Nu al een aantal keren setjes gecombineerde postzegels voor internationaal gebruik gekocht via de webshop. Erg blij mee! Ik krijg ook heel leuke reacties van de ontvangers. Postzegels worden netjes ge... Se mere
De bestelling wordt snel geleverd en is netjes verpakt! Precies zoals ik het wil! Erg mooie postzegels die al mijn brieven en kaarten opfleuren!
Prima postzegels. Op verzoek zijn de meeste zegels kleurrijk. Ik verstuur internationaal, Ze zitten in zakjes waarbij één (of meer) postzegel uit elk zakje precies het bedrag van de porto is. Heel han... Se mere
Ik koop graag mijn internationale postzegels bij PostzegelsMetKorting.nl! Vooral voor Postcrossing krijg ik vaak leuke reacties op het gebruik van de vele verschillende postzegels. Wordt altijd snel g... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Voor zakelijk & Privé-gebruik! Veel geld besparen op uw verzendkosten bij PostzegelsMetKorting.nl! Uw post frankeren door middel van combinaties met geldige europostzegels. Wij leveren onder andere aan bedrijven, particulieren, scholen, verenigingen en zorginstellingen.
Industrieweg 13, 3286 BW, Klaaswaal, Holland
- 0186-74 60 20
- info@postzegelsmetkorting.nl
- postzegelsmetkorting.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Als ik postzegels bestel
Als ik postzegels bestel, ligt het altijd twee dagen later op de mat! Heel fijn vind ik dat.
De aantallen zijn altijd in orde.
En fijn al die verschillende soorten zegels.
Ik vind het fijn dat er zoiets bestaat
Ik vind het fijn dat er zoiets bestaat. Het bespaart me E16 .
Ik stuur veel kaarten. Het pakketje kwam netjes binnen!
Snelle levering
Je weet nooit welke postzegels je…
Je weet nooit welke postzegels je ontvangt dat maakt het leuk en het is goedkoper.
Snel geleverd
altijd goed.
Prima snelle service.
Altijd snelle levering en leuk om…
Altijd snelle levering en leuk om afwisseling te hebben in afbeeldingen op de postzegels.
Leuke set verschillende zegels
Een snelle levering. Leuke, verschillende postzegels voor een leuke prijs.