hjelpen som trengs, av veldig hyggelig betjening. Som kan det produktet du er interessert i og kjøper.

Her får du den hjelpen som trengs, av veldig hyggelig betjening. Som kan det produktet du er interessert i og evt. kjøper.

24. januar 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk den hjelpen du trengte av vår hyggelige betjening. Vi er stolte av teamet vårt som virkelig kan produktene sine og hjelper kundene med å finne det de leter etter.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Beste service i distriktet.

Flott service og veiledning til riktig produkt for mitt behov.

26. januar 2026

Hei Jan Ove,

Så gøy å se at du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. Tusen takk for den kjempefine rangeringen. 😄

Hjertelig velkommen tilbake er du. ✨

Ønsker deg ei fin dag. 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Fremifra betjening og kjøpsssistanse

Fremifra betjening og kjøpsssistanse, svært fornøyd

25. januar 2026

Hei Arne

Så koselig at du tar deg tiden. 😄 Takk for en fantastisk rangering. 🤗

Jeg håper du har fått i havn det du trengte og at du er godt fornøyd. Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Med vennlig hilsen
Linn