Flott butikk, oversiktlig og lett å finne frem. Det beste var han som ekspederte, han var leder for kjøkkenavdelingen og informerte om produktet på en særdeles god måte. Han hadde veldige gode kunnska... Se mere
Kundebehandlerne på Power Hamar utøver en fantastisk kundeservice. Dette gjelder både på Hvitevarer hvor vi har vært i kontakt med Thomas og Marius, og de som jeg snakket med når jeg kjøpte ny tlf. Fi... Se mere
Jeg ble mødt av ansatte da jeg gikk inn i butikken, smilende og vennlig, super flott hjelp og maken til service skal man se lenge etter. Jeg pratet med flere avdelinger i butikken og alle var like... Se mere
Vangsvn. 91, 2317, Hamar, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svært god service fra de ansatte. Hjelpsomme og tar initiativ til å finne gode løsninger for sine kunder. Anbefaler varmt power hamar

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Ærlig og hyggelig selger og utmerket person i support som forklarer tydelig .

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Personalet tar seg tid til gi deg den hjelpen du trenger!

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Alle ansatte har god produktkunnskap i tillegg til at de er veldig blide og hyggelige.

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Ble tatt god i mot uten ventetid. Hyggelig selger som tok seg tid og var lyttende og kom med det tilbud jeg aksepterte ut i fra mine ønsker.

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Kjøpte ny mobil hos Power i Hamar og fikk den hjelpen, hyggelig og tålmodig på avdeling support, kan bare skryte av de som jobber der! Ellers hyggelig betjening i butikken.

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Dyktige og effektive kundebehandlere. God fagkunnskap og godt humør. God servicehjelp ved bytte av mobil.

Besvarelse fra Power.no - Hamar
De medarbeiderne jeg var i kontakt med gav meg rask og god service.

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Første gang opplevd skikkelig bra oghyggelig service der, super flink ung dame som hadde humor, hyggelig og dyktig. Hun som solgte oss iPad fortjener ekstra skryt. Anbefales ja!

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Skulle ha lokk til Mocca- master , og en ansatt fant d raskt og handelen ferdig .

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Hadde en helt uforklarlig flott opplevelse hos dere . Der var ikke servicen basert på summen av kjøpesummen, det var helt klart .tenke seg til å bli så godt mottat selv om handler for nesten ingenting . Så TAKK for god service.😊

Besvarelse fra Power.no - Hamar
Flere ansatte enn kunder i butikken. Ingen hjelp å få før etter 20 min da de var mest opptatt av andre ting de som var på jobb. Da vi omsider fikk hjelp snakka vi med en trivelig kar, og fikk kjøpt det vi skulle. Men varen var naturligvis ikke på lager og det var 5 ukers leveringstid🙄 Forbedringspotensiale her Power?