Hej Josefine
Jeg er meget ked af du oplever mit svar som flabet, for det er bestemt ikke min hensigt.
Jeg offentliggøre hermed mit svar
KOPI
Hej Josefine
Tak for din besked🐾
Åh nej, det lyder som en virkelig ærgelig omgang du har været ude for.
Jeg tænker dog umiddelbart ikke at det er noget som er kommet med herfra, eller det vil sige, at det ville virkelig undre mig meget, da jeg har sendt utallige kalendre ud, og både jeg selv samt venner og familie har givet vores hunde selv samme julekalendere, der alle er pakket samme dag og under samme forhold.
Flæske klanner lever af både kattefoder, hundefoder og naturligvis også det indhold der har været i julekalenderen, som har været nemt tilgængeligt, da det kun var pakket ind i gavepapir.
Jeg kan altså ikke forestille mig at de er kommet med herfra, men kan sagtens forstå at de er end i kalenderen med naturlige hundesnacks.
Mvh Ann Britt/Potehuset
KOPI af 2. Mail
Flæske klanner “opstår” ikke af hverken hundemad/kattemad/godbidder, det er blot hvad de lever af, så jeg tænker at det er naturligt at du har fundet dem i din julekalender og hundemaden, men at de er kommet fra et andet sted og ikke fra Potehuset.
Du er meget velkommen til at komme forbi butikken og se at der ikke findes nogen form for kryb herfra.
Jeg kender ikke til flæske klanner andet end hvad jeg kan Google mig frem til, men jeg kan udlede af din besked at de er svære at komme af med, hvilket jeg så vil mene at jeg også burde have et problem med, hvis de vel og mærke kom herfra. -men jeg har aldrig set en flæske klanner.
-Jeg kan også få levnedesmiddelkontrollen på besøg til at undersøge sagen nærmere, men jeg tror ikke årsagen findes herfra.
Fortæl mig endelig hvad du ønsker eller tænker, for jeg kan godt forstå du er frustreret.
Mvh Ann Britt/Potehuset