Har fått ny telefon, og fikk god hjelp til "installasjon", samt at en dyktig fyr oppsporet en SIM-kode jeg hadde glemt. Ny telefon er en prøvelse, og da er det greit å vite at man kan få proff hjelp.
Virksomheden har svaret
Veldig fornøyd! Jeg kjøpte nettopp en kaffemaskin her, og er kjempefornøyd med både produktet og servicen. Selgeren var fantastisk og hjalp meg med å velge riktig modell, selv om jeg snakker veldig... Se mere
Virksomheden har svaret
Fikk hjelp med en gang da jeg kom inn i butikken. Power har mye tilbud , jeg handler nå bare i Power Grimstad , fordi jeg ønsker at butikken skal leve 😋
Virksomheden har svaret
Enkel bestilling på nett. Litt mye rot ved henting i butikk. Alt for påtrengende forsøk på mersalg. Ikke første gang jeg har opplevd dette hos Power.
Odden 2, 4876, Grimstad, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Varen måtte bestilles. Kom til avtalt tidspunkt. Lokal Power Grimstad-medarbeider var veldig samarbeidsvillig å hjelpsom for å få min nyinnkjøpte mobil « opp å gå»
Gir mersmak for å bruke lokale Power Grimstad mer😊

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Bestillingen kommer kjapt, de i kassa er hyggelig når jeg kommer og spør om jeg trenger ting som kan brukes til dette🙂

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Klikk og hent. Fungerte perfekt. Hyggelig mann som tok imot på butikken

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Veldig god service, ikke noe press eller jag for og selge oss noe dyrere en hva vi sa vi hadde kr til. Så veldig fornøyd hver gang jeg går på power i Grimstad

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Fikk kjapp og god hjelp. Fikk svar på det jeg spurte om, og handler gjerne der igjen!

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Kjempe GOD service. Hadde god tid til oss som kunde.

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Ble raskt ekspedert av en hyggelig ekspeditør. Fikk kjøpt varen jeg ønsket og som var avertert som tilbud

Vanlig hyggelig handel.
Selger og han (sjefen?) som klargjorde laptop var veldig hyggelige og serviceinnstilte

Besvarelse fra Power.no - Grimstad
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.