Power.no - Askøy Anmeldelser

Juvikflaten 34, 5308 Kleppestø, NO

Jeg fikk fantastisk service og hjelp av Lukas. Han var effektiv og gjorde at jeg fikk de beste avtalene på kjøp av ny mobil Jeg har kjøpt andre produkter av han før og handelen har vært veldig velly... Se mere

lav kompetanse om hvordan prisgarantien skal utøves. tvinger kunden til å ta gavekort - som de sliter med å få til - fikk ett gavekort som viste seg å være tomt ( i andre powerbutikker.) Informerte... Se mere

Det er alltid kjempegod service og veldig hyggelige personale på Power på Juvik Askøy. Derfor handler vi alt der. Vi anbefaler de på det varmeste😊

1. Elektronikbutik

• Juvikflaten 34, 5308, Kleppestø, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askøy

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.925 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rask og Effektive Handel

Jeg har kjøpt andre produkter av han før og handelen har vært veldig vellykket

27. juli 2026

Hei Kjersti,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen på Askøy opplevdes som rask og effektiv, og at du fikk god hjelp med kjøp av ny mobil.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at du også har hatt vellykkede handler tidligere.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askøy⚡

En veldig bra selger

En veldig bra selger. Men ett dårlig produkt.

31. juli 2026

Hei Oddvar,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med selgeren, selv om produktet ikke sto til forventningene.

Hvis produktet har en feil eller mangler noe, er det viktig å melde dette innen 7 dager etter mottak. Ta gjerne vare på emballasjen og sjekk også om pakken har dobbel bunn, siden deler noen ganger kan ligge der.

For å komme videre trenger vi en kort beskrivelse av feilen, samt bilde av emballasjen og gjerne EAN-koden på pakken hvis det gjelder manglende deler.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askøy⚡

Hei Thon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var flink, forekommende og rask.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

God service og imøtekommende betjening

God service og imøtekommende betjening, hjelpsom uten å vere plagsom. Viktig detalj hehe

17. juli 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og imøtekommende betjening, med akkurat den rette balansen. Slike detaljer betyr mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askøy, og at servicen traff så godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

Alltid god service på Power Juvik.

Alltid god service på Power Juvik.

18. juli 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service hos POWER Juvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp service og personalet

Topp service og personalet

15. juli 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at både service og personale levde opp til forventningene.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

Meget rask og god service ved…

Meget rask og god service ved reklamasjon/ bytte av vaskemaskin

8. juli 2026

Hei Jarle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med reklamasjon og bytte av vaskemaskin.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at servicen hos POWER Askøy svarte til forventningene.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

Først og fremst hyggelig betjening

Først og fremst hyggelig betjening. Hadde ikke varen inne,men den bestilte de for meg. Handler alltid på Power😊

9. juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Askøy, og at bestillingen ble ordnet selv om varen ikke var inne.

Vi setter stor pris på at du handler hos POWER, og ekstra hyggelig er det å høre at du kommer tilbake til oss.

Gode produkter og god kundeservice

Gode produkter og god kundeservice

3. juli 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og servicen hos POWER Askøy.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Flinke hyggelige kunnskapsrike folk

2. juli 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askøy, og at du møtte flinke, hyggelige og kunnskapsrike folk.

Airfryer chef Matteo

Hadde varen jeg ønsket på lageret. Hyggelig betjening.

2. juli 2026

Hei Helene,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at varen du ønsket var på lager, og at du fikk god hjelp i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Er fornøyd som alltid

Er fornøyd som alltid

24. juni 2026

Hei Mido,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd som alltid, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Askøy⚡

God service, føler meg godt ivaretatt som kunde

29. juni 2026

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og følte deg godt ivaretatt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

The man from Power had very good…

The man from Power had very good behavior and helped me to choose the most suitable product. He also registered my in power.no in cca 2 minutes. Power shop in Askøy had bigger options for power banks compared to another stores in Bergen area.

27. juni 2026

Hi Matus,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Askøy, både med å finne riktig produkt og med registreringen på power.no.

Sånt setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at utvalget også skilte seg positivt ut.

16. juni 2026

Hei ALIS,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Askøy.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Askøy⚡

Det var en fantastisk opplevelse fra…

Det var en fantastisk opplevelse fra første sekund.
Imøtekommenhet til tusen.
Du føler deg hjertelig velkommen med dine problemer.

20. juni 2026

Hei Ingrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen fra første stund var så god, og at du følte deg hjertelig velkommen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at imøtekommenheten gjorde inntrykk.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Askøy⚡

Alt vi skulle ordne ,ble ordnet på…

Alt vi skulle ordne ,ble ordnet på stedet ,veldig hjelpsom personale,han fikset alt

18. juni 2026

Hei Aina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt ble ordnet på stedet, og at du fikk så god hjelp underveis.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Askøy⚡

Var ute etter taklampe til bad og ingen…

Var ute etter taklampe til bad og ingen av de ansatte som var på jobb viste noe om baderomsnormer. Kjøpte en lampe som viste seg å ikke kunne brukes på badet . Fikk levert den tilbake

14. juni 2026

Hei Lars,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra at du fikk levert lampen tilbake, men dette høres likevel ut som en unødvendig tungvint runde når du var ute etter noe så konkret som en taklampe til bad.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din er viktig. Når man skal kjøpe belysning til bad, er det ekstra viktig å få riktig veiledning, så vi forstår godt at dette var frustrerende.

Vi tar med oss dette videre og ser nærmere på rutinene rundt slik veiledning i varehuset. Takk igjen for at du tok deg tid til å skrive om besøket ditt.

Veldig god service

Veldig god service

13. juni 2026

Hei Reidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk veldig god service hos POWER Askøy.